Wat is het verschil tussen BH-maten D en CC? - Alle Verschillen

 Wat is het verschil tussen BH-maten D en CC? - Alle Verschillen

Mary Davis

De keuze van de maat voor uw beha kan verwarrend zijn. Waarschijnlijk weet u dat de maat van uw beha bestaat uit een algemene maat voor de band en een cupmaat. De maten van de band kunnen variëren van 26 inch tot 46 inch of meer. Cupmaten kunnen variëren van AA-cups tot J-cups en meer.

Maar weet u dat elke cupmaat een andere maat heeft? Het is waar. Zo kan de 36C bh een kleinere cup hebben dan de 36D bh. Dit is de reden waarom vrouwen de maat van hun cup vergroten als ze vinden dat hun bh te klein is.

Het lijkt misschien waar dat een D-cup groot is, maar als je hem vergelijkt met een J-cup is hij eigenlijk aan de kleine kant van de maatschaal. Bovendien betekent maat eigenlijk niets zonder een maatband aan de voorkant.

Laten we eens kijken naar de redenen. We kunnen de zuster maat van beha's onderzoeken die de beha's identificeert die het meeste volume van de cup hebben aan de maat van uw huidige beha we zullen zien dat 36DD, 34DD/E, evenals 38D, allemaal ongeveer identiek zijn binnen de cups.

Het belangrijkste verschil tussen deze maten is de grootte van de band en de plaats waar de beugel van de beha is geplaatst. De cups worden meestal groter gesneden (hoewel sommige meer zijn) wanneer de grootte van de beha toeneemt. Daarom zult u een verschil merken in de pasvorm van de cups, ook al passen ze perfect bij uw borsten, en ook een verschil in de grootte van de band.

Vergeet niet dat niet alle maten van bekers gelijk zijn. Wat is het verschil tussen de D-cup en de CC-cup? Lees verder om erachter te komen.

Wat is precies de definitie van een CC-cup bh?

CC's verwijst naar kubieke centimeters volume. Het is geen "bh-cup" maat of grootte van een cup.

Het volume van de CC's is een nauwkeurige, standaardmeting, en er is geen verschil. Vergelijk dit met de maten van bh-cups; die verschillen aanzienlijk per merk.

Is 32C BH maat groot?

Een 32C bh is dezelfde cupmaat als een 34B bh.

Omdat 32C de meest gebruikte maat is (of was voor de tijd dat mensen begonnen aan te komen) is 32C niet overdreven groot. Het is gewoon normaal.

In Amerika komen de Amerikaanse bandmaten overeen met de maat van de onderborst PLUS 5 (als het getal oneven is) of 6 als het even is.

Beginnend met de eerste maat (de bandmaat is cruciaal omdat de bandjes, niet de band, verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de steun die de drager nodig heeft) Het aantal omtrekken rond iemands ribbenkast onder de borsten geeft een geschatte maat voor de band, die meestal tussen 30 en 44 ligt.

34 is de standaard als de "ware cupmaat", en daarom wordt het cupvolume berekend op basis van de verschillen tussen deze onderborstmeting en de borstomvang. Als je bijvoorbeeld een 34B hebt en de maat van de band verkleint tot 32, kom je uit op een C-cup. Als je daarentegen een centimeter omhoog gaat tot 36, kom je uit op een A-cup.

Is 34D hetzelfde als 32C?

Een 34D is qua volume echter ook vergelijkbaar met een 30D, 32C en 36A. Alle drie zijn het B-cups, ongeacht hun cupnaam. Dit staat bekend als de zustermaat.

Wat is het verschil tussen een bh 32 en een bh 34?

Een 32C is een cupmaat kleiner dan 34C. Dat betekent ook dat de 34 twee cups groter is dan 32C.

Zie ook: Wat is het verschil tussen een schets en een samenvatting (uitgelegd) - Alle Verschillen

Kijk snel naar deze tabel ter vergelijking.

Onder Borstomvang Grootte van de beha Eenvoudige maatvoering
30" tot 31 30" tot 31 36 Kleine
32" tot 33 32" tot 33 38 Medium
34" tot 35 40 Medium
36" tot 37 42 Groot

Bh maattabel

Welke beha is ideaal voor 34?

Er zijn vele soorten bh's

Hier zijn de populairste soorten bh's in 34 cupmaten die u in uw modieuze garderobe moet opnemen.

 • Push-up bh's
 • Sport BH's
 • Balconette bh
 • T-shirt bh's
 • Kant
 • Ronde hals
 • Bralettes

Wat zijn de verschillende maten van bh's?

Ja, in de VS is een DD gelijk aan een E. Maar in het Verenigd Koninkrijk is een E hetzelfde als een Amerikaanse DDD en, als ze op dezelfde maatband zitten, 1 inch groter dan een DD. (Britse cups en Amerikaanse cups zijn identiek aan de AA-DD).

Kijk snel naar deze tabel voor een beter begrip:

Amerikaanse cupmaat
Inches (in. ) Centimeters (cm. )
AA <1 10-11
A 1 12-13
B 2 14-15
C 3 16-17
D 4 18-19
DD/E 5 20-21
DDD/F 6 22-23
DDDD/G 7 24-25
H 8 26-27
I 9 28-29
J 10 30-31
K 11 32-33

De verschillende BH-maten in de VS

Voor meer details over dit onderwerp, neem even de tijd en bekijk deze video.

//www.youtube.com/watch?v=xpwfDbsfqLQ

Een video over bh-maten

Is D groter dan DD?

Een DD-cup is groter dan een D-cup

In werkelijkheid is het verschil in D, evenals DD met dezelfde maat band, slechts één centimeter. Hetzelfde maatonderscheid voor een A of een B cup C cup, of een C cup en de D cup.

Wat is het onderscheid tussen D en DD?

Een DD-cup is groter dan een D-cup.

Een borstomvang van 5 centimeter meer dan de omvang van de band wordt een DD genoemd en een omvang van 6 centimeter meer dan de omvang van de band wordt beschouwd als een DDD. Bepaalde Europese merken hebben ook F- en E-cups.

Als uw borsten uit een D-cup lijken te lopen of als u gaten ziet in uw E/DDD-cup, kunt u overwegen een DD-cup te gebruiken. Houd er rekening mee dat een US DD- of een UK DD-cup ongeveer hetzelfde zou moeten passen.

Na D kun je de maat vergroten tot DD(Double D) of het equivalent E. DDD(Triple D) is de volgende maat van de cup, die verandert in F. Nadat je F/DDD hebt bereikt, kun je doorgaan met het vergroten van alfabetten, zoals eerder.

Hoeveel wegen DD bekers?

Veel vrouwen vinden dit een onvermijdelijke trend. Een paar borsten in een D-cup wegen tussen de 15 en 23 pond, ongeveer het gewicht van het dragen van twee kalkoenen. Hoe groter de borsten bewegen, hoe meer en hoe meer ongemak ze veroorzaken.

Wat is het gewicht dat je moet afvallen om een kopje kleiner te maken?

Borstomvang kan bijdragen aan gewicht

Het varieert. Voor sommige vrouwen kan het aankomen of afvallen van 20 pond resulteren in een grotere of kleinere cup. Voor anderen is het eerder 50 pond.

De borsten bestaan voornamelijk uit vetweefsel of vet. Het verlies van lichaamsvet kan de omvang van de borsten van een vrouw verminderen. Het is mogelijk vet te verliezen door extra calorieën te verbranden die zij consumeren en ook door gezonde diëten te volgen. Een caloriearm en zeer voedzaam dieet kan helpen de omvang van het borstweefsel te verminderen.

Zie ook: Wat is het verschil tussen "nemen" en "genomen"? (Werkwoordsvormen) - Alle Verschillen

Het is mogelijk om twee vrouwen met een BMI van 20 van vergelijkbare lengte te vinden, en de ene kan er te klein uitzien en de andere slanker. BMI varieert afhankelijk van de lengte en ook de grootte van de borsten voor bepaalde vrouwen, en zelfs de grootte van hun spieren. De meeste vrouwen zien er slank uit tussen 18 en 24 BMI-ish.

Hebben borsten invloed op het vetpercentage?

Als een vrouw gezegend is met kleine borsten, zal dit haar werkelijke lichaamsvet niet meer dan een procent of twee beïnvloeden. Als een vrouw zonder borsten ongeveer 2 pond extra mager weefsel heeft in plaats van borsten, heeft ze 107 pond mager weefsel en 33 pond vet. Dat is ongeveer een procent verschil in lichaamsvet.

Als u echter grote borsten hebt, kunnen deze uw gewicht beïnvloeden, aangezien borsten in wezen gewoon lichaamsvet zijn.

Conclusie

CC is geen bh-cupmaat, maar betekent kubieke centimeter die wordt gebruikt om de capaciteit of het volume van een motor te meten. DD is echter een bh-maat die ook bekend staat als maat E. Hij is ongeveer 20-21 cm of 5".

Zorg ervoor dat uw beha's professioneel worden aangemeten. Ga naar een kledingzaak of bruidswinkel die een scala aan soorten en maten aanbiedt. Doe een beroep op deskundige beha monteurs. Dit zijn getrainde en ervaren monteurs die bekend zijn met de andere aspecten die van invloed kunnen zijn op de keuze van de juiste pasvorm voor uw lichaam, waaronder de grootte van uw cup en de grootte van de band.

Voordat u gaat winkelen, meet u zichzelf op. De maten van uw lichaam moeten ten minste elke 6 maanden worden gecontroleerd. De grootte en vorm van de borst kunnen veranderen door veranderingen in de omgeving, zoals gewichtstoename of zwangerschap.

  Een webverhaal dat een beknopt onderscheid maakt tussen bh-cupmaten vindt u hier.

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.