Zwartharige vs. Witharige Inuyasha (Half-Beest en Half-Mens) - Alle Verschillen

 Zwartharige vs. Witharige Inuyasha (Half-Beest en Half-Mens) - Alle Verschillen

Mary Davis

Er is een bekend televisieprogramma gebaseerd op een fictief personage genaamd Inuyasha. Hij is half beest en half mens. Dat komt omdat zijn vader een hondendemon was en zijn moeder een edelvrouw.

Daarom is hij een halfdemon kind van Izayoi, een menselijke vrouw, en de Toga, een machtige demonenvader. Door zijn dubbele natuur kan Inuyasha's haarkleur ook drastisch veranderen.

Zijn gelijkenis met zijn vader is de oorzaak van zijn witte haar. Hetzelfde geldt voor het zwart-rode haar, dat hij van zijn moeder heeft geërfd. Ze beginnen zich één keer per maand te manifesteren als Inuyasha in een mens verandert.

Naast de interactie met zijn moeder, was Inuyasha's jeugd helemaal alleen.

Dit artikel behandelt twee verschillende vragen; één is het verschil tussen Inuyasha met zwart haar en met wit haar. Ten tweede, de reden achter Inuyasha's half-hond en half-menselijke eigenschappen.

Wie is Inuyasha?

Inuyasha is een fictief Japans personage in de mangaserie "Inuyasha". Hij behoort tot de Sengoku-periode in Japan.

Rumiko Takashi, de auteur van deze serie, heeft een verhaal in haar hoofd. Ze benadrukt het karakter van Inuyasha als zijnde een half-demon, half-mens. Inuyasha's naam is afgeleid van het feit dat hij half hond en half Yasha.

Inuyasha is een fictief personage in een serie...

Ook in Yashahime: Princess Half-Demon, het vervolg op het anime-only origineel, komt Inuyasha voor. Zijn uiterlijk combineert zijn hondachtige demonenvader met een menselijke moeder.

De belangrijke ideeën die Rumiko had toen zij aan deze series begon, waren dat Inuyasha door Kikyo en zijn zwaard verzegeld werd en dat zijn zwaard een relikwie van zijn vader was.

Alles wat daarna kwam was een wekelijkse stroom van ideeën en een verhaallijn. Rumiko Takahashi beweerde in interviews dat de "priesterjurk" uit het Sengoku tijdperk de inspiratie vormde voor het kostuum van Inuyasha.

Hoewel de auteur niet wist wat er zou gebeuren met Inuyasha en Kagome's on-again, off-again liefde, was het wel haar bedoeling dat deze in juni 2001 zou worden opgelost.

De hoogtepunten van het verhaal van de Inuyasha-serie

De Japanse fictieve serie wereld

Een mix van een mens en een hond yokai verschijnt Inuyasha voor het eerst in de feodale wereld gebonden aan een boom. Inuyasha overtuigt Kagome Higurashi, die wordt achtervolgd door een youkai om hem vrij te laten zodat hij de vijand kan verslaan.

Zie ook: Wat is het verschil tussen een 2032 batterij en een 2025 batterij? (Feiten) - Alle verschillen

Inuyasha gaat samen met Kagome op zoek naar de scherven van het Shikon Juweel, die een... youkai ondanks zijn wantrouwen jegens haar.

Hoewel Inuyasha aanvankelijk van plan is het juweel te gebruiken om in een volledige demon te veranderen, vormt hij, naarmate de plot zich ontwikkelt, nauwe banden met de bondgenoten die hem helpen.

Hij is een halfmens, halfdemon, met enkele bovennatuurlijke krachten die hij gebruikt tijdens elk gevecht. Deze fungeren als zijn krachten om de vijand te verslaan.

Bovennatuurlijke fysieke vaardigheden

Inuyasha is een halfbloed die bekend staat als een hanya Maar hij heeft een sterke demonische erfenis van zijn vader, die hem bovennatuurlijke fysieke vaardigheden en veerkracht geeft.

