De Mangekyo Sharingan en de Eeuwige Mangekyo Sharingan van Sasuke- Wat is het verschil? - Alle Verschillen

 De Mangekyo Sharingan en de Eeuwige Mangekyo Sharingan van Sasuke- Wat is het verschil? - Alle Verschillen

Mary Davis

De standaard Mangekyo Sharingan en de Eeuwige Mangekyo Sharingan van Sasuke lijken wel op elkaar. Er is echter één cruciaal verschil dat hen visueel onderscheidt. Het patroon, zoals elke andere Eeuwige Mangekyo Sharingan, is een hybride van de standaard versies van de twee broers.

In Sasuke's geval verving Itachi's Mangekyo's shuriken met drie tanden de centrale pupillen in Sasuke's zeszijdige sterpatroon, hoewel de tanden nu recht zijn in plaats van gebogen.

De Mangekyou Sharingan is het tweede stadium van de Sharingan voordat het de Eeuwige Mangekyou Sharingan wordt. Slechts zeven personages in de manga zijn in staat geweest om de Sharingan te doen ontwaken. Mangekyou Sharingan, maar Sasuke is de enige met een omgekeerd patroon in het kleurenschema.

Ik zal alle details geven over deze personages. Blijf gewoon verbonden tot het einde.

Wat is het verschil tussen Sasuke's Mangekyo Sharingan en zijn Eeuwige Mangekyo Sharingan?

Mangekyou Sharingan gebruikers hadden een rode iris met zwarte pupillen, maar Sasuke heeft een zwarte iris met rode pupillen. Sasuke ontwaakte zijn Mangekyou Sharingan op jonge leeftijd en betaalde de prijs voor het bijna verliezen van zijn zicht. De Mangekyou Sharingan geeft ongelooflijke nieuwe vaardigheden aan de gebruiker, maar elke keer dat het geactiveerd wordt, begint de gebruiker zijn zicht te verliezen.

De pupil in het midden is zwart en heeft een rood bloembladachtig patroon met zwarte contouren. dit is de eeuwige Mangekyou Sharingan van Sasuke de pupil in het midden is rood, en binnen het bloembladpatroon zit een zwarte shuriken-achtige vorm. het lijkt op Itachi's Mangekyou. Sharingan in die zin dat het patroon lijkt op een shuriken, maar het is meer gebogen.

Sasuke bereikt EMS door Itachi's ogen te transplanteren, die door overmatig gebruik faalden. Sasuke Uchiha is een belangrijk personage dat veel toevoegt aan de serie. Behalve zijn broer, die verantwoordelijk was voor de moord, is Sasuke het laatste overlevende lid van de Uchiha-clan, en zijn pad naar wraak leidt hem op een duister pad.

Hoe kun je onderscheid maken tussen Sasuke's Mangekyo Sharingan en zijn Eeuwige Mangekyo Sharingan?

Elke mange yo Sharingan heeft zijn eigen vaardigheden. Maar nadat hij Itachi heeft gedood, neemt hij Itachi's ogen en implanteert ze om een eeuwige mange yo Sharingan te verkrijgen. Hierdoor is Sasuke's eeuwige mange yo Sharingan compleet.

De krachten van het beheer die je deelt, nemen bij elk gebruik af, waardoor je zicht geleidelijk vervaagt en uiteindelijk verblind wordt.

Sasuke verkrijgt Itachi's Sharingan patroon, die hij vervolgens combineert met zijn eigen patroon. Sasuke krijgt ook Itachi's speciale vaardigheden, Amaterasu en Amatsukuyomi waren extreem krachtige ruimte-tijd buigende genjutsu.

Ook Madara en Izuna worden beïnvloed. Als Izuna sterft, erft Madara zijn schurft en zijn "drie slangen patroon".

Al met al heeft hij het oog van Itachi in zich getransplanteerd nadat hij bijna zijn zicht verloor door overmatig gebruik van de Mangekyou Sharingan, waardoor de Eeuwige Mangekyou Sharingan ontwaakte.

