Wat is het verschil tussen "Kacchan" en "Bakugo" in My Hero Academia? (Feiten) - Alle Verschillen

 Wat is het verschil tussen "Kacchan" en "Bakugo" in My Hero Academia? (Feiten) - Alle Verschillen

Mary Davis

Met de vooruitgang van de technologie en de toegang tot persoonlijke streaming gadgets, heeft de wereld van entertainment een grote sprong gemaakt en zijn horizon verbreed. Een dergelijke sprong is gezien in de wereld van animatie. Anime heeft oven een groot deel van de entertainment industrie in het eerste decennium van de 21e eeuw en is nog steeds heersend.

Als je fan bent van Aime en naar "My Hero Academia" hebt gekeken, heb je je waarschijnlijk afgevraagd wat het verschil is tussen "Kacchan" en "Bakugo"?

Kacchan en Bakugo zijn allebei verschillende namen van dezelfde persoon. De hoofdpersoon in "My Hero Academia" heet Bakugo Katsuki, en Kacchan is zijn bijnaam. Bakugo is zijn tweede naam, maar komt op de eerste plaats omdat de Japanners hun namen zo schrijven.

Als je wilt weten wie Bakugo Katsuki deze bijnaam heeft gegeven, blijf dan lezen tot het einde.

Laat me je een lieve waarschuwing geven dat er spoilers komen dus wees voorzichtig...!

Karakters van My Hero Academia

Om u een beter beeld te geven van de anime, toont deze tabel de hoofdpersonen en hun rol.

Personages Rollen
Bakugo Katsuki Protagonist
Izuku Midoriya Bakugou's jeugdvriend die hij niet mag...
Mitsuki Bakugo Bakugou's moeder
Masaru Bakugo Bakugou's vader

Personages van My Hero Academia

Er is bijna een oneindige lijst van personages in deze anime, maar ik heb alleen de hoofdpersonen opgesomd en speciaal diegenen die verwant zijn aan de hoofdpersoon.

Serie "My Hero Academia" is een Manga of een Anime?

Interessant is dat je "My Hero Academia" kunt bekijken en lezen

Zoals je misschien weet, is anime een korte vorm van animatie. In Japan was dit vertelmedium eerst gericht op kinderen, maar na verloop van tijd werd het steeds populairder onder volwassenen over de hele wereld. In het jaar 2019 steeg deze industrie met 15% en maakte 2,51 biljoen Japanse yen.

Het goede nieuws hier is dat "My Hero Academia" zowel als manga als anime bestaat. Kijkers en lezers kunnen het naar keuze bekijken of lezen. Of je kunt beide doen of een overdosis verbeelding en vermaak.

Voor het geval je niet weet op welke gronden ze zich onderscheiden. Hier is alles wat je moet weten:

Anime Manga
Anime staat bekend als Japanse animatie. Manga is grafisch en stripboek.
Je kunt anime kijken. Je kunt de manga lezen.
Anime moet knippen om in een cursus van beperkte afleveringen te passen. Manga heeft een gedetailleerder verhaal dan anime.
Anime heeft visuals en soundtracks. Manga heeft graphics maar geen soundtracks.

Anime Vs Manga

Wat betekent Kacchan?

Als je de betekenis van deze naam googelt, zal blijken dat het explosie en luid betekent. In zekere zin is deze naam een weergave van Bakugo's persoonlijkheid.

Een van de manieren om in het Japans bijnamen te creëren is door de eerste lettergreep van de naam te nemen en het achtervoegsel "chan" te gebruiken. Dat is het geval met de bijnaam Kacchan. Japanse namen beginnen met de achternaam. Bakugo is de achternaam van de hoofdpersoon, en Katsuki is zijn echte naam.

Dus, volgens de bovengenoemde regel is "K" als lettergreep weggehaald en is voor het volstaan "chan" toegevoegd, wat resulteert in de bijnaam "Kacchan".

Hoe kreeg Izuku Midoriya de bijnaam "Deku"?

Izuku Midoriya heeft een bijnaam, "Deku", die Bakugo hem als belediging geeft. In de anime heeft meer dan 80% van de mensen superkrachten, Quirk genaamd. Izuku behoort tot de 20% van de bevolking die zonder buitengewone gaven geboren worden. Dat was de voornaamste reden waarom Bakugo Izuku Midoriya deze naam gaf.

Als je nieuwsgierig bent waarom "Deku" een belediging is om genoemd te worden, lees dan mee:

Deku is een Japanse popnaam die waardeloos is omdat hij geen armen en benen heeft. Bakugo heeft nooit op goede voet gestaan met Izuku en omdat hij Quirkless was, beschouwde hij hem daarom als machteloos en waardeloos.

Waarom laat Bakugou zich door Deku Kacchan noemen?

Ondanks alle conflicten was Deku de persoon die Bakugo het meest vertrouwde.

