Wat is het verschil tussen borst en borst? - Alle Verschillen

 Wat is het verschil tussen borst en borst? - Alle Verschillen

Mary Davis

De borstkas wordt de thorax genoemd, die begint bij de nek en eindigt bij de buik, terwijl de borst zich bevindt op het bovenste ventrale deel van de romp van een primaat. De borst is het deel van de borstkas dat zich tussen de nek en de buik bevindt. De thorax bevat het hart, de longen, de andere belangrijke spieren , en klieren.

Zowel vrouwen als mannen hebben borsten, want het is het deel van de borst en het menselijk lichaam. Vrouwelijke borsten worden echter beschouwd als seksueel, en het is ook een leverancier van voeding voor zuigelingen.

Hier is een tabel voor het verschil tussen borst en borst.

Borst Borst
De borst is een deel van de borstkas De borstkas wordt ook wel de thorax genoemd
De borst verwijst naar het gebied rond de tepels... Het deel van de nek tot de buik wordt de borstkas genoemd.
Voor het vrouwelijke nipulaire gebied wordt vaker borst gebruikt Voor de mannelijke nipulaire zone wordt borst vaak gebruikt

Borst vs Borst

Lees verder voor meer informatie.

De Borst

Het biologische woord voor borstkas is de thorax, het is een anatomisch onderdeel van mensen, zoogdieren en andere viervoeters en bevindt zich tussen de nek en het abdomen. De thorax van insecten, schaaldieren en uitgestorven trilobieten bestaat echter uit drie hoofdafdelingen. De menselijke thorax bevat de borstholte (ook wel borstholte genoemd) en de thoraxwand (ook wel bekend als deborstwand), binnenin bevinden zich organen zoals het hart, de longen, de thymusklier, spieren en diverse andere interne structuren.

De inhoud van de thorax is:

  • Hart
  • Longen
  • Thymusklier
  • Grote en kleine borstspieren
  • Trapezius spieren
  • Nekspier

De interne structuur bevat het diafragma, de slokdarm en de luchtpijp, alsmede een deel van het borstbeen dat bekend staat als het processus xiphoideus. Bovendien bevinden zich in de interne structuur ook slagaders en aders, en ook botten maken er deel van uit (de schouderkom die het bovenste deel van het opperarmbeen bevat, het schouderblad, het borstbeen, het borstbeen dat in de wervelkolom ligt, het sleutelbeen en het borstbeen).de ribbenkast en zwevende ribben).

Pijn op de borst komt vaak voor, dus men moet weten wat de oorzaak van die pijn is; bekijk daarom onderstaande video om meer kennis op te doen.

Symptomen van pijn op de borst

De externe structuur bevat de huid en de tepels.

In het menselijk lichaam wordt het gedeelte van de borstkas tussen de nek en het middenrif aan de voorkant de borstkas genoemd.

Verder worden de botten van de thorax het "thoracale skelet" genoemd. Het aantal ribben van de thorax loopt op van 1 tot 12, en de 11 en 12 worden zwevende ribben genoemd omdat ze geen voorste aanhechtingspunten hebben zoals 1 tot 7. De botten van de thorax beschermen het hart en de longen, en de grote bloedvaten die bekend staan als de aorta.

De anatomie van de borst wordt beschreven aan de hand van anatomische oriëntatiepunten. Bij mannen bevindt de tepel zich vóór de vierde rib of iets daaronder. Verticaal bevindt hij zich iets buiten de lijn die vanaf het middengebied van het sleutelbeen naar beneden loopt, bij vrouwen is die lijn niet erg constant. Daaronder ziet u de ondergrens van de borstspier die looptzowel naar boven als naar buiten tot aan de oksel, bij de vrouw wordt dit gebied verborgen door de borsten, die zich verticaal uitstrekken van de tweede rib tot aan de zesde rib en van de rand van het borstbeen tot aan de lijn van midden-axillair. De tepel van de vrouw wordt over een halve centimeter bedekt door een gepigmenteerde schijf, areola genaamd. De top van een normaal hart bevindt zich in de vijfde linker intercostale ruimte die drie eneen halve centimeter van de middellijn.

De borst

Alleen mensen zijn de dieren die permanente borsten kweken.

De borst bevindt zich op het bovenste ventrale deel van het lichaam van een primaat. Zowel bij vrouwen als bij mannen groeien borsten uit hetzelfde embryonale weefsel. Bij vrouwen dient het als klier, de borstklier, die melk produceert en afscheidt om zuigelingen te voeden. Onderhuids vet bedekt en omhult een netwerk van kanalen die samenkomen op de tepel, en dit zijn de weefsels die de borst haar grootte en vorm geven.

Aan de uiteinden van deze kanalen bevinden zich lobules, waar melk wordt geproduceerd en opgeslagen als reactie op hormonale signalen. Tijdens de zwangerschap zijn er veel interacties van hormonen waarop de borst reageert, waaronder oestrogenen en progesteron.

Alleen mensen zijn de dieren die permanente borsten laten groeien. In de puberteit beginnen oestrogenen en groeihormonen samen de permanente borstgroei bij vrouwen. Samen met een leverancier van voeding voor zuigelingen, hebben vrouwelijke borsten andere kenmerken zoals sociale en seksuele. De borst heeft een grote rol in zowel oude als moderne beeldhouwkunst, kunst en fotografie. Vrouwelijke borsten worden beschouwd alsseksueel aantrekkelijk, en er zijn weinig culturen waar vrouwelijke borsten worden geassocieerd met seksualiteit, vooral in een nipulair gebied dat als erogene zone wordt beschouwd.