Madara en Sasuke zijn de enige twee bekende personages die deze methode hebben gebruikt om de Eeuwige Mangekyou Sharingan te doen ontwaken. Het ontwerp van de Eeuwige Mangekyo Sharingan benadrukt de omgekeerde aard van Sasuke's Sharingan.

Heb je de verschillen tussen de twee opgemerkt?

Bekijk deze video om te zien hoe Sasuke de Eeuwige Mangekyou Sharingan laat ontwaken.

Wat weet je over Mangekyō Sharingan?

De Mangeky Sharingan betekent " Kaleidoscope Copy Wheel Eye". Het is een meer geavanceerde vorm van de Sharingan die slechts door een klein aantal Uchiha is geactiveerd. Ze worden beschreven als "hemelse ogen die de waarheid van de hele schepping zien zonder belemmering."

 In het Japans als ; (tenj no kotowari o shakuhachi Hitomi). 

Hoe verschilt een Mangeky Sharingan van een gewone Sharingan?

Een Mangeky Sharingan verschilt van een gewone Sharingan door zijn uiterlijk, dat de vorm van het tomeo-zegel verandert.

Hoewel het ontwerp van elke gebruiker uniek is, lijken ze allemaal op pinwheels. Het wordt eerst uitgelokt door het trauma van het meemaken van de dood van een dierbare.

Alle algemene vaardigheden van de Sharingan worden behouden door de Mangeky Sharingan. Verder, geeft de Mangeky krachtige vaardigheden die verschillen tussen elk oog, zelfs als de vaardigheden vergelijkbaar zijn ; zowel Sasuke als Itachi hebben toegang tot Amaterasu's vlammen, hoewel de mate waarin ze die kunnen gebruiken verschilt.

Wat weet je over Itachi en Amaterasu?

Aangezien Itachi Amaterasu in één oog heeft en Tsukuyomi in het andere, de mogelijkheden van een Mangeky Sharingan zijn zelfs niet hetzelfde voor beide ogen van een gebruiker. omdat elk oog specifieke Jutsu technieken bevat, ze zijn alleen toegankelijk als ze momenteel het genoemde oog herbergen, zelfs als ze de bedenker van de genoemde techniek waren.

De Eeuwige Mangekyou Sharingan en Mangekyou Sharingan hebben Madra en Sasuke gemeen.

Hoe kun je het ontwerp van verschillende Naruto karakters onderscheiden?

Deze tabel toont de ontwerpen van Mangekyo Sharingan, Anime-only gebruikers, en The Eternal Mangekyo Sharingan.

Mangekyō Sharingan Anime-gebruikers Eeuwige Mangekyō Sharingan
Itachi Naka Madara
Obito Baru Sauske
Madara Rai
Izuna Naori
Sasuke Fugaku
Shisui

Ontwerpen van verschillende Naruto karakters

We kunnen zien dat Madara en Sasuke Mangekyō Sharingan en Eternal Mangekyō Sharingan gemeen hebben. Terwijl er veel andere ontwerpen zijn voor anime-only gebruikers.

Waarom is de Mangekyou Sharingan van elke Uchiha anders dan die van de anderen?

De mangekyou van elke Uchiha is uniek omdat elke Uchiha één of twee unieke vaardigheden bezit. Hun unieke vaardigheden verschillen van die van Obito, die Kamui heeft en door alles heen kan faseren, waardoor fysieke aanvallen en ninjutsu vijf minuten lang niet werken.

Madara is een personage dat door schaduwklonen heen kan kijken, wat zelfs de Byakugan niet kan, en blijkt hij nog een speciale gave te hebben om ongeveer 3 seconden in de toekomst te kijken... hoewel ik daar niet zeker van ben.

Zie ook: Popcorn plafond vs Textuur plafond (Analyse) - Alle verschillen

Shisui bezit Kotoamatsukami, een genjutsu die de geest van een tegenstander kan beheersen en daarmee alle vijf zintuigen.

Sommige van de kenmerken zijn hier opgesomd:

 • Hij kan je onder deze genjutsu brengen zonder dat je het beseft en je voor de gek houden om te denken dat je een gevecht wint terwijl je eigenlijk aan het verliezen bent.
 • Itachi bezit Tsukuyomi, een genjutsu vergelijkbaar met Kotoamasukami in die zin dat het kan manipuleren tijd, waardoor een seconde een dag, een maand, een jaar, een decennium of zelfs een eeuw lijkt.
 • Hij bezit ook Amaterasu, die zwarte vlammen zijn die krachtiger zijn dan gewoon vuur. Deze vlammen gaan pas weg als het doelwit is gereduceerd tot een chip.
 • Helaas kan hij ze niet beheersen, dus verspilt hij chakra door het te gebruiken, vooral wanneer het doel wordt gemist .
 • Hij kan ze niet eens uitdoen, in tegenstelling tot zijn broer.
 • Sake Uchiha heeft, net als Itachi, de Amaterasu anagram .

De enige manier om dit te verklaren is dat "Uchiha" is meer een ras als Chinees/Brits/Afrikaans enz. c. waar de ogen een bepalende eigenschap van het ras zijn, zou je de mange yo het unieke deel kunnen noemen, zoals iedereen ander DNA heeft.

Dit zou ook helpen verklaren hoe Sasuke en Itachi, die van dezelfde familie zijn, beiden toegang tot de Amaterasu konden krijgen. Ik schat dit deel slechts, maar er is een kans dat Fugu er ook toegang toe heeft.

//www.youtube.com/watch?v=c1pU2yKlm1s

Welke is krachtiger; Eeuwige Mangekyō Sharingan of Rinnegan?

Kunnen twee mensen met de Mangekyo Sharingan van oog wisselen en de Eeuwige Mangekyo Sharingan krijgen?

In theorie wel, maar in de praktijk niet.

Madara zou na zijn dood zijn ogen met Izuna hebben verwisseld om de Eeuwige Mangekyo te doen ontwaken. EMS Madara zag alleen door Izuna's ogen, niet de zijne. Op dezelfde manier had Sasuke, na het verkrijgen van de EMS, Itachi's ogen.

Echter, wanneer Madara en Izuna leefden allebei en hadden de mogelijkheid om de EMS te wekken, ze wisselden nooit... ogen. Het is mogelijk dat ze het gewoon niet wisten, wat de vraag oproept hoe Madara het EMS kon activeren door Izuna's ogen te verwisselen vlak na zijn dood.

Zie ook: Gharial vs. Alligator vs. Krokodil (De Reuzen Reptielen) - Alle Verschillen

Dit leidt tot verschillende conclusies .

 • Het EMS wordt vermoedelijk alleen geactiveerd als een Uchiha zijn ogen verwisselt met die van een overleden broer of zus of een ander bloedverwant.
 • Of misschien is dit gewoon een plotgat - Izuna en Madara konden de Eeuwige Mangekos op hetzelfde moment wakker maken, maar om wat voor reden dan ook, deden ze dat niet.
 • Madara wisselde niet van ogen voor de EMS, maar om zijn blindheid te overwinnen. Madara bereikte een onverwacht resultaat met de EMS.

Ik denk dat je nu wel bekend bent met het wisselen van deze karakters.

De meeste jongeren tekenen graag schetsen van Naruto karakters, ook wel bekend als anime.

Hoe kan de Eeuwige Mangekyo Sharingan verkregen worden?

De Sharingan wordt gewekt door je emoties, specifiek verdrietige en boze emoties. Je Sharingan heeft een tomoe als hij ontwaakt. Deze vaardigheden omvatten de eigenschap om chakra te zien door de meeste obstructies heen en om lippen te lezen.

De Mangekyou Sharingan (MS) geeft je de volgende voordelen:

De MS verhoogt ook uw basis Sharingan vaardigheden evenals uw MS vaardigheden.

