Wat zijn de verschillen tussen OnlyFans en JustFor.Fans? (Alles wat je moet weten) - Alle Verschillen

 Wat zijn de verschillen tussen OnlyFans en JustFor.Fans? (Alles wat je moet weten) - Alle Verschillen

Mary Davis

Alleen voor fans is een beetje moeilijker dan "Alleen Fans". Hoewel er makers van alle geslachten zijn, zijn er veel homoseksuele mannelijke makers voor "justfor.Fans". "Just for.Fans" heeft intern verkeer, terwijl het bedrijfsmodel van "onlyfans" gebaseerd is op makers die fans naar de site brengen.

"Alleen fans" en "Alleen voor fans" zijn twee verschillende platforms die online beschikbaar zijn. Ze bieden volwassen en beperkte inhoud voor jongeren boven de 18 jaar.

Zie ook: Is een leeftijdsverschil van 14 jaar te groot om te daten of te trouwen? (Onthuld) - Alle Verschillen

Ik zal deze sites onderscheiden met alle details die nodig zijn. Aan het eind van dit artikel zult u deze beide websites en hun gebruik gemakkelijk begrijpen.

Wat is het nut van Just for fans?

De handige functie van JustForFans is de mogelijkheid om te zoeken naar een relevant onderwerp en makers te ontdekken die inhoud in die categorie uploaden. Dit is een van de redenen waarom JustForFans een beter platform is voor makers dan Onlyfans, waarmee je alleen je aanhang kunt opbouwen.

Weet je dat de meerderheid van de fansites voor volwassenen zijn, en dat ze een vaste transactiekost van 20 procent aanrekenen? Ik wou dat er een bedrijf was dat minder dan 20 procent transactiekosten aanrekende, maar volgens mij is 20 procent nog altijd minder als we Google als referentie gebruiken, dat de makers meer dan 45 procent aanrekent.

Volgens BBC News, "alleen fans hebben beperkte inhoud richtlijnen en hebben nu nieuwe regels ingevoerd voor makers," wat verontrustend is. Er is een TikTok + Onlyfans versie van een bedrijf genaamd FriendsOnly dot me waarmee je ontdekt kunt worden en beloningen hebt voor makers die bepaalde mijlpalen bereiken.

Is het geen goede innovatie? Voor mij is het beperken van inhoud het beste om jonge en onschuldige geesten weg te houden van het inhalen van volwassen dingen.

Alleen fans vs. Alleen voor fans

OnlyFans lijkt wat makkelijker om op te posten. Dat is geweldig als je net begint. Ze hebben ook veel nuttige video's en FAQ's om je op weg te helpen. Ook al is OnlyFans wereldwijd bekender, zijn populariteit zal je niet helpen abonnees te krijgen omdat het ontbreekt aan zoekmarkeringen voor zijn makers. Dat betekent dat je veel promotie moet maken.

Aan de andere kant heeft "Justforfans" veel meer controle en fijnafstemming. Als u verschillende inhoud op verschillende prijsniveaus wilt, heeft het ook een diversiteit aan prijzen en inhoudsstructuur.

In tegenstelling tot OnlyFans heeft JustFor.Fans een zoekfunctie waarmee je onderwerpen kunt zoeken en nieuwe makers kunt ontdekken. Het is ook opgericht door makers van volwassen films, dus andere makers van volwassen films zullen minder onzekerheid hebben over het platform.

U hebt nu een algemeen begrip van beide websites en hun duidelijke voor- en nadelen.

Bekijk de video op; Hoe inschrijven op OnlyFans

Is justFor.Fans een goed alternatief voor OnlyFans?

" Just for.fan" is een alternatief voor Onlyfans. Aanbieders van inhoud verdienen 80% commissie op hun inkomsten, waaronder abonnementen, betaalde berichten en tips.

De resterende 20% is voor betalingsverwerking, hosting, ondersteuning en alle andere diensten. U kunt zich echter op elk moment en om welke reden dan ook uitschrijven om ervoor te zorgen dat u niet opnieuw voor dat abonnement wordt gefactureerd.

Om eerlijk te zijn, is er niet veel verschil tussen die twee, maar "JustFor.Fans" is een betere optie, gezien de huidige situatie. Ik zet meer geld op de bank, deels dankzij lagere kosten en deels dankzij hun ingebouwde ontdekkingsalgoritme.

