Lage jukbeenderen vs. hoge jukbeenderen (vergelijking) - Alle verschillen

 Lage jukbeenderen vs. hoge jukbeenderen (vergelijking) - Alle verschillen

Mary Davis

Als het gaat om jukbeenderen, kun je vrij snel het verschil zien Als je jukbeenderen samenvallen met het onderste deel van je neus, dan heb je lage jukbeenderen. Als je jukbeenderen echter direct onder je ogen zitten, dan heb je hoge jukbeenderen.

Als je het niet weet, zien veel culturen wereldwijd jukbeenderen als een symbool van schoonheid. Of je hogere of lagere jukbeenderen hebt hangt af van je genen. Studies hebben aangetoond dat mensen geneigd zijn vreemden te beoordelen aan de hand van hun gezicht.

Het is grappig hoe je iemand als benaderbaar of dominant kunt zien op basis van de plaatsing van zijn jukbeenderen. Als je niet zeker weet of je hoge of lage jukbeenderen hebt, help ik je graag!

Zie ook: Wat is het verschil tussen de 21e en de 21e? (Alles wat je moet weten) - Alle Verschillen

Laten we beginnen!

Wat is het verschil tussen lage en hoge jukbeenderen?

Jukbeenderen maken de structuur van je gezicht onder je huid. Zoals gezegd, als de malar botten dicht bij lagere jukbeenderen verwijzen echter naar malar botten die meer ten opzichte van de onderkant van je neus rusten.

Uw etniciteit en genetische achtergrond spelen een cruciale rol bij de vorming van uw gezichtsstructuur. Een andere factor die bepaalt welk type jukbeenderen u kunt hebben is uw geslacht. Vrouwen hebben meestal lagere malar botten dan mannen.

Een opmerkelijk verschil tussen lage en hoge jukbeenderen is dat iemand met lagere jukbeenderen niet veel definitie in zijn wangen heeft. Het breedste deel van zijn gezicht is meestal lager en valt samen met de onderkant van de neusgaten.

In vergelijking is het vaak gemakkelijker om iemand met hoge jukbeenderen te herkennen. Dit komt omdat het breedste gedeelte van hun gezicht zich precies onder hun ogen bevindt. De hoge jukbeenderen werpen een schaduw op de holle wangen, waardoor deze nog prominenter lijken.

In termen van verschillen in uiterlijk, een persoon met hogere jukbeenderen kunnen er jeugdiger uitzien Dit komt omdat de huid van het gezicht de verhoogde jukbeenderen beter kan vasthouden als de zwaartekracht de huid naar beneden trekt.

Bovendien hebben lagere jukbeenderen de reputatie asociaal te zijn. Men gelooft dat deze mensen van hun eigen gezelschap houden en niet echt plezierige gesprekken voeren. Bovendien hebben ze die ongemotiveerde uitstraling.

Zijn lage of hoge jukbeenderen aantrekkelijker?

Volgens het Journal of cosmetic dermatology hebben de meeste aantrekkelijke mensen één ding gemeen: hoge jukbeenderen.

Er zijn bepaalde lichaamskenmerken waar we ons toe aangetrokken voelen. Hogere jukbeenderen zijn zo'n kenmerk. Ze staan voor jeugdigheid, en ondiepe jukbeenderen staan voor het verouderingseffect van de zwaartekracht.

Bovendien, hogere jukbeenderen hebben de voorkeur omdat ze worden beschouwd als een teken van een meer symmetrisch gezicht. Deze gezichten krijgen eer in vele culturen. Als je in staat bent om het gezicht in tweeën te vouwen en de zijkanten op elkaar af te stemmen, wordt het inherent gezien als aantrekkelijker.

Mannen en vrouwen met geaccentueerde jukbeenderen worden direct mooier gevonden. Ze worden gezien als mensen met een jeugdiger gezicht met duidelijke trekken. Een vrouw met hogere jukbeenderen, grote ogen en een dunne kaak is mooi.

Hier is een tabel die het verschil tussen lage en hoge jukbeenderen samenvat:

Hoog jukbeen Laag jukbeen
Breedste gezichtskenmerk onder de ogen Langere gezichtsstructuur
Gevonden op een meer diamanten gezichtsvorm Gelegen op een ronde gezichtsvorm
Meer symmetrisch gezicht Minder symmetrisch gezicht
Het gezicht lijkt opgeheven Het gezicht lijkt meer naar beneden gericht.

