Wat is het verschil tussen Tweelingen geboren in mei en juni? (Geïdentificeerd) - Alle Verschillen

 Wat is het verschil tussen Tweelingen geboren in mei en juni? (Geïdentificeerd) - Alle Verschillen

Mary Davis

Tweelingen geboren in mei zijn heel anders dan die geboren in juni. Ook al hebben beiden hetzelfde teken, er zijn verschillen die iedereen meteen kan ontdekken.

Mensen geboren in mei zijn het ware voorbeeld van een Tweeling, omdat zij bijna alle kwaliteiten van dit teken bezitten. Zij behoren tot het eerste decan, en worden dus alleen geregeerd door Mercurius. De Tweelingen van mei zijn nogal extravert, spraakzaam, opstandig en intelligent.

Omdat de juni Tweelingen tot het tweede en derde decan behoren, staan ze niet alleen onder invloed van Mercurius. Andere planeten zoals Venus en Uranus hebben ook invloed op hen. Ze zijn expressiever, creatiever, avontuurlijker en plezieriger.

Achtergrond

In de astrologische wetenschap is "Tweelingen" het derde dierenriemteken. De tekens draaien om verschillende dierenriemzones. Onder tropische omstandigheden doorkruist de zon het teken van 21 mei tot 21 juni, terwijl zij in de siderische dierenriemzone van 16 juni tot 16 juli doorkruist, zodat er verschillen bestaan tussen Tweelingen van mei en juni.

Castor en Pollux waren twee tweelingen, en hun afbeelding stelt de Tweelingster voor. Zij stonden bekend als grote tweelingen in de Babylonische Astronomie.

In de Griekse Mythologie worden zij Dioscuri genoemd. De vader van Pollux was Zeus, terwijl de vader van Castor Tyndareus was. Na de dood van Castor smeekte Pollux zijn vader om Castor onsterfelijk te maken. Daarom kregen zij beiden eenheid in de hemel, en dat is het verhaal van de Tweelingster volgens de Griekse Mythologie.

Om preciezer te zijn, hebben astrologen alle dierenriemtekens verder onderverdeeld in decanen, d.w.z. een tijdspanne van tien dagen. Elk dierenriemteken heeft drie decanen, die de capaciteiten en energie van de tekens kunnen beschrijven, in relatie tot planeten. Decanen zijn gebaseerd op graden, dus controleer de graad van je zonneteken in je geboortehoroscoop om de decaan van je teken te krijgen.

De tekens beslaan ongeveer 30 graden op het dierenriemwiel. De eerste 10 graden vertegenwoordigen dus het eerste decan, de tweede graad het tweede decan en de laatste 10 graden het derde decan.

Tweelingen van mei of juni? Onderzoek de verschillen

Tweelingen zijn geweldig, of ze nu in mei of juni geboren zijn. Ze hebben allebei een positief karakter. Als u deze twee Tweelingen uitnodigt voor een feestje bij u thuis, krijgt u het idee dat ze allebei spraakzaam zijn, want ze nemen graag deel aan discussies. Ze hebben misschien weinig overeenkomsten, want ze hebben allebei hetzelfde sterrenbeeld.

Afgezien van de overeenkomsten, als je een Tweeling van mei of juni op één plek vindt, zijn ze gemakkelijk te onderscheiden. Laten we eens kijken naar hun verschillen.

Tweelingen geboren in mei worden geregeerd door de planeet Mercurius

Zie ook: Crossdressers VS Drag Queens VS Cosplayers - Alle verschillen

Decan Verschil

Mei Tweelingen behoren tot het eerste decan, beïnvloed door de planeet Mercurius, en bezitten dus alle eigenschappen van de Tweelingen, terwijl de juni Tweelingen geboren zijn in het tweede of derde decan, en dus niet alle Tweelingen eigenschappen bezitten.

Nieuwsgierige natuur

Tweelingen zijn van nature leergierige mensen. Tweelingen van mei hebben een zeer nieuwsgierige aard, die hen ertoe aanzet te leren, te ontdekken en kennis te absorberen. De Tweelingen van juni zijn hier echter niet van gediend, maar ook zij zijn intelligent en slim.

Vriendelijke natuur

Hoewel Tweelingen vriendelijk zijn, geven Tweelingen in juni meer tijd aan vriendschap dan Tweelingen geboren in mei. Ze beschouwen vrienden als familie. Ze zijn het middelpunt van hun vriendenkring. Ze hebben een grote vriendengroep, en zoeken altijd naar manieren om hun vrienden goed te vermaken.