Uw aangepast ontwerp

De MS geeft je ook een of twee nieuwe vaardigheden die... uniek voor jou.

Nu weten we de voordelen van het verkrijgen van de Eeuwige Mangekyo Sharingan en de beste manier om dat te doen.

Hoe kreeg Sasuke de Mangekyou Sharingan in handen?

Naruto en Manga zijn gemaakt door Double Lasers. In Episode #141, getiteld "Truth," ontvangt Sasuke de Mangekyou Sharingan. Het speelt zich af tijdens de "Fated Battle Between Brothers" arc en bevat manga hoofdstukken 400-402.

Nadat hij getuige was van de dood van zijn broer, verkreeg Sasuke de Mangekyou Sharingan. Hij doodde Itachi niet, maar de ervaring was intens genoeg voor Sasuke om de Mangekyou Sharingan te ontvangen.

De ogen zijn een hogere vorm van de Sharingan die slechts enkele Uchiha kunnen hanteren. In tijden van grote emotionele nood wordt de Mangekyou Sharingan geactiveerd. Het is uniek voor de Uchiha clan en is een van de drie primaire Dojutsu oogvermogens, samen met de Byakugan en de Rinnegan.

Ik denk dat ik de dubbele lasers van Naruto met hun referentie uit de aflevering heb kunnen uitleggen. Toch?

Sommige tieners lezen graag anime strips.

Wat is het onderscheid tussen mangekyou en eeuwige mangekyou Sharingan?

Het geeft dezelfde mogelijkheden als de Mangekyo Sharingan, maar het is veel krachtiger. De Eeuwige Mangekyo Sharingan stelt de gebruiker in staat om de Perfecte Susanoo te gebruiken terwijl het zijn lichaam veel minder belast. Belangrijker is dat het zicht van de gebruiker permanent wordt hersteld.

Wat is het eeuwige mangekyou Sharingan vermogen van Sasuke?

Na de dood van zijn oudere broer, Itachi, ontwaakte Sasuke Uchiha zijn Mangeky Sharingan. Hij kan en zal zijn linkerhand gebruiken om Amaterasu te werpen. Met zijn rechterhand kan hij vlammen vormen of doven.

Al met al zijn er verschillende eigenschappen en vermogens van de eeuwige Mangekyou Sharingan en Mangekyou.

Laatste gedachten

Concluderend, Mangekyou Sharingan en de Eeuwige Mangekyou Sharingan lijken op elkaar, maar er zijn enkele aanzienlijke verschillen tussen hen. De ene is zwakker in één van de eigenschappen, terwijl de andere daar sterker in blijkt te zijn.

De Eeuwige Mangekyo Sharingan is de laatste dojutsu van de Uchiha clan, en het is tot nu toe slechts door twee mensen in de winkel ontwaakt: Madara Uchiha en Sasuke Uchiha. Het geeft dezelfde mogelijkheden als de Mangekyo Sharingan, maar is veel krachtiger. Het stelt de gebruiker in staat om de Perfect Susanoo te gebruiken, terwijl het ook veel minder belastend is voor het lichaam. Het gezichtsvermogen van de gebruiker wordt permanent hersteld.

de Sharingan is het basis Kekkei Genkai van de Uchiha clan, dat elk lid het potentieel heeft om te ontwaken. wanneer het volledig gerijpt is, heeft dit oog drie tomoe en is het in staat om ingewikkelde bewegingen te lezen, het chakra pad te zien, en zelfs elke Jutsu te kopiëren.

De Mangekyo Sharingan, daarentegen, is een krachtigere versie van dit oog dat alles veel beter kan, maar ten koste van meer chakra. Ze verschillen ook in ontwerp en kracht.

Kijk voor meer informatie over Naruto naar dit artikel: Naruto's KCM, KCM2 en KCM Sage Mode (A Breakdown).

  Klik hier voor meer informatie over deze vermogens in de anime.

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.