Afgezien van het geld, krijg je meer gemoedsrust omdat er geen problemen meer zijn met de betalingsverwerking die de meeste mensen hadden met Onlyfans.

Door u te abonneren op een pagina blijft u op de hoogte met meldingen.

Belangrijkste kenmerken van Just.forfans

JustForFans kan ook een alternatief zijn voor Onlyfans. Hier zijn een aantal van de stille mogelijkheden van dit platform.

  • De UI van JustForFans is verschrikkelijk. De website online ziet er niet uit als een professionele webpagina. Ik zou het een 2/5 score geven.
  • Ook al is Onlyfans voor iedereen en kan iedereen er deel van uitmaken als auteur, in JustForFans kunnen alleen sekswerkers en makers van volwassen inhoud lid worden. Dus, als je bent geen volwassen inhoud schrijver, JFF is niet het juiste platform voor jou.
  • Just for Fans' uitgaven zijn 20% naar de makers voor elke transactie Als je een exclusief hebt, rekenen ze 15% van elke transactie, in tegenstelling tot de 20% transactiekosten van Onlyfans.
  • De de vindbaarheid op het platform is beperkt in vergelijking met Onlyfans. Wanneer een persoon zoekt naar een geselecteerde tag zoals #MILF of #Femdom, worden geassocieerde zinnen getoond.
  • JFF heeft alle functies die JFF heeft, zoals iemand kan je een tip geven, je kunt levens kruisen, en een PPV voorstellen aan je fans.

Omdat Onlyfans mensen niet langer toestaat om inhoud voor volwassenen te uploaden of een aantal beperkingen heeft opgelegd aan makers van inhoud, kun je nu op zoek gaan naar mogelijke alternatieven voor Onlyfans die je meer mogelijkheden bieden en waarmee je inhoud kunt uploaden zonder bang te hoeven zijn dat je van het platform wordt verwijderd.

Afgezien daarvan, als je fans naar Onlyfans brengt, kun je hetzelfde doen op andere platforms zoals FriendsOnly.me, een volwassen-gericht platform waar je een TikTok + Onlyfans-model kunt combineren met een abonnementsmodel en nog veel meer.

Ik denk dat dit zeker beschrijft hoe je een onderdeel wordt van Just for fans en OnlyFans.

Hoe begin ik met OnlyFans?

OnlyFans heeft vijf eenvoudige stappen om je op weg te helpen.

  • OnlyFans accounts zijn gratis en eenvoudig aan te maken, en er zijn geen contracten voor u of uw abonnees.
  • Stel de prijs van uw abonnement in.
  • Publiceer je OnlyFans.
  • Maak je OnlyFans content vooraf aan.
  • Hou je fans tevreden.

Als fan kun je het account van elke maker volgen. Als de maker een gratis abonnement aanbiedt, kun je je gratis abonneren op haar account. Als de maker er geld voor vraagt, moet je een maandelijkse contributie betalen. Zo kun je je Onlyfans-account gebruiken.

Kan ik OnlyFans gebruiken zonder abonnement of volgen in 2022?

Abonnees krijgen toegang tot inhoud die alleen beschikbaar is voor abonnees (en nergens anders buiten OnlyFans te vinden is). Gebruikers kunnen deze accounts volgen op OnlyFans, maar een deel van de inhoud zal alleen toegankelijk zijn voor abonnees en niet voor fans die hen gratis volgen.

//www.youtube.com/watch?v=vxcinb6wi0o

Bekijk deze video om toegang te krijgen tot OnlyFans

Zie ook: Verschil tussen een twijg en een tak aan een boom? - All The Differences

Is er een manier om OnlyFans te gebruiken zonder een account aan te maken?

Normaal gesproken, als je een account wilt aanmaken op OnlyFans, moet je eerst je betalingsgegevens invoeren, zelfs als je geen abonnement koopt. En als je geen creditcard hebt, kun je OnlyFans niet gebruiken, maar dat is niet nodig nu je een oplossing hebt.

OnlyFans aanvaardt betalingen met kredietkaart op hun officiële website Ja, ik weet dat het niet klopt. Want er zijn veel mensen die OnlyFans willen gebruiken maar geen creditcard hebben. In zo'n geval zoeken ze een andere betaalmethode. OnlyFans biedt echter geen andere opties.

Veel mensen betalen liever met PayPal, maar ik wil iedereen laten weten dat OnlyFans PayPal niet accepteert.