Zijn borsten op de borst?

Zowel vrouwen als mannen hebben klierweefsel in de borsten.

De borst begint bij de hals en eindigt bij de buik, wat betekent dat de borsten zich op de borst bevinden.

De borstkas wordt ook wel de thorax genoemd, waarin zich de belangrijkste klieren en organen bevinden, terwijl de borsten zich op het bovenste ventrale deel van de romp bevinden.

De borst is het deel van de borst en kan voor vrouwen de borst worden genoemd. Vrouwelijke borsten zijn de leverancier van voeding voor zuigelingen, maar ze hebben asociale en seksuele kenmerken. Als we borst zeggen, denken we meestal aan het mannelijke deel waar de tepels zitten, maar dat is onjuist, want de borst is het hele bovenlichaam, van de nek tot de buik. .

Bovendien dienen de vrouwelijke borsten als borstklieren, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de productie en het zogen van melk.

Zie ook: Wat is het verschil tussen de CSB en de ESV Bijbel (besproken) - All The Differences

Zowel vrouwen als mannen hebben klierweefsel in de borsten, maar vrouwelijk klierweefsel begint zich na de puberteit te ontwikkelen en is over het algemeen groter van omvang dan bij mannen.

Kunnen we zeggen borst voor een vrouw?

Borst wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar de borst van een vrouw.

Zowel mannen als vrouwen hebben borsten; het gebied van de hals tot de buik wordt de borst genoemd, en het nipulaire gebied, evenals het deel dat naar buiten neigt, wordt de borst genoemd.

De borst wordt gewoonlijk gebruikt voor de schaamstreek van vrouwen, terwijl de borst wordt gebruikt voor de schaamstreek van mannen. Niettemin kunnen beide door elkaar worden gebruikt voor zowel mannen als vrouwen.

Borst kan ook worden gebruikt voor vrouwenborsten, maar het juiste woord is borst voor het deel van de borst dat rond de nipularis ligt.

Ieder mens heeft zijn eigen manier om de woorden borst en borst op te vatten; voor sommigen is de borst het hele deel, van de hals tot de buik, terwijl het voor anderen het deel is waar de tepels zich bevinden.

Zie ook: Wat zijn de verschillen tussen Aqua, Cyaan, Teal, en Turquoise? - All The Differences

Tegenwoordig is de borst voor vrouwen en de borst voor mannen.

Wordt een mannelijke borst ook wel een borst genoemd?

De mannelijke "borst" functioneert niet en ontwikkelt zich niet.

De borst is het deel van de borst dat de tepels omgeeft, en zoals we weten hebben zowel vrouwen als mannen tepels, dus kan de mannelijke borst de borst worden genoemd.

Voor mannen wordt dit echter als onbeleefd beschouwd, omdat het borstwoord is gebruikt voor het nipulaire gebied van de vrouwelijke mens.

Terwijl de vrouwelijke borst wordt beschouwd als een erotisch onderdeel vanwege de maatschappelijke objectivering van de vrouw, wordt de mannenborst beschouwd als slechts een deel van het menselijk lichaam dat alleen als borstkas kan worden aangeduid.

Aangezien met de borst het gebied wordt bedoeld dat begint bij de nek en eindigt bij de buik, is het gebied rond de tepels een deel van de borst, maar wordt het de borst genoemd. Meestal wordt het woord borst gebruikt voor vrouwen, terwijl de borst wordt gebruikt voor mannen. Bovendien ontwikkelt de borst zich bij vrouwen als leverancier van melk voor zuigelingen, terwijl de "borst" bij mannen niet functioneert en zich niet ontwikkelt.

Hoe wordt de borst van een man genoemd?

De menselijke borstkas zelf wordt ook wel de thorax genoemd. Deze bestaat uit een ribbenkast en daarin bevinden zich het hart, de longen en verschillende klieren. Aangezien het gedeelte vanaf de hals tot aan de buik de thorax is, worden de tepels en het gebied eromheen de borst genoemd.

Het woord borst wordt gebruikt voor het nipulaire gebied van het lichaam van een vrouw, en het woord borst wordt gebruikt voor het lichaam van een man.

U kunt echter het woord kist ook gebruiken als borst om te verwijzen naar het nipulaire gebied van de man en het gebied eromheen. Meestal wordt borst gebruikt voor mannelijke lichamen.

Vrouwelijke borsten hebben een erotische connotatie, en dat zou een van de redenen kunnen zijn dat de "borst" van een man geen borst wordt genoemd.

Afsluiten

Ieder mens heeft een borst, de borst wordt aangeduid als het gebied dat begint bij de nek en eindigt bij de buik. De borst wordt aangeduid als het deel waar de tepel zich bevindt.

Het woord "borst" kan worden gebruikt voor mannen en vrouwen, maar het wordt meestal gebruikt voor vrouwen, en de borst wordt gebruikt voor mannen.

Vrouwelijke borsten worden beschouwd als een erotische zone en komen voor in zowel oude als moderne kunst en beeldhouwwerken.

Er is niets denigrerends aan het aanduiden van de mannelijke schaamstreek als borst, maar als iemand er niet de voorkeur aan geeft, betekent dat niet dat het respectloos was. Ieder mens heeft zijn eigen manier om de woorden borst en borst op te vatten.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.