Het verschil tussen een DDD, E en F cupmaat (onthullingen) - Alle verschillen

 Het verschil tussen een DDD, E en F cupmaat (onthullingen) - Alle verschillen

Mary Davis

BH-maten kunnen lastig zijn! Vooral het vinden van de perfecte pasvorm is ook niet zo eenvoudig. Als je een moeite om uw perfecte bh-maat te kiezen, kunt u dit artikel behandelen als een persoonlijke gids, vooral als u een groot frame hebt.

Alle bh-maten zijn georganiseerd volgens wat ze "cups" noemen. En er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar in cups. Deze cups worden geassocieerd met letters. In principe geldt: hoe hoger de letter, hoe groter de borstomvang.

Ik neem aan dat je al weet dat bh maten DDD, E, en F, zijn allemaal extra grote maten. Uiteraard hebben ze slechts een minimaal verschil. Maar het is iets ingewikkelder dan dat, dus laten we maar meteen beginnen!

Zie ook: Wat is het verschil tussen "In" en "Aan" (uitgelegd) - Alle Verschillen

Wat is een beha?

Een "BH" is een afkorting van het woord "bustehouder". Het is een vrouwenonderkleed om de borsten te bedekken en te ondersteunen.

Als je een vrouw bent, denk je misschien dat de bh alleen dient om je tepels te bedekken. Het doel van een bh is echter om het gewicht van je buste geheel of gedeeltelijk te herverdelen over je schouders en taille. Als de beha goed zit, wordt ongeveer 80% van het gewicht opgevangen door de band en de schouders.

Verschillende soorten beha's dienen Deze kunnen worden onderverdeeld in vier hoofdcategorieën op basis van hun type. Sommige beha's kunnen gewatteerd, niet gewatteerd, bedraad of niet bedraad.

Daarnaast zijn er meer soorten, afhankelijk van de dekking van de beha's voor uw borst. Deze kunnen worden ingedeeld in demi-cups en beha's met volledig bereik.

Waarom dragen vrouwen een beha?

W omen dragen beha's voor verschillende doeleinden en voordelen, zoals algemene borstondersteuning of het vergroten of verkleinen van de borstomvang.

Is het niet verbazingwekkend hoe je je borsten kleiner of groter kunt laten lijken door gewoon een ander type beha te dragen? Daarvoor kun je een push-up bh gebruiken om te vergroten en een minimizer om te verkleinen.

Ook bestaan borsten uit vetten en klieren die na verloop van tijd hangen. Ook al hebben ze ligamenten ter ondersteuning, uiteindelijk zullen ze beginnen te verslappen.

Om dit te voorkomen is het daarom essentieel om een beha te dragen. Deze geeft de borsten een lift en voorkomt verslapping.

Problemen met het niet dragen van een beha?

Het niet dragen van een beha kan je risico op veel problemen, waarvan pijn en ongemak de belangrijkste zijn.

Elke vrouw voelt zich fantastisch als ze na een lange dag haar beha losmaakt en door de kamer gooit. Hoewel het zeker zalig is om zonder beha te werken, zal het u misschien verbazen dat het niet dragen van een beha heel wat nadelen heeft.

Zoals ik al zei, zou het om te voorkomen dat ze gaan hangen. Dr. Sherry Ross beaamt dat bij gebrek aan goede ondersteuning het borstweefsel uitrekt, waardoor de borsten verslappen, ongeacht de grootte.

Een beha kan de borsten ook liften en vermindert de kans op striae. door extra steun te bieden aan de ligamenten die je borsten hoog proberen te houden. Daarom staat het bekend als een enorme steun.

Bovendien is dit helpt verschillende nek- en rugklachten te voorkomen, want het kan je borsten op één plaats houden en gelijkmatig verdelen. In feite kunnen ze je ook helpen je houding te verbeteren.

Maar terwijl een losse beha steun kan missen, kan een strakke beha ook problemen veroorzaken. Het staat vast dat je er pijn van kunt krijgen, en het kan ook snel slijten, wat je bewegingsvrijheid kan beperken.

