Verschillen tussen Claire's en Piercing Pagoda (Ontdek het!) - Alle Verschillen

 Verschillen tussen Claire's en Piercing Pagoda (Ontdek het!) - Alle Verschillen

Mary Davis

Lippen, oren, navels, wenkbrauwen. Vooral onder tieners en jonge volwassenen zijn piercings populair. Er kunnen echter problemen ontstaan door piercings. Ook al komen piercings meer voor dan ooit, ze moeten nog steeds niet lichtvaardig worden opgevat.

Overweeg te wachten als je niet zeker bent over de piercing of bang bent dat je er spijt van krijgt. Laat je niet onder druk zetten om een piercing te laten zetten, en vermijd het als je dronken of high bent.

Overleg met vrienden die piercings hebben als je er een wilt nemen. Vraag hen of ze advies of spijt hebben.

In dit artikel bespreken we wat beter is, Claire's of Pagoda. Maar voordat u begint, moet u de risico's kennen.

Leer hoe je risico op infectie en een goede genezing kan worden beïnvloed door bepaalde veiligheidsmaatregelen, de plaats van je piercing en hoe goed je hem verzorgt.

Ken de gevaren

Bij een piercing wordt een gaatje in een lichaamsdeel gemaakt, zodat er sieraden kunnen worden ingebracht. Zelden wordt een verdovend middel gebruikt.

Elke piercing brengt het risico van complicaties met zich mee, zoals allergieverschijnselen. Enkele piercingsieraden, vooral die van nikkel, kunnen allergische reacties oproepen.

Mondelinge gezondheidsproblemen

Uw tanden kunnen barsten en