Deku (Izuku Midoriya) was degene die Bakugo "Kacchan" noemde. Het was de bijnaam die Deku hem uit liefde gaf. Interessant is dat Deku de enige persoon is die Bakugo bij deze naam mag noemen.

Als je je afvraagt waarom Bakugo zich niet stoort als Deku hem Kacchan noemt, dit is wat ik heb opgemerkt.

Bakugo doet alsof hij Deku haat, terwijl de werkelijkheid het tegenovergestelde is. Deku is de persoon die Bakugo het meest vertrouwt. Deku is al sinds zijn kindertijd bij hem. Op de een of andere manier weet hij dat Deku hem nooit in de steek zal laten.

Zoals je misschien weet, ondanks dat hij een goede relatie met Kirishima heeft, zou Bukugo dingen delen met Deku in plaats van Kirishima. Eerlijk gezegd, zou het raar lijken als Deku hem geen Kacchan of een andere nickname zou noemen.

respecteert Bakugou Deku?

Bakugo heeft Deku nooit het respect gegeven dat hij verdiende. In zijn kindertijd pest Bakugo hem omdat Deku Quirkless en machteloos was. Aanvankelijk heeft Bakugo een superioriteitscomplex dat verandert in een minderwaardigheidscomplex zodra Deku de UA haalt. Iedereen in de UA kan met Deku overweg, zelfs Bakugo's vrienden.

Zie ook: Wat is het verschil tussen komkommer en courgette? (Verschil Onthuld) - Alle Verschillen

Nadat hij wist dat All Might (hoofdrolspeler van de serie) Deku zijn Quirk had gegeven, werd hij agressiever en gewelddadiger tegen hem. Dat was omdat hij niet wilde dat iemand machtiger was dan hij. Bakugo voelde een bedreiging van Deku die hem ertoe aanzette meer egocentrisch te worden.

Was Bakugo's moeder gewelddadig?

Eerlijk gezegd was de manier waarop Mitsuki Bakugo behandelde beledigend.

Zie ook: Wat is het verschil tussen "In die tijd" en "Op dat moment" (uitgelegd) - Alle verschillen

Sommige mensen vinden het beledigend hoe Bakugo's moeder hem behandelt, terwijl anderen het prima vinden. Ik denk dat culturele verschillen hier een grote rol spelen. Uit een recente studie blijkt dat pesten in Japan meer voorkomt, waaronder schelden, slaan en schoppen.

Aan de ene kant is dit hoe de meeste Aziatische moeders hun kinderen discipline bijbrengen. Ook is slaan een deel van de overdrijving om anime komisch te maken.

Aan de andere kant kan het een van de redenen zijn waarom Bakugo's persoonlijkheid zo agressief en gewelddadig is. De serie zelf laat zien dat Bakugo in een gewelddadige omgeving is opgevoed. Daarnaast heeft Mitsuki (Bakugo's moeder) een geweldige persoonlijkheid.

Hoewel Bakugo onbeleefd was tegen alle anderen, praatte hij nooit terug tegen zijn moeder en luisterde hij naar alles wat ze zei.

Belangrijkste verschil tussen "Kacchan" en "Bakugo" in Anime My Hero Academia?

Kacchan is de bijnaam van Bakugo Katsuki, die Deku hem in zijn jeugd gaf. In het woordenboek betekent Kacchan luid en explosief.

Deze tabel laat zien hoe "Kacchan" en "Bakugo" zich van elkaar onderscheiden:

Kacchan Bakugo
Kacchan is de bijnaam van Bakugo Katsuki. Bakugo is de achternaam van Katsuki.
Japanners maken bijnamen door lettergrepen te nemen en er chan bij te zetten. Omdat in het Japans de achternaam eerst komt, verschijnt die altijd vóór de echte naam.
Deku is de enige die deze bijnaam gebruikt. Roepen met achternamen is in Japan een beleefdere manier om iemand aan te spreken.

Wat is het verschil tussen "Kacchan" en "Bakugo"?

Hier is een video waarin Deku Bakugo met deze bijnaam noemt:

Dit is de meest hilarische video van Deku die Kacchan zegt...

Laatste gedachten

De anime "My Hero Academia" heeft twee hoofdpersonen genaamd Bakugo Katsuki en Izuku Midoriya. Beiden hebben elkaar bijnamen gegeven.

De bijnaam die Izuku Midoriya aan Bakugo heeft gegeven is Kacchan, terwijl Bakugo Izuku de bijnaam Deku geeft.

Bakugo is zijn hele leven al onzeker, dus denkt hij dat Izuku een nutteloos persoon is die niets kan bereiken. Daarom noemt hij Izuku op basis van zijn eigen gedachten "Deku," om een persoon zonder armen of benen aan te duiden, met andere woorden een nutteloos persoon.

Ik raad je aan deze anime te kijken als je hun band wilt zien.

Meer artikelen

    Klik hier om meer te weten te komen over deze personages in My Hero Academia.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.