Hoe draag je een beha?

Draag je het op de juiste manier? Dat moet je weten. de juiste manier om je beha te dragen voor het gewenste comfort en uiterlijk.

De juiste manier om een beha te dragen is door alle haakjes vast te klemmen. Leun eerst voorover om in uw beha te glijden. Pas vervolgens de verplaatste borsten aan en plaats ze in uw beha-cup zoals u dat wilt.

Dan zou het helpen als je ervoor zorgt dat alle haken zijn gesloten en de band op de rug rijdt niet omhoog maar is parallel aan de grond. U kunt uw beha comfortabeler maken door om de riemen van de schuiver aan te passen. Op die manier zijn er geen graafsporen of sporen.

Het dragen van uw beha is heel belangrijk. Zelfs de juiste maat beha kan u ongemakkelijk maken en onvoldoende steun bieden als hij niet correct wordt gedragen.

Begin met de losste haak en werk je weg naar de laatste!

Welke cupmaat is groter, A of D?

Uiteraard is beker A kleiner dan beker D. Als je het niet weet, er is een cupmaat... AA- ook bekend als als dubbel-A wat eigenlijk de kleinste cupmaat is.

Na D, kun je ofwel naar DD- dubbel D of E's equivalent in bh's met een volledig figuur. Elke cupmaat is 2 centimeter en 2,54 centimeter, afhankelijk van het merk waar u winkelt. Een AA is dus een centimeter kleiner dan een A, en een DD is een centimeter groter dan cupmaat D.

Het is belangrijk op te merken dat de cupmaat niet staat voor volume, maar voor hoe groter uw borsten zijn dan uw ribbenkast.

Wat is het verschil tussen beha-cups (DDD, E en F)?

DDD en E zijn de exacte maten, terwijl de E-cup een centimeter kleiner is. U kunt uw cupmaat krijgen door het verschil te meten tussen uw borst- en borstlijnmetingen. Dit betekent dat de cupmaat goed aangeeft hoe groot de borsten van een vrouw zijn ten opzichte van haar lichaamslengte.

Al deze cupmaten verschillen eigenlijk in inches. Bijvoorbeeld, A cup is 1 inch, B cup is 2 inch, en C cup is 3 inch, en zo verder. Als je nog steeds in de war bent, is hier een video om ze uit te leggen:

Deze video legt ook uit welk deel je moet meten om je cupmaat te krijgen.

Verschil tussen DDD en F Cup (zijn ze hetzelfde?)

Ze zijn niet echt hetzelfde. Na DD (Double D) of E is DDD (Triple D) de volgende cupmaat en komt overeen met maat F. Als je eenmaal F of triple D hebt, ga je op dezelfde manier verder omhoog.

Het ding met DDD en F maat is dat ze soms hetzelfde zijn maar alleen anders gelabeld afhankelijk van het merk. Omdat ze slechts een klein verschil hebben, is het goed om de ene dag een DDD te dragen en de volgende dag de maat DD te proberen. Dit komt door het verschil in merken zoals ze bh-cups maken volgens hun eigen standaard maattabellen.

Als je andere merken probeert en merkt dat je maat veranderd is, is het niet dat je gekrompen bent of meer opvalt. Maar het zijn gewoon de verschillende maten die elk merk maakt.

Is F Cup groter dan E Cup?

Ja. Je zou zelfs kunnen zeggen dat een F-cup eigenlijk groter is dan een E-cup, alleen omdat E bij sommige merken gelijk staat aan DD en F aan DDD.

Hoewel er geen E of F cups zijn in de standaard Amerikaanse maten, hebben enkele Europese merken E en F cups, en er is enige variatie in maatvoering tussen verschillende merken.

Een borstomvang van 5 centimeter groter dan de bandmaat is eigenlijk dubbel D (DD), en een borstomvang van 6 centimeter groter is de maat triple D (DDD).