Vraag zo snel mogelijk een nieuwe creditcard aan. Anders heb je geen opties meer.

Aanmelden voor een abonnement

Kunt u met een betaalkaart betalen om deze rekening te gebruiken?

Nee, debetkaarten worden niet geaccepteerd door OnlyFans. Bovendien accepteert OnlyFans geen portemonnee geld of cadeaubonnen.

Is OnlyFans veilig voor abonnees?

Het is veilig, maar voorzichtigheid is altijd geboden. Het is normaal dat we voorzichtig zijn als we ons inschrijven op een site die we nog nooit hebben gebruikt. Als je je ergens op internet op inschrijft, moet je immers je betalingsgegevens verstrekken, wat voor iedereen zenuwslopend kan zijn.

Bovendien kunt u bij OnlyFans geen eWallet toevoegen als betalingsmethode voor uw abonnement, maar moet u uw krediet- of debetkaart gebruiken.

Waarom zouden we Only Fans gebruiken?

Om eerlijk te zijn is het jouw keuze, maar ik zou beschrijven waarom je OnlyFans zou willen gebruiken.

Als je man het goed vindt, is dat zeker iets om over na te denken. Het punt is, als "jij" het wilt doen, doe het dan, maar... laat invloeden of situaties van buitenaf je als vrouw niet genoeg devalueren... om je heilige tempel met de wereld te delen. Gewoon een gedachte. Beste wensen.

Je moet een heleboel sociale media accounts opzetten, waaronder Instagram, Twitter, Snapchat, Line, en wat er nog meer populair is in jouw regio. Je moet beseffen dat als je er geld mee wilt verdienen, je het moet behandelen als een baan.

Als je openhartige fotografie in je huis doet, zorg er dan voor dat je het opruimt voordat je uploadt. Zorg voor goede belichting en dat je foto's en video's van professionele kwaliteit zijn. Zorg ook voor interactie met je volgers.

Als u inhoud wilt creëren die gericht is op een specifieke niche, ga er dan voor.

Een website begint altijd met http en zo verder

Is het moreel correct om deze platforms te gebruiken?

Ik denk het niet. Het lijkt me onethisch en onnauwkeurig.

De meeste mensen loggen in op dergelijke websites vanwege de frustratie en problemen die ze in hun leven hebben. Misschien hebben ze geen liefhebbende echtgenoot of zijn ze niet dol op zichzelf.

Als dat niet zo is, waarom zou je jezelf dan willen devalueren en je huwelijk in gevaar brengen door met je seksualiteit te pronken? Graaf diep naar de waarheid in je motivatie; je hoeft je antwoorden niet te delen, maar je moet proberen eerlijk te zijn tegen jezelf.

In plaats van iemands porno app te zijn, waarom probeer je geen online cursus te volgen in iets anders dan het verkopen van je lichaam? Misschien vind je het leuk, en het maakt je op zijn minst interessanter om mee te praten.

Denk erover na en neem de tijd voordat u zich op dergelijke websites aanmeldt.

Hier volgen enkele verschillen tussen beide websites in tabelvorm.

Justfor.fans Onlyfans
De doelgroep is meestal mannen Meestal maken vrouwen er deel van uit
20 % uitbetaling ontvangen door makers van inhoud 50% uitbetaling ontvangen door makers van inhoud
50 dollar drempel voor betaling $20 drempel voor betaling
Geen live streaming optie Live streaming optie gegeven

Het onderscheid tussen de twee platforms voor het creëren van inhoud

Hoe bekijk ik gratis berichten op OnlyFans zonder account?

Je kunt het niet. Zelfs om u te abonneren op gratis accounts en gratis inhoud te bekijken, moet u een account hebben. Zelfs als u zich alleen aanmeldt voor gratis accounts, moet u een creditcard in uw bestand hebben. Deze zal niet in rekening worden gebracht tenzij u een abonnement of pay-per-view koopt.

Laatste gedachten

Kortom, zowel "Just For Fans" als "OnlyFans" zijn lidmaatschapssites waarmee makers online geld kunnen verdienen door abonnementen op hun exclusieve inhoud te verkopen.

Er zijn echter verschillende belangrijke verschillen tussen de twee platforms, waaronder de doelgroep, uitbetalingscommissies, winstuitbetalingen, platformfuncties en andere.

Klik hier voor een korte samenvatting van dit artikel.

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.