Als je niet goed bent in het identificeren van jukbeenderen, kun je deze noteren.

Zie ook: Wat is het verschil tussen Entiendo en Comprendo? (Grondige opsplitsing) - Alle Verschillen

Wat betekenen hoge jukbeenderen?

Deze studie beweert ook dat hoge jukbeenderen wijzen op hogere oestrogeenspiegels bij vrouwen. Daarom geven sommige samenlevingen en culturen de voorkeur aan een vrouw met hogere jukbeenderen, omdat zij die als vruchtbaarder beschouwen.

Hier is een lijst van een paar dingen waar mensen hogere jukbeenderen mee associëren:

 • Geeft aan dat een persoon geslachtsrijp is

  Men gelooft dat mensen met hogere jukbeenderen in staat zijn kinderen voort te brengen. Hogere jukbeenderen geven aan dat een vrouw volwassen is, in tegenstelling tot een meer ronde kinderlijke gezichtsstructuur.
 • Associeer ze met eerlijkheid

  Volgens een studie zijn mensen met hogere jukbeenderen gemakkelijker te benaderen en worden ze gezien als betrouwbaar. Ze worden gezien als mensen die eerlijkheid uitstralen.

 • Indicatoren van schoonheid en symmetrie

  Mensen zien gezichtssymmetrie als zeer aantrekkelijk. Mensen met hogere jukbeenderen hebben meestal een symmetrischer gezicht dan mensen met lagere jukbeenderen. Daarom worden zij als aantrekkelijker gezien.

Je jukbeenderen worden gelift als je lacht.

Kun je aantrekkelijk zijn met lage jukbeenderen?

Mensen met lagere jukbeenderen kunnen er op middelbare leeftijd aantrekkelijker uitzien. Bovendien worden ze gezien als meer gehoorzaam dan dominant, zoals mensen met hogere jukbeenderen.

Hoewel lage jukbeenderen als minder aantrekkelijk worden beschouwd en als minder betrouwbaar worden gezien, geloven velen dat zoiets niets met schoonheid te maken heeft. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor.

Het concept van hoge jukbeenderen als aantrekkelijker is inherent aan de schoonheidsnormen die door specifieke beïnvloeders, zoals schoonheidsbladen, zijn opgesteld.

Anderen beweren dat het afhangt van hoe de jukbeenderen passen bij andere gelaatstrekken. Zo zullen hogere jukbeenderen die niet passen bij andere gelaatstrekken de aantrekkingsfactor niet verhogen.

Verder hangt het ook af van de voorkeur van de kijker, die wordt beïnvloed door cultuur en etniciteit.

Een pro tip: Presenteer jezelf altijd op een manier waarop JIJ je mooi en begeerlijk voelt. De mensen komen vanzelf!

Welke gezichtsvorm heeft lage jukbeenderen?

Men beweert dat ronde gezichtsvormen lage, platte jukbeenderen en een klein, gebogen kaakbeen gemeen hebben.

De gezichtsvorm is een van die fysieke kenmerken die we geneigd zijn over het hoofd te zien. Toch is dit echt een essentiële factor in je gezichtsvorm. Als je een kapsel kiest dat bij je gezichtsvorm past, zie je er prachtig uit.

Bovendien geeft de keuze van een make-up techniek (contouring) de illusie van een voller gezicht. Zelfs het kiezen van de meest flatterende zonnebril heeft zijn positieve effecten!

Als je een ronde gezichtsvorm hebt, is je gezicht ongeveer even breed en lang. Je hebt ook een rondere kaaklijn en kin.

Hier is een manier om je gezichtsvorm te identificeren:

 • Trek je gezicht
 • Zoek het meest prominente punt en kijk waar elk jukbeen is
 • De conditie en prominentie van het kaakbot bepalen
 • Koppel deze vormen aan de specifieke categorieën waarin het gezicht valt- vierkant, rond, hart, ovaal of diamant.

Wat is de aantrekkelijkste gezichtsvorm?

De V-vorm of hartvorm is de meest aantrekkelijke gezichtsvorm. Hartvormige gezichten worden beschouwd als "mathematisch mooi".