Hij heeft brute kracht, snelheid en reflexen die veel beter zijn dan die van lagere of zelfs hogere youkai.

Hij kan zelfs de sterkste youkai van een hoger niveau aan met zijn fysieke kracht, wilskracht en zwaardvechten. Net als yokai heeft hij yoki-achtige taaiheid en regeneratiekrachten die hem in staat stellen grote kwellingen te verdragen.

Zie ook: Wat is het verschil tussen intermediaire algebra en college algebra? - Alle Verschillen

Bovendien kan hij daardoor snel genezen van verwondingen en honderden jaren leven.

Inuyasha met het zwarte haar

 • Inuyasha heeft zwart haar in de 13e aflevering van "The Mystery of New Moon". Het verscheen op 29 januari 2001 in Japan.
 • Inuyasha heeft zwart haar wanneer hij transformeert in zijn menselijke vorm. Hij mist hoektanden, heeft stompe nagels in plaats van zijn gewone hondenoren, en heeft donkere ogen. Hij heeft dezelfde fysieke kenmerken als een gezonde menselijke man.
 • Tessaiga transformeert niet in deze staat. Inuyasha neemt dit alleen op nieuwe manen. De zwarte kleur verschijnt als hij eens per maand menselijk wordt. Hij heeft enkele eigenschappen van zijn moeder overgenomen.
 • Dus, als hij in een volbloed mens verandert tijdens een nieuwe maan nacht, is dat hoe het idee voor het zwarte haar ontstaat. Het gebeurt met alle halfduivels.

White-Haired Inuyasha

 • Inuyasha heeft in zijn standaardvorm wit haar. Hij bezit scherpe klauwen (nagels) in plaats van mensenoren, gouden ogen en hondenoren. Zijn lichaamsbouw lijkt op die van een hondendemon, maar is iets minder krachtig.
 • Hij beweegt sneller en heeft een groter reukvermogen. Hij is ook fysiek sterker en kan zijn klauwen gebruiken voor demonische aanvallen (nagels). Tessaiga kan in deze staat veranderen.
 • Hij heeft dit standaard uiterlijk vanwege zijn vader.

Hoe is Inuyasha half beest en half mens?

Yokai heeft de kracht om te transformeren

Veel yokai hebben de kracht om te veranderen in andere soorten dan mensen. Ze kunnen hoektandnagels hebben, lang haar, unieke haarkleur, lichaamsmerken zoals make-up, en rare kleding. Al deze dingen maken ze behoorlijk anders dan mensen. Sommige van hen vermengen zich met mensen.

Bij elke nieuwe maan verliest Inuyasha zijn kracht. Op dat moment is hij volledig menselijk. Zijn yokai genen geven hem de rest van de tijd kracht.

Hij is zo krachtig dat hij een grote boom kan ontwortelen en hem als onkruid kan wegslingeren. Op die manier heeft hij een wolf yokai uitgeschakeld die wolven kan kotsen. Bovendien heeft hij yokai energie die hij door zijn klauwen kan kan leiden zodat ze de meeste voorwerpen kunnen doorboren.

Hij doet dit door zijn arm met zijn nagels te slaan en ze in de richting van de tegenstander te gooien. Hij kan ze door zijn bloed gooien, waardoor messen ontstaan die de meeste voorwerpen kunnen doorboren en een projectiel vormen dat hij op hen kan afvuren.

Waarom en wanneer verandert Inuyasha in Demonische vorm?

Als Inuyasha in gevaar is en niet met tessaiga communiceert, verandert hij alleen in deze vorm. Hij lijkt op zijn witharige vorm, maar heeft twee gekartelde blauw/indigo tekens over zijn wangen, en zijn ogen zijn karmozijnrood.

In deze gedaante verliest Inuyasha zijn morele kalmte en daalt af in een woede van bloeddorstigheid, waarbij hij alles en iedereen aanvalt. Bovendien blijkt hij pijnloos te zijn.