Is BH-maat F groter dan E?

Uiteraard!

Hoewel de maten van de bh's niet gelijk zijn aan hoe lang de bandjes zijn, zijn de maten van de cups wel vrijwel gelijk. Je kunt het bandje altijd aanpassen, dus je kunt het beste een bh nemen die alleen voor jouw borst geschikt is.

Hoe verder de letter in het alfabet staat, hoe groter hij is. Bovendien zijn er is geen DDD cup in het Britse systeem, maar alleen een DD, E, en een F cup. Het verschil is ongeveer een centimeter verschil in bovenwijdte voor elke cupwissel.

Is DDD hetzelfde als E of F?

Nee. Een BH maat DDD is eerder een F dan een E.

Natuurlijk kunnen ze verschillend gelabeld zijn, afhankelijk van het merk. Als je maat E hebt en geen van je maten in de winkel ziet, kun je in plaats daarvan maat DD kiezen.

Een bh zonder vulling ziet er dunner en platter uit op uw huid.

Hoe meet u uw eigen bh-maat?

Het is vrij eenvoudig om je bh-maat te meten!

Ga eerst rechtop staan zonder bh en dan gebruik een meetlint om je torso direct onder je buste te meten waar een bh-band zou zitten. Zorg voor een gelijkmatige en stabiele lijn. Deze waarde is uw bh-bandmaat.

Draag vervolgens uw meest comfortabele beha voor de beha-cupmaat en meet rond het volste deel van je borsten.

Zie ook: "In the Office" VS "At the Office": Verschillen - All The Differences

Dan moet je trek uw bandmaat af van deze borstomvang om te weten je cupmaat. Het verschil tussen de twee is je cupmaat.

Kijk eens naar deze tabel met verschillende waarden die samenhangen met verschillende maten van bekers te krijgen een beter begrip:

Band- en borstomvang Cupmaat
0 inches AA
1 inch A
2 inches B
3 inches C
4 inches D
5 inches DD/E
6 inches DDD/F
7 inch DDDD/G

Handige tip: Meet altijd in inches!

Welk type beha is het beste?

De beste beha voor dagelijks gebruik is die welke ademend is en gemaakt van organische stof. Deze stoffen kunnen biologisch katoen en bamboe zijn, wat goede keuzes zijn.

Het zou het beste zijn als je altijd uitkijkt voor latex bandjes of nikkelsluitingen, want die kunnen irriteren bij mensen die gevoelig zijn voor bepaalde materialen. Als het gaat om het bijwonen van speciale gelegenheden, zou een push-up beha wel eens je beste vriend kunnen zijn, want die biedt een lift die elke vrouw verlangt. Hij ondersteunt de borsten waardoor ze dicht bij elkaar lijken.

Bovendien is een katoenen push-up beha zeer comfortabel om te dragen tijdens het werk. Het hangt echter helemaal af van wat u het meest comfortabel vindt!

Laatste gedachten

Over het algemeen is cup DD of E slechts minder dan één sinds, van cup F. In principe Het verschil in cupmaat hangt echt af van het merk of de fabrikant van de beha.

Een dubbel D cup kan ook een E cup zijn, en het verschil kan 0 tot 1 inch zijn. Verder is het verschil tussen een E en een F cup slechts een halve inch, terwijl een triple D hetzelfde kan zijn als een F, afhankelijk van de maker.

De cupmaten van beha's zijn meestal gestandaardiseerd, en de snit en vorm van de cup kunnen ook veranderen hoe de verschillende cupmaten zullen passen. Het is dus altijd beter om een maattabel of gids te vragen bij het merk waar je winkelt. Zorg ervoor dat je gaat voor diegene waar je je meer ondersteund en comfortabel bij voelt.

Andere Must-Read artikelen:

  • PU VS ECHT LEER (WELKE KIEZEN?)
  • POLO VS. T-SHIRT (WAT IS HET VERSCHIL?)

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.