Deze gezichtsvorm heeft een redelijk breed voorhoofd en kin. De ketting is ook enigszins puntig, en de kaaklijn is relatief smal. Ook heeft een hartvormig gezicht ideale jukbeenderen die even breed zijn als de wenkbrauwen.

Volgens onderzoek doet het hart- of V-vormige gezicht iemand jonger lijken. De ruitvormige gezichtsvorm wordt daarentegen gezien als de meest wenselijke voor een vrouw. Het wordt beschouwd als ongelooflijk vrouwelijk en elegant.

Megan Fox wordt gezien als een van de grote schermschoonheden van haar leeftijd die een symmetrisch perfect ruitvormig gezicht heeft. Ze heeft een zeer onregelmatig Het wordt gekenmerkt door een smal voorhoofd, brede jukbeenderen en een smalle kin.

Welke etniciteit heeft hoge jukbeenderen?

Afrikaans, Aziatisch en indiaans zijn slechts enkele etnische groepen met hoge jukbeenderen. Zoals u inmiddels weet, krijgt de aanwezigheid van geaccentueerde jukbeenderen in veel culturen schoonheidstrekjes.

Dit komt omdat ze een symmetrische en gelifte gezichtsvorm vormen. Mensen in Midden- en Oost-Europa hebben over het algemeen hogere jukbeenderen Aziatische etnische vrouwen hebben ook bredere kaken.

In sommige Aziatische samenlevingen zijn hogere jukbeenderen een teken van energie en kracht... dus worden ze meer geaccepteerd. Ze geloven dat hogere jukbeenderen aangeven dat het individu galant en toegewijd is. Over het algemeen vinden ze hen aantrekkelijker.

Terwijl in de VS, worden mensen met hogere jukbeenderen gezien als briljant en inzichtelijk.

Het uitvoeren van gezichtsoefeningen kan je een gedefinieerde vorm geven.

Hoe krijg ik een meer gedefinieerde kaaklijn en jukbeenderen?

Of iemand hogere of lagere jukbeenderen heeft, wordt bepaald door zijn genetische make-up. en etniciteit .

Maar er zijn manieren waarop u de structuur van uw jukbeenderen kunt veranderen. Dat zijn meestal medische ingrepen, bijvoorbeeld via implantaten of dermale fillers.

Je jukbeenderen zijn ook bekend als de zygomatische bogen, die je heel duidelijk kunt voelen als je met je vingers over je gezicht glijdt.

Je voelt een diepere benige inkeping als ze prominent en hoog zijn. Het zal vrij duidelijk zijn, vooral bij een mager persoon.

Als je iemand bent die zichtbare jukbeenderen wil hebben, dan moet je je kaak oefenen:

 • Je kunt je kaak zo ver mogelijk draaien. Dit rekt je wangspieren op waardoor ze strakker worden.
 • Stel dat je heel hard lacht. Dat helpt ook. Herhaal dit minstens tien keer in de ochtend.
 • Probeer met je tong je neus te bereiken.
 • Als je regelmatig kauwgom kauwt, kan dat ook helpen je gezichtsstructuur te definiëren.

Als u deze gezichtsoefeningen dagelijks herhaalt, kunt u uw gezichtsvorm definitiever maken. Bovendien is het verliezen van gezichtsvet ook een manier om meer definitie en prominente jukbeenderen te krijgen.

Deze video zal u helpen met de manieren om een hoger jukbeen te krijgen.

Laatste gedachten

In veel culturen en etniciteiten, hogere jukbeenderen worden als aantrekkelijker beschouwd Dat komt omdat ze een gezicht symmetrischer doen lijken. Al eeuwenlang is symmetrie een schoonheidsnorm voor mensen, vooral voor vrouwen.

Vergeet niet dat iemand met een hoger jukbeen onder hun ogen. Ter vergelijking, een lager jukbeen ligt op één lijn met de neusgaten. U kunt de genoemde oefeningen met hen delen als zij hun jukbeenderen willen verbeteren.

Niettemin, schoonheid en eerlijkheid zijn niet te zien in de gezichtsstructuur maar in de actie.

 • HET VERSCHIL TUSSEN TV-MA, RATED R, EN UNRATED
 • HET VERSCHIL TUSSEN EEN F & DDD E BRA CUP GROOTTE
 • INDIANEN VS PAKISTANEN (BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN)

Klik hier voor het samengevatte webverhaal van dit artikel over lage en hoge jukbeenderen.

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.