Juni Kreeft VS Juli Kreeft (Dierenriemtekens) - Alle verschillen

 Juni Kreeft VS Juli Kreeft (Dierenriemtekens) - Alle verschillen

Mary Davis

Het woord kanker maakt iedereen alert en bewust, maar maak je geen zorgen, we zijn hier met iets spannends en stemmigs bezig.

De "kanker" die we vandaag gaan bespreken is het "dierenriemteken". Dit dierenriemteken begint op 22 juni en eindigt op 22 juli. Dit betekent dat iedereen die op deze dagen geboren is, gecategoriseerd wordt als Kreeft en zijn heerser is Maan en zijn teken is een waterteken dat een krab is.

Het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Omdat het teken in juni begint en in juli eindigt, zijn mensen uit beide maanden met dezelfde ster niet hetzelfde.

De Kreeften van juni zijn vriendelijker, extravert en bescheidener, terwijl de Kreeften van juli jaloerser en bezitteriger van aard zijn.

De meeste mensen beweren dat er niet zoiets bestaat als astrologie of dierenriem en dat dit allemaal bovennatuurlijk is. En tot op zekere hoogte zouden ze gelijk kunnen hebben. Ik heb mijn vader of moeder nooit ingedeeld in hun dierenriem en hen aan de hand daarvan beoordeeld omdat ik niet zie dat ze iets negatiefs hebben aan hun sterrenbeeld. En als mensen met hetzelfde sterrenbeeld maar verschillende maanden verschillend kunnen zijn, hoe komt het dan dat dit allemaal waar is?

Nou, om dat zelf hier te beantwoorden, de dingen zijn niet zo eenvoudig en ik ga u vertellen waarom. Blijf lezen en weet meer over de verschillen tussen de juni en juli kanker.

Zie ook: Asjkenazische, Sefardische en Hasidische Joden: wat is het verschil? (Uitgelegd) - Alle Verschillen

Is Juli een Kreeft of een Tweeling?

Juli kan nooit een Tweeling zijn, want Tweelingen begint op 21 mei en eindigt op 21 juni. Juli kan wel wat trekjes van een Leeuw hebben, maar alleen diegenen die jarig zijn in de laatste 10 dagen van het decan.

Het Zodiac teken voor kanker is een Krab

En ja, mensen die geboren zijn in de eerste 10 dagen van de kankeroverspanning kunnen de kenmerken van een Tweeling hebben, maar een julikanker kan op geen enkele manier een Tweeling zijn.

Dit is wat je moet weten over een Kreeft.

Dierenriemteken Kanker
Teken Water
De tijd begint en eindigt 22 juni tot 22 juli
Geboortesteen Ruby
Heersende Planeet Maan
Symbool Krab

Alles wat je moet weten over de dierenriem Kreeft

Wat zijn de kenmerken van een Kreeft?

Net als elk ander dierenriemteken zijn Kreeften uniek op hun eigen manier. Ze zijn bezitterig, beschermend, aantrekkelijk, charismatisch, meelevend, attent, gevoelig, introvert, en wat al niet meer.

Zie ook: Wat is het verschil tussen bereide mosterd en droge mosterd? (Beantwoord) - Alle Verschillen

Om te weten hoe kankers in juli zijn en wat hun kenmerken zijn, en hoe kankers in juni zijn en wat hun kenmerken zijn, gaat u naar het volgende deel.

Wat zijn juli-kankers?

Er is geen vuistregel als we het over deze astrologie hebben. Zeker, de belangrijkste eigenschappen van de dierenriemtekens zijn hetzelfde, maar iemands eigen persoonlijkheid doet er veel toe.

Misschien vindt u de ene juli-kanker anders dan de andere juli-kanker en dat is niet erg! Maar de belangrijkste kenmerken van juli-kankers zijn bijna hetzelfde, althans dat is wat ik in mijn leven heb gezien.

juli-kankers zijn meelevend, emotioneel, trouw, toegewijd en attent, maar ze kunnen ook erg bezitterig, jaloers, overdreven beschermend en koppig zijn.

Eén ding dat mij het meest bevalt in een julikanker is hun zesde zintuig voor de gevoelens van de ander. Ik bedoel, je hoeft echt niets te zeggen tegen een julikanker. Als je dichtbij genoeg bent en ze geven genoeg om je, zullen ze weten wat er in je hoofd omgaat en ze zullen ervoor zorgen dat ze er voor je zijn.

Niet iedereen die je kent zal zo zijn.

Hoe ziet de kanker van juni eruit?

Als je de twee vergelijkt; juni kanker en juli kanker, vinden mensen juni kanker leuker.

De juni kankers zijn sentimenteel, meelevend, attent, charismatisch, aantrekkelijk en humeurig.

