Marvel's Mutants VS Inhumans: Wie is sterker? - Alle verschillen.

 Marvel's Mutants VS Inhumans: Wie is sterker? - Alle verschillen.

Mary Davis

Je bent misschien een fan van Marvel comics of het Marvel Cinematic Universe.

Zie ook: Is er een groot verschil tussen 3200MHz en 3600MHz voor RAM? (Down The Memory Lane) - Alle Verschillen

In dit geval kan het moeilijk voor je worden om te bepalen of een personage onmenselijk is of een mutant, aangezien beide behoorlijk op elkaar lijken.

Er zijn verschillende verschillen tussen een mutant en een onmens die je helpen om te bepalen of een personage mutant of onmenselijk is.

Alle Mutanten hebben het X-gen in zich, zij verkrijgen hun speciale vermogens of superkrachten meestal in hun puberteit, bij hun geboorte, of wanneer zij door emotionele stress gaan. Inhumans daarentegen moeten zich blootstellen aan Terrigen Mist om speciale vermogens of superkrachten te verkrijgen. .

Dit was een van de belangrijkste verschillen tussen een mutant en een onmens. Er zijn nog veel meer verschillen tussen een mutant en een onmens.

Om meer te weten te komen over Mutanten, Inhumans en hun verschillen, blijf bij me tot het einde, want ik zal alle feiten en verschillen tussen hen behandelen.

Wie zijn Inhumans?

Voor degenen die o f voor wie het niet weet, inhumans zijn fictieve personages uit stripboeken van Marvel Comics.

Zie ook: Wat is het verschil tussen Vegito en Gogeta? - All The Differences

Bestaan

Inhumans zijn ontstaan als gevolg van Alien Krees' experimenten op Homo Sapiens In het kort, Inhumans zijn de genen waarop geëxperimenteerd werd door Kree tijdens de Kree Schedeloorlog.

Krijg superkrachten

Inhumans gebruiken Terrigen Mist om superkrachten te verkrijgen. Terrigen Mist is een natuurlijk mutageen dat werd ontdekt door de onmenselijke geneticus Randac. Terrigen Mist is een damp die ontstaat uit Terrigen Kristallen die we onmenselijke biologie kunnen veranderen en mutatie introduceert. Als iemand met latente onmenselijke genen mist inademt, wordt hij meta-menselijk. Als iemand met een onmenselijk gen niet wordt blootgesteld aan Terrigen Mist danzal hij geen superkrachten krijgen.

Na een lange periode waren de Inhumans in staat om Terrigen mist op meer verantwoorde wijze te gebruiken, door de genetische schade die Terrigen mist veroorzaakt te vermijden.

De onmenselijke familie vormde hun samenleving, afgezonderd van de rest van de mensheid. Hun samenleving ontwikkelde technologie en voerde experimenten uit met de mutagene Terrigen Mist.

Plaats van herkomst

Attlian is het thuis van de Inhumans en zijn heerser is Black Bolt. De Inhumans worden geleid door Black Bolt en zijn Koninklijke Familie. Black Bolt heeft de Inhumans geleid tijdens chaotische tijden in hun geschiedenis.

Leven en fysieke vaardigheden

De gemiddelde levensduur van een Inhuman is 150 jaar. Inhumans in goede fysieke conditie hebben kracht, snelheid, een groot reactievermogen en kunnen veel meer verdragen dan de beste menselijke atleet.

Verschijning

Inhuman personages verschenen voor het eerst in de stripserie Fantastic four. Ze maakten hun live-action debuut in de media die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en verschenen in het tweede seizoen van Agenten van S.H.I.E.LD .

Leden van de Inhuman Royal Family

Opmerkelijke leden van de Inhuman Royal Family zijn;

 • Medusa
 • Gorgon
 • Crystal
 • Karnak de Vernietiger
 • Triton
 • Maximus de Gek
 • Canine Lockjaw

Wie zijn Mutanten?

Mutanten zijn fictieve personages die verschijnen in stripboeken uitgegeven door Marvel Comics. Mutanten zijn menselijke wezens die een genetische eigenschap bezitten, genaamd X-gen. .

Lineage

Mutanten zijn evolutionaire nakomelingen van Homo Sapiens superior of ook bekend als Homo Sapiens en worden verondersteld in de volgende vorm van menselijke evolutie te zitten. Menselijke Mutanten worden soms aangeduid als menselijke ondersoorten van Homo Sapiens Superior. Iedereen kan geboren worden met een X-gen en het is niet noodzakelijk voor de nakomelingen van de voorouder die het X-gen had.

Mutatie

Mutatie in het X-gen veroorzaakt een genetische structuur waardoor een Mutant superkrachten krijgt. Mutanten krijgen meestal superkrachten in de puberteit of bij emotionele stress. Sommige krachtige Mutanten ontwikkelen superkrachten bij hun geboorte.