Tweelingen van juni zijn meer geïnteresseerd in samenwerking met anderen. Aan de andere kant houden tweelingen van mei van solitair werk.

Opstandig

Tweelingen tonen nooit interesse in het volgen van traditionele regels en voorschriften. Tweelingen van mei haten regels meer dan hun mede Tweelingen van juni. Zij houden niet van de conventionele manier van leven. Zij vermaken zich met levensveranderingen.

Als u een debat voert over onderwerpen als huwelijken, banen, enz. zult u merken dat de Tweelingen de gebruikelijke methoden om deze doelen te bereiken niet zullen goedkeuren.

Creatieve kant

Alle Tweelingen zijn geboren creatieve mensen. Tweelingen van juni kiezen echter meer creatieve gebieden zoals journalistiek, schrijven, zingen, schilderen, etc. Voor Tweelingen die in juni geboren zijn, is het doen van creatieve arbeid therapeutisch. Probeer ze nooit te onderbreken tijdens hun creatieve modus, anders kunnen ze extreem agressief worden.

Aanpassingsvermogen

Tweelingen zijn zeer flexibel. Ze blijven kalm onder moeilijke omstandigheden. Maar in dit opzicht zouden de mei Tweelingen veel waardering moeten krijgen omdat ze zich beter kunnen aanpassen. Het zijn vissen die in alle soorten water kunnen zwemmen en zich eraan kunnen aanpassen. Zelfs als ze vastzitten in een andere situatie, kunnen ze zich er heel goed in aanpassen.

Als je een Mei-Gemini metgezel hebt, zijn zij je beste bron om de overgangen in je leven te vergemakkelijken en advies te geven over hoe je ermee om moet gaan.

Maar als we het hebben over de Tweelingen van juni, handelen ze al dan niet op dezelfde manier als die van mei. Ze kunnen vissen zijn die graag zwemmen in het water van hun keuze.

Zie ook: Wat is het verschil tussen Slim-Fit, Slim-Straight en Straight-Fit? - Alle Verschillen

Deze eigenschap van de Tweelingen maakt hen ongelooflijk krachtig, want zij kunnen zeer goed omgaan met ongunstige situaties.

De Tweeling

Feestgangers

Tweelingen juni zijn speels. Het zijn avontuurlijke mensen die houden van bungeejumpen, parachutespringen, of een andere extreme sport. De manier waarop ze rijden maakt ze gemakkelijk te herkennen. Ze hebben veel ervaring met snelheidsovertredingen.

Juni-Gemini houdt van feesten en zal er langer blijven dan verwacht. Het maakt echter niet uit of het een grote bijeenkomst is of slechts een klein samenzijn met goede vrienden.

Juni-Geminissen zijn meer ontspannen dan hun mei-Gemini-tegenhangers, maar alle Tweelingen zijn feestvierders en leven een feestleven.

Multitasker

Wanneer u een Tweelingen ontmoet of zelfs als u een Tweelingenvriend hebt, zult u zien dat zij zich met verschillende taken tegelijk bezighouden. Het zijn multitaskers. Zij verspillen hun kostbare tijd niet en houden zich bezig met productief werk.

De planeet Mercurius beïnvloedt de Tweelingen in mei. Het verschil tussen de Tweelingen van mei en juni is dat de Tweelingen van mei een licht voordeel hebben door deze invloed. De Tweelingen van juni daarentegen worden beïnvloed door de secundaire planeten, waardoor ze innovatiever en excentrieker zijn.

De mei Tweelingen zijn van nature begaafd met een hoge mentale kracht. Je ziet ze werken alsof ze vele handen hebben. Het zijn edelstenen.

Gevoelige natuur

Juni Tweelingen hebben gevoeligheid in hun aard. Het zijn goedhartige mensen. Je moet je hiervan bewust zijn als je een persoon in je leven hebt die een Tweeling is geboren in juni. Ze zijn altijd klaar om een traan te laten in een ongelukkige situatie. Of ze nu naar een film kijken in de bioscoop, of toevallig een trieste situatie zien, ze kunnen hun emoties niet beheersen.

De Tweelingen van juni zijn zeer begaan met rechtvaardigheid, en als zij maatschappelijk onrecht opmerken, worden zij gevoelig en zijn zij bereid terug te vechten. Deze eigenschap is te danken aan de invloed van Weegschaal in het tweede decan.