Alle eigenschappen aan de ene kant, hun stemmingswisselingen zijn niet minder dan die van een zwangere vrouw, het ene moment vinden ze iets leuk, en het andere moment niet.

Maar begrijp ze niet verkeerd, ze hebben altijd een reden voor de verandering van hun stemming, ook al weten mensen dat niet, ook al weten ze het zelf niet omdat ze te veel opmerken.

Eén ding waar ik van hou bij June kanker is dat ze grote troosters zijn. Als je een June kanker vriend hebt en je gaat door een moeilijke periode, ga naar ze toe en praat, ze zullen een en al oor voor je hebben.

Zij luisteren oprecht en geven gepast advies. Het is een zegen om een kankervriendin en in het bijzonder June aan je zijde te hebben.

Kanker kan de beste vrienden maken .

Waarom zijn kankers anders?

De belangrijkste reden voor het verschil is de verdeling van de decanen. We weten allemaal dat er 30 dagen zijn in de tijdspanne van een dierenriemteken en ook dat is verdeeld in drie delen van elk 10 dagen.

De eerste 10 dagen worden geregeerd door de Maan zelf, dus de Kreeften die in de eerste week van die tijd zijn geboren zijn het beste voorbeeld van een Kreeft.

De Kreeften geboren in de tweede week worden geregeerd door Pluto en deze mensen hebben enigszins de eigenschappen van een Schorpioen. De Kreeften geboren in de laatste 10 dagen van de tijdspanne worden geregeerd door Neptunus en deze mensen hebben de eigenschappen van een Vissen.

Je ziet dat het niet zo eenvoudig is! Het is heel belangrijk om je heersende ster te kennen voordat je probeert je dierenriem te bepalen.

Zijn Juni en Juli Kreeften compatibel?

Kreeften zijn emotionele en sentimentele mensen. Ze gaan graag diep, wat logisch is omdat hun sterrenbeeld water is.

Ik heb mensen horen zeggen dat Kreeften nooit een goede band met elkaar kunnen hebben, maar toch heb ik veel Kreeften zien klikken.

Of ze nu juni of juli zijn, deze mensen kunnen urenlang over hun emoties praten en lang naar de jouwe luisteren, en dat is wat hen verbindt.

Ja, een junikanker en een julikanker kunnen het moeilijk hebben om een relatie te beginnen, omdat ze niet zomaar naar voren kunnen stappen en met iemand kunnen praten. Ze wachten tot de ander dichterbij komt.

Voor een junikanker is een julikanker betrouwbaar en omgekeerd, dus in dit verband kan hun relatie ver gaan en uitgroeien tot een serieuze zaak.

Mensen houden van kankers en dit is waarom. Bekijk deze video om te weten waarom kanker het beste dierenriemteken is.

7 redenen waarom Kreeft het beste sterrenbeeld is

Samenvatting

Niet alle mensen geloven in astrologie.

Mensen vertrouwen vaak niet op astrologie, maar veel mensen doen dat wel. Volgens een peiling van YouGov Amerika gelooft 27% van de Amerikanen in astrologie, waarvan 37% jonger is dan 30. Er zijn 12 dierenriemtekens die zijn onderverdeeld in volledige jaren en mensen die op een bepaald moment zijn geboren, worden geassocieerd met een bepaald teken.

Dit artikel vertelde u over het verschil tussen een juni en een juli kanker en hier is de samenvatting voor u.

 • De tijdspanne voor kanker is 22 juni tot 22 juli, en de heersende planeet is Maan en het teken is water en het symbool is een krab.
 • Juni kankers zijn over het algemeen meer geliefd bij mensen.
 • Juni kankers zijn charismatisch maar humeurig.
 • Juli kankers zijn gevoelig maar bezitterig.
 • Junioren staan bekend om het troosten van mensen. Je kunt ze zonder zorgen je problemen vertellen.
 • Van juli-kankers is bekend dat ze een groot zesde zintuig hebben, je hoeft het niet te zeggen om het te begrijpen.
 • Kreeften hebben er moeite mee zich open te stellen voor mensen of een nieuwe relatie te beginnen. Zij zoeken altijd naar de ander om het gesprek te beginnen.
 • Kanker vertrouwt kanker!

Om meer te lezen, bekijk mijn artikel Wat is het verschil tussen tweelingen geboren in mei en juni (geïdentificeerd).

 • Wat is het verschil tussen Placiduskaarten en Hele Tekenkaarten in de Astrologie?
 • Tovenaar VS Heksen: Wie is goed en wie is slecht?
 • Wat is het verschil tussen Soulfire Darkseid en True Form Darkseid? Welke is krachtiger?

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.