Wanneer hij een link met Tessaiga heeft opgebouwd, zal Inuyasha transformeren in zijn witharige vorm.

Het verschil tussen Inuyasha met zwart en wit haar...

In het verhaal verandert Inuyasha's haarkleur door zijn transformatie van een mens naar een demon en omgekeerd. Er zijn enkele verschillen. Ik noteer die verschillen in onderstaande tabel.

Kenmerken White-Haired Inuyasha Inuyasha met het zwarte haar
Reden De reden voor zijn witte haar is de gelijkenis van zijn vader met hem. Zijn vader is een dog demon feodale heer. Hij heeft gouden ogen, hoekige oren, en scherpe klauwen (nagels) in plaats van menselijke oren. Zijn bouw is vergelijkbaar met die van een dog demon, maar een beetje zwakker. Hetzelfde geldt voor de zwarte haarkleur. Het begint te verschijnen als Inuyasha op de nieuwe maan eens per maand in een mens verandert. Het gebeurt omdat haar moeder een compleet mens was.
Machtsveranderingen Inuyasha krijgt de volgende ochtend zijn krachten terug nadat hij die bij het aanbreken van de dag had verloren, en zijn haar wordt wit. Elke twee weken, voor een dag, verliest Inuyasha zijn demonische krachten en verandert hij terug in een gewoon mens. Het is de tijd waarin hij het meeste risico loopt.

Witharige Inuyasha vs. Zwartharige Inuyasha

Bekijk deze video om meer te weten te komen over Inuyasha met zwart en wit haar.

Kan Inuyasha zijn Demonenvorm beheersen?

Toen Inuyasha tijdens de transformatie een gevecht had met Ryokutsusei, hield hij zichzelf tegen om met hem te vechten. Bovendien pakte hij zijn zwaard op door zijn wilskracht of pure kracht.

Het laat zien dat hij zijn demonische aard leerde beheersen, waardoor hij de kracht kreeg om zijn zwaard weer te gebruiken.

Geschiedenis van de geboorte van Inuyasha

Izayoi, een menselijke edelvrouw, en Toga, de hondendemon van wie ze hield, kregen Inuyasha als hun eerste kind. Izayoi's wachter, Takemaru, spietste haar op de gedenkwaardige nacht van de maansverduistering voor de geboorte van Inuyasha omdat hij woedend was over haar associatie met een demon.

Voordat ze bezweek aan haar fatale wonden, had Izayoi nauwelijks genoeg energie om Inuyasha ter wereld te brengen, maar ze werd spoedig weer tot leven gewekt door Toga's zwaard van genezing, de Tenseiga. Naast zijn interacties met zijn moeder, was Inuyasha's jeugd geheel alleen.

Inuyasha werd niet geaccepteerd door mensen of... youkai omdat hij een hanyauu De andere jongeren noemden hem altijd een "halfbloed". Behalve zijn moeder verachtte iedereen hem, dus hij was er kapot van toen ze overleed toen hij nog een kind was.

Wie is de sterkste Demon in Inuyasha?

Zelfs gemeten aan zijn twee bovenmenselijke kinderen, Inuyasha en Sesshomaru, blijft de Fighting Fang de sterkste " inu daiyokai " ooit bestaan te hebben. De demonische kracht van Toga is nog steeds ongeëvenaard.

Conclusie

 • Inuyasha is een beroemde fictieve serie genoemd naar de hoofdpersoon. Hij is het resultaat van de vereniging van de Toga, een sterke demonische vader, en Izayoi, een menselijke moeder.
 • Inuyasha's dubbele natuur zorgt ervoor dat zijn haarkleur ook aanzienlijk verandert.
 • Inuyasha's jeugd bestond alleen uit zijn relaties met zijn moeder en geen andere mensen.
 • Het eerste onderwerp van dit essay is het onderscheid tussen Inuyasha en zwart en wit haar. Ten tweede de verklaring voor Inuyasha's eigenschappen als half-hond, half-mens.

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.