Mei-Gemini mensen zijn gevoelig, maar ze denken rationeler en zijn beter in het beheersen van hun emoties in stressvolle situaties.

Kijk en leer de verschillen tussen mei en juni Tweelingen

Mei Tweelingen VS Juni Tweelingen: Besluiteloze mensen

Tweelingen zijn vrij besluiteloos. Vraag je Tweelingen nooit om een restaurant te kiezen, of een film te kiezen om te kijken, ze zullen veel tijd nemen om te beslissen.

Mei Tweelingen voelen zich echter nerveuzer bij het nemen van belangrijke beslissingen dan juni Tweelingen.

Mei en juni Tweelingen: Beroemdheden Lijst

Veel mensen zijn geboren in mei en juni. Je vraagt je vast af hoeveel van je favoriete beroemdheden Tweelingen zijn. Ik zal de namen van enkele van je favoriete beroemdheden opnoemen. Je kunt hun leeftijd, interesses en persoonlijkheid bekijken.

  • Gennifer Goodwin
  • Aly Yasmin
  • Octavia Spencer
  • Helena Bonham Carter
  • Chris Colfer
  • Mel B

Dit zijn enkele geweldige beroemdheden, die Tweelingen zijn.

Mei en juni Tweelingen compatibiliteit

Twee Tweelingen passen goed bij elkaar en vormen een fatsoenlijk en leuk stel. Ze vullen elkaars hersenen, sociale vaardigheden en onafhankelijkheid aan. Ze vormen een mooi stel. Ze moeten echter hun emotionele band versterken.

De kwestie van vertrouwen is ook aanwezig. Ze zijn niet bezitterig, maar ze zijn zich ervan bewust dat niet iedereen goede bedoelingen heeft. Als ze merken dat hun partner het vertrouwen schendt, kunnen ze twijfels hebben over de inzet van hun partner.

Mei en juni Tweelingen: communicatie

Tweelingen hebben een gemakkelijke communicatietijd omdat ze allebei luchttekens zijn die door Mercurius worden geregeerd. Er zijn geen problemen als ze alleen maar praten over iets nieuws, iets anders leren, of roddelen over een van hun buren. Deze twee kunnen urenlang over alles praten als het onderwerp licht en interessant is.

Het kan voelen als een debatclub op de middelbare school wanneer twee Tweelingen met elkaar in gevecht zijn. De kans is groot dat hun relatie geen stand houdt als zij hun gevoelens niet voor elkaar openstellen.

Tweelingen hebben een dubbele persoonlijkheid

Mei OF Juni Tweelingen: Wie is beter?

Tweelingen zijn fascinerende mensen met verbazingwekkende communicatieve vaardigheden. De invloed van Uranus, Mercurius en Venus geven hen unieke kwaliteiten.

Beide Tweelingen hebben geweldige persoonlijkheden. We kunnen niet zeggen wie beter is dan de ander. In sommige gevallen zijn Mei-Geminissen veel beter dan Juni, maar het kan ook andersom zijn. Het is moeilijk te zeggen wie betere persoonlijkheidskenmerken heeft dan de ander.

Conclusie

Tweelingen wordt geassocieerd met alle gebieden van de geest omdat het behoort tot het element lucht. Planeten beïnvloeden de tekens van de dierenriem. Mercurius is de eerste planeet, daarom worden de Tweelingen van mei alleen door Mercurius geregeerd. Aan de andere kant staan de Tweelingen van juni niet alleen onder invloed van Mercurius, hun secundaire planeten Uranus en Venus beïnvloeden ook hun persoonlijkheid.

De Tweelingen van mei en juni tonen twee verschillende persoonlijkheden, en je weet nooit met welke je te maken krijgt. Ze zijn vriendelijk, spraakzaam en in voor een leuke tijd, maar ze kunnen ook serieus, bedachtzaam en rusteloos zijn.

Ze zijn gefascineerd door de wereld zelf, zeer geïnteresseerd in avonturen en zich er altijd van bewust dat er niet genoeg tijd is om alles te zien wat ze willen zien.

Mensen geboren onder dit zonneteken hebben vaak het gevoel dat hun andere helft ontbreekt, daarom zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe kennissen, mentoren, collega's en mensen om mee te praten. Tweelingen hebben een verlangen om de wereld te zien en alles in het leven te ervaren. Daardoor is hun karakter motiverend.

Andere artikelen

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.