Sommige Mutanten ondergaan ook een tweede Mutatie, maar dat gebeurt in zeer zeldzame gevallen. Opmerkelijke personen die twee keer een Mutatie hebben ondergaan zijn Beast en Emma Frost.

Verschijning

Mutanten verschenen voor het eerst in Marvel comics in de superheldenserie "X-men Mutants verschenen voor het eerst in de film... X-Men: Days of Future Past " , de film is gebaseerd op het fictieve personage X-men dat voorkomt in Marvel Comics. Andere films waarin Mutants voorkwamen zijn onder andere;

 • X-Men: Apocalypse
 • X-Men: Dark Phoenix
 • Deadpool

Plaats van herkomst

De aarde is de plaats van herkomst van de Mutanten, want het zijn mensen, maar het enige verschil is dat ze X-genen bezitten.

Opmerkelijke superhelden

Dit zijn de opmerkelijke gemuteerde superhelden:

 • Wolverine
 • Kabel
 • Iceman
 • Emma Frost
 • Cycloop
 • Gambit
 • Magik

Wat is het verschil tussen Mutanten en Inhumans?

Mutanten en Inhumans lijken nogal op elkaar in hun afkomst en kenmerken. Daarom zijn ze allebei moeilijk te identificeren door de meeste Marvel-fans.

Mutanten en Inhumans hebben kleine onderlinge verschillen die moeilijk te identificeren zijn. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen Mutanten en Inhumans:

Mutanten Inhumans
Ontdekt Door het natuurlijke resultaat van evolutie Door Alien Kree's experimenten
Tijd om superkrachten te krijgen Puberteit, geboorte of

door emotionele stress gaan

Bij blootstelling aan Teriggen Mist
Plaats van herkomst Aarde Attilan

Belangrijkste verschillen tussen Mutanten en Inhumans

Met deze belangrijkste verschillen zijn er ook nog vele andere verschillen tussen hen.

Om een Inhuman te zijn, moet je voorouders hebben die Inhumans waren. Terwijl iedereen een Mutant kan zijn en het X-gen kan bezitten en geen Mutant-voorouders hoeft te hebben.

De Inhumans zijn meer familiegericht dan de Mutants. Inhumans zijn meer geïsoleerd van de mensheid dan Mutanten.

Voor hun vestiging in Attilan leefden ze op de maan. Nu wonen ze weliswaar in hun nieuwe stad Attilan, die op aarde ligt, maar ze zijn nog steeds afgezonderd van de mensheid, en alleen Inhumans zijn welkom als inwoner van de stad.

Wie is sterker: Inhumans of Mutants?

Ik denk dat Mutanten veel sterker zijn dan Inhumans, omdat het een grote groep is en personages heeft met een breed scala aan superkrachten.

Inhumans en Mutants hebben allebei unieke vermogens en grote fysieke kracht en superkrachten. Hoewel het door deze indrukwekkende eigenschappen moeilijk is om te beoordelen of Inhumans sterker zijn of Mutants. Er zijn immers veel Inhumans en Mutants die hun fysieke kracht en superkrachten bezitten.

Men kan zeggen dat Mutanten een grote groep zijn met personages die een breed scala aan superkrachten bezitten, terwijl Inhumans een kleinere groep zijn met personages die beperktere maar krachtige superkrachten bezitten.

Een andere reden voor mijn verklaring is de aanwezigheid van Franklin Richards onder de mutanten. Franklin Richard verdedigde zich in zijn jonge jaren eenzaam tegen Celestial (die over komische krachten beschikt en een van de machtigste in het universum is). Als Franklin Universe zich op zo'n jonge leeftijd kan verdedigen tegen Celestial (die als een van de sterkste in het universum wordt beschouwd), kan hij veel mensen in aantal overtreffen...als hij volwassen wordt.

Bekijk deze video om het verschil te begrijpen.

Mutants vs. Inhuman uitgelegd.

Inpakken

Zowel Inhumans als mutanten lijken op elkaar, maar zijn verschillend door kleine onderlinge verschillen.

Iemand die X-gen bezit is een mutant. Terwijl iemand die transgenese heeft ondergaan een Inhuman is. Om een Inhuman te worden is het nodig Inhuman voorouders te hebben. Terwijl Mutant voorouders niet nodig zijn om Mutant te worden.

Zowel Mutanten als Inhumans hebben hun eigen kenmerken, fysieke krachten en superkrachten die niet getart kunnen worden. Maar wat ik analyseerde is dat Mutanten sterker zijn dan Inhumans wat betreft numerieke kracht en superkrachten.

Inhumans zijn meer familiegericht, maar ondanks dat ze op aarde leven, zijn ze geïsoleerd van de mensheid.

Zowel Mutant- als Inhumanpersonages moeten worden gewaardeerd, want ze hebben ons vermaakt in vele strips en films.

  Klik hier voor meer informatie over de onmensen en mutanten van Marvel.

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.