Holiday Inn VS Holiday Inn Express (verschillen) - Alle verschillen

 Holiday Inn VS Holiday Inn Express (verschillen) - Alle verschillen

Mary Davis

Heeft u ooit een excursie overwogen en bent u vastgelopen op de vraag welk type accommodatie ideaal is voor uw reis? Als u de verschillende aspecten van de beschikbare opties begrijpt, kunt u de juiste keuze maken die past bij uw budget, eisen en behoeften.

Zie ook: Wat is het verschil tussen een truck en een semi? (Classic Road Rage) - All The Differences

De meeste mensen kennen het onderscheid tussen een luxe resort en een camping, maar de meesten van ons kennen niet het verschil tussen de twee soorten hotels: een Hotel Inn en een Hotel Inn Express, hoewel ze beide hetzelfde doel hebben - u een plek bieden om uit te rusten.

Het belangrijkste onderscheid tussen de twee hotels, Holiday Inn en Express, is dat de laatste minder uitgebreide service biedt dan de eerste. Beide accommodaties worden aangeboden in de hele Verenigde Staten en Canada en kunnen zich ook in andere landen over de hele wereld bevinden.

De gemaksfactor is cruciaal voor hotels, en zij bevinden zich meestal op aantrekkelijke locaties, zoals in de buurt van populaire toeristische bestemmingen.

Zakenreizigers die een conferentie bijwonen willen misschien Express-diensten zoals roomservice of een sit-down diner om hun tijd zo gemakkelijk mogelijk te maken.

In dit artikel geef ik de verschillen aan tussen Hotel Inn en Hotel Inn Express. Als u af en toe reist of een week op vakantie bent, is het van cruciaal belang dat u een overnachtingsplaats heeft en er zijn verschillende alternatieven beschikbaar.

Eens kijken waar we het over gaan hebben!

Wat is de Holiday Inn?

Mensen verkiezen rustige plaatsen voor vakantie

Holiday Inn is een type hotel in de Verenigde Staten en andere landen dat kamers aanbiedt tegen een redelijke prijs. Holiday Inn hotels zijn full-service middenklasse hotels die wereldwijd bekend staan om hun waarde, comfort en betrouwbaarheid.

Holiday Inn hotels ontvangen elk jaar 100 miljoen bezoekers. Er zijn twee soorten full-service hotels, zoals hoogbouw plaza hotels, en laagbouw hotels die full-service bieden. Veel hoogbouw heeft ronde centrale kern constructies, die onmiddellijk herkenbaar zijn sinds de jaren 1970.

De twee hotels hebben de mogelijkheid van een restaurant, zwembaden op de meeste plaatsen, roomservice, fitnessruimtes en eenvoudige maar comfortabele kamers. Qua faciliteiten en ontspanning is Holiday Inn de beste keuze, Holiday Inn biedt meer extravagante accommodaties, snel internet, roomservice spa's, fitnesscentra en vele andere voorzieningen.

Als u in onbekende gebieden bent, hebben Holiday Inns meestal meer personeel zoals conciërges en receptionisten die u helpen uw activiteiten te organiseren of u plaatselijke informatie geven.

Wat is Holiday Inn Express?

Holiday Inn Express is het beste voor korte zakenreizen

Holiday Inn Express maakt deel uit van de merkenreeks van de InterContinental Hotel Group (IHG) en is een betaalbare hotelketen. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een "express" hotel dat zich richt op het leveren van het kleinste aantal diensten tegen een redelijke prijs.

Standaard voorzieningen trekken bezoekers aan voor zakelijke en kortdurende reizen die gericht zijn op gemak en functionaliteit. Zakenreizigers kunnen profiteren van het zakencentrum in alle Express hotels, met computers, printers en faxapparaten.

Bovendien bieden alle Express hotelkamers in de Verenigde Staten, voor zakenreizigers met een laptop, gratis lokale gesprekken en Wi-Fi internet. De Express hotels in Noord-Amerika zijn bedrijfsarchitectonische prototypes en staan model voor Express hotels. Er zijn 50 tot 70 kamers, die een mengeling zijn van standaard kamers en suites. De meeste Express hotels zijn ofwel van het merknieuw zijn of onlangs zijn gerenoveerd vanwege de snelle groei van de keten.

De eerste Holiday Inn Express hotels waren eenvoudig, met kamers die vergeleken kunnen worden met luxe hotels, maar er was geen restaurant, room service bar, fitnesscentrum, zwembad vergaderfaciliteiten, of andere faciliteiten, afgezien van een ontbijtbuffet en een fitnessruimte.

Recentere Express-kamers bieden echter een meerderheid van de voorzieningen die het topmerk Holiday Inn biedt, zoals een bar en restaurant, samen met conferentieruimte en zelfs een eigen spa.

Wat is het verschil?

Hier zijn enkele belangrijke verschillen tussen de Holiday Inn en de Holiday Inn Express:

  • Locaties en beschikbaarheid: Express hotels zijn te vinden op zes continenten, met populaire toeristische bestemmingen als Spanje, Australië, Japan, Frankrijk, Thailand, Italië en overal in de Verenigde Staten. Elke week worden er gloednieuwe Express Hotels vestigingen geopend.
  • Kwaliteit van de dienst: Holiday Inn Express biedt waarschijnlijk niet bepaalde voorzieningen zoals bars, een full-service hotel, en eetgelegenheden en ook de mogelijkheid om snelle service te bieden in kamers evenals vergaderzalen of cateringdiensten. Holiday Inn biedt echter alle bovenstaande voorzieningen en meer. Bovendien is het Holiday Inn Express geclassificeerd als een hotel met beperkte diensten. Het hotel biedt een gratiseen ontbijtbuffet, maar meestal is er geen bar of restaurant op het terrein.
  • Voedselvoorziening: Holiday Inn Express biedt een gratis buffetservice, en gasten van Holiday Inn kunnen roomservice bestellen, of dineren in het restaurant ter plaatse.
  • Gezinsreizen en zakenreizen: Holiday Inns zijn ideaal voor gezinsreizen omdat kinderen gratis mogen eten. De kosten van maaltijden kunnen een van de duurste aspecten van reizen zijn, naast accommodatie en vluchten. Holiday Inns zijn geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige locatie om te ontspannen en Holiday Inn Express is geschikt voor zakenreizigers die een korte reis maken. U hoeft het hotel niet te verlaten om te eten.met uw gezin, want Holiday Inn biedt bars en restaurants ter plaatse. Holiday Inn Express is de voorkeur voor zakenreizigers.
  • IHG Rewards: Als u lid bent van InterContinental Hotels Group (IHG) Rewards, profiteert u van extra voordelen en extraatjes bij het boeken van een kamer in een Holiday Inn of Express. De punten kunnen worden gebruikt om een kamer te reserveren in elk IHG-hotel, zonder tijdslimieten of black-outdata.

Als u te weinig punten hebt, of u wilt wat punten reserveren voor de toekomst, kunt u een Points & Money reservering boeken. Iedereen met de IHG co-branded credit of debit card kan het meeste uit zijn punten halen door de vierde nacht te krijgen bij een award-based reservering.

Het verdienen van punten voor verblijven die betaald worden is ook zeer lucratief. Als lid krijg je ongeveer tien keer meer punten en de mogelijkheid van een bonus tot 100% op basis van je status als elite. IHG credit card houders kunnen tot 25x punten verdienen waardoor een verblijf in Holiday Inn of Holiday Inn Express lucratiever wordt. IHG promoties somskan meer punten opleveren.

Holiday Inn is het beste voor familiereizen

Vergelijking met belangrijke kenmerken

Functie Holiday Inn Holiday Inn Express Verdict
Waar zijn de hotels? Afrika, Azië, Australië, Canada, het Caribisch gebied, Midden-Amerika, Europa

Het Midden-Oosten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, de VS

Afrika, Azië, Australië, Canada, het Caribisch gebied, Midden-Amerika,

Europa, het Midden-Oosten,

Zuid-Amerika,

De VS

Er zijn geen Holiday Inn Express hotels in Nieuw Zeeland.
Is het ontbijt gratis? Nee. Ja. Holiday Inn Express biedt gratis ontbijt.
Zijn er loyaliteitsprogramma's? Kun je gratis meedoen? IHG Rewards Club Gratis lid worden. IHG Rewards Club Gratis lid worden. Ze bieden ook hetzelfde loyaliteitsplan.
Hebben ze gratis Wi-Fi? In bepaalde hotels. Ja. Holiday Inn Express biedt gratis WiFi in het normale.
Bestaat er een Executive Lounge? In bepaalde hotels. Nee. Holiday Inn biedt executive lounges.
Staan hotels huisdieren toe? Ja. Sommige wel. Beide hebben huisdiervriendelijke accommodaties.
Bestaat online chat? Ja Ja. Ze bieden allebei aan om te praten.
Wat zijn mijn betalingsmogelijkheden? American Express,

Business Advantage, Carte, Blanche

Diners Club, Discover, JCB,

Mastercard, Visa

American Express,

Business Advantage, Carte, Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa

Zie ook: Wat is het verschil tussen een Glaive Polearm en een Naginata (uitgelegd) - All The Differences
Ze bieden dezelfde mogelijkheden om te betalen.
Kan ik een prijsmatch maken? Ja Ja Beide prijzen zijn in lijn.
Zijn annuleringen/wijzigingen mogelijk? De annuleringsvoorwaarden zijn gebaseerd op de boeking en het hotel. De annulering van veel kamers is mogelijk binnen 24 uur van tevoren. De annuleringsvoorwaarden zijn gebaseerd op de boeking en het hotel. De annulering van veel kamers is mogelijk met een opzegtermijn van 24 uur. Zij hebben ook identieke annuleringsprocedures.
Hebben ze rookruimtes? Ja Ja Beide hebben rookruimtes.

Holiday Inn Vs Holiday Inn Express

Conclusie

Als u nog steeds nadenkt over het onderscheid tussen Holiday Inn en Holiday Inn Express en welke het beste bij u past, ligt het antwoord in uw persoonlijke keuze. Wilt u liever een hotel met volledige service of een hotel met beperkte service?

Met de hierboven verzamelde kennis is het kiezen van een verblijfplaats nu eenvoudig. Zorg ervoor dat u eventuele beperkingen door de overheid van uw bestemming dubbel controleert voordat u uw reis boekt en zorg ervoor dat u voldoet aan de plaatselijke voorschriften. Wees u ook bewust van eventuele aanvullende eisen.

Neem de tijd om te beslissen in welk hotel u wilt verblijven om van uw reis te genieten.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp meteen naar deze video.

Waarom heet Holiday Inn Express zo? Is het echt sneller?

Bekijk mijn artikel over Disneyland VS Disney California Adventure: Verschillen.

  • Sri Lanka en India: diversiteit (verschillen)
  • Wat zijn de verschillen tussen Budget en Avis?
  • De verschillen in gezichtskenmerken van blanken in verschillende Europese landen

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.