Steins Gate VS Steins Gate 0 (Een snelle vergelijking) - Alle verschillen

 Steins Gate VS Steins Gate 0 (Een snelle vergelijking) - Alle verschillen

Mary Davis

In tegenstelling tot vroeger is entertainment niet beperkt tot het spelen van een paar spelletjes buitenshuis en binnenshuis. Daarnaast zijn er zoveel dingen die deel uitmaken van de entertainmentwereld: videogames, beeldromans, muziek, films, strips, documentaires, anime, enz. Het gebruik van mobiele telefoons heeft dit alles nog toegankelijker gemaakt.

Anime heeft de aandacht van veel mensen getrokken en ze hebben er een aparte fandom aan overgehouden, niet iedereen begrijpt het, maar degenen die het wel begrijpen kunnen zich er niet van weerhouden om meer te ontdekken.

Japanse entertainment staat aan de top in de wereld van anime creatie en ze doen het op de beste manier. Onder zoveel anderen, Steins Gate is er een waar mensen veel van houden!

Steins Gate 0 is een vervolg op Steins Gate. Steins Gate begon als een visuele roman maar werd later een anime. Steins Gate 0 is intenser en serieuzer dan Steins Gate.

Hoewel mensen denken dat Steins Gate beter is dan Steins Gate 0, kan ik het niet zo bestempelen omdat iedereen een andere mening heeft. Misschien is Steins Gates 0 voor jou vermakelijker.

Dit artikel gaat over de verschillen tussen Steins Gate en Steins Gate 0. Dus, blijf lezen!

Is Steins Gate 0 een remake van Steins Gate?

Steins Gate is gemaakt door 5pb en Nitroplus.

Steins Gate is een sci-fi en komische visuele roman die werd gecreëerd door 5pb en Nitroplus en later een anime werd.

Na de populariteit van Steins Gate werd het vervolg gecreëerd, Steins Gate 0, dat een intenser en serieuzer tintje heeft dan het eerste seizoen. Voor alle duidelijkheid, Steins Gate 0 is geen remake maar een vervolg op Steins Gate.

Voor degenen die niet weten wat een visual novel is, het is een video-achtig spel dat zich voordoet als een verhaal waarbij je zelf keuzes moet maken om de personages naar hun bestemming te leiden.

Je kunt zeggen dat deze anime in zekere zin een remake is van de visuele roman. Voor uw begrip, hier is wat u moet weten over de Steins Gate visuele roman en anime.

Visual Novel Anime
Het einde De visuele roman heeft meerdere eindes. De anime heeft een selectief einde.
Uw keuze. Je hebt meer keuzes om het einde te kiezen. Je moet gewoon kijken.
Keuze van het publiek De meeste mensen houden meer van de visuele roman. Om vele redenen houden mensen van de anime, maar geven ze de voorkeur aan de visuele roman.
Details De visuele roman heeft meer gedetailleerde scènes. De anime is niet zo gedetailleerd.

Het verschil tussen Steins Gate visual Novel en Anime

Moet ik Steins Gate 0 kijken voor Steins Gate?

Nou, de keuze is natuurlijk aan jou, maar ik denk niet dat het een verstandige zet is. Waarom een vervolg kijken voordat je het eerste deel hebt gezien?

Naar mijn mening zou het niet logisch zijn en zal het verhaal onduidelijk zijn. Ook zou je de Steins Gates niet willen missen, het is als de beste! En misschien, heel misschien, zou je de Steins Gate 0 niet zo leuk vinden als de Steins Gate.

Dus, met alles in gedachten, kijk eerst naar Steins Gate voordat je Steins Gate 0 kijkt.

Zie ook: Verschil tussen de formule v=ed en v=w/q - Alle Verschillen

Hebben Steins Gate en Steins Gate 0 hetzelfde einde?

Mensen hielden van het Steins Gate vervolg.

Het vervolg van Steins Gate werd goed ontvangen door het publiek vanwege de hype van de populariteit van Steins Gate en het gouden einde.

Maar helaas heeft Steins Gate 0 niet het einde van de originele serie.

Misschien is dit een van de redenen waarom mensen nog steeds beweren dat Steins Gate beter is dan Steins Gate 0. Maar er zijn dingen die Steins Gate 0 goed heeft gedaan in vergelijking met Steins Gate. Hier zijn ze opgesomd.

 • De toekomst was beter verbonden in Steins Gate 0 in vergelijking met wat de makers lieten zien in Steins Gate. Suzuha's tijdreis procedures waren meer in focus in Steins Gate dan de gebeurtenissen en in Steins Gate 0 werden de gebeurtenissen op prioriteit getoond.
 • Steins Gate 0 nam ook wat schermtijd om enkele plots uit de Steins Gate uit te leggen, wat Steins Gate begrijpelijker en meer relateerbaar maakt voor het vervolg.
 • De samenzwering in Steins Gate 0 was zinvoller voor de plot.
 • De Steins Gate 0 is meer gespannen en serieus in vergelijking met het komedie-drama gebeuren in de Steins Gate en sommige mensen vinden dat leuk.

Bekijk hier deze leuke recensie van Steins Gate.

Zie ook: "Copy That" vs. "Roger That" (Wat is het verschil?) - All The Differences

Beoordeling van Steins Gate

Wat is de beste volgorde om Steins Gate te kijken?

Je mist een vergadering of een afspraak met vrienden, of je vraagt je ouders dat je je huiswerk later maakt om naar Steins Gate te kijken en uiteindelijk denk je dat het niet de moeite waard is en niet is wat je wilt. Immers, als je je tijd in iets investeert omwille van het vermaak wil je er het maximale uithalen, toch?

Dat is precies waarom ik hier voor u ben. Voor een volledige haalervaring bij het kijken naar de serie volgt u deze aanwijzingen en bedankt u me een andere keer.

 • Kijk eerst naar Steins Gate, maar laat aflevering 23, 24 en 25 achterwege.
 • Kijk dan naar aflevering 23-alternatief einde of ook wel bekend als 23b.
 • Bekijk de volledige afleveringen van Steins Gate 0.
 • Doe de volgende stap door die resterende 3 afleveringen van Steins Gate te bekijken (afleveringen 23, 24 en 25).

Volg mij en u zult begrijpen waarom ik deze volgorde van kijken naar Steins Gate voorstelde.

Steins Gate volgt een specifieke volgorde.

Samenvattend

Japanse animes zijn nu meer dan ooit beroemd geworden en de mensen die erdoor geobsedeerd zijn weten waarom. Je kent misschien ook wel mensen die zo weg zijn van deze animes en manga's dat ze een leven als hen willen leiden.

Ik herinner me de tijd dat ik wachtte op de brief van Zweinstein en die nooit kwam. Deze anime-obsessie is naar dat niveau gegaan en als liefhebber zelf weet ik waarom. Als je een van ons bent, weet je ook waar ik het over heb.

Steins Gate is een adaptatie van een visuele roman, maar met minder variatie en slechts één einde gekozen door de maker met een vervolg dat de waanzin ondersteunt.

Als je de wereld van Steins Gate wilt ervaren, bekijk dan het origineel vóór het vervolg en in de volgorde zoals hierboven vermeld voor een vol vermaak. Ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden en het ook met je vrienden zult delen. Veel kijkplezier!

Bekijk ook mijn artikel over Attack on Titan - Manga en Anime (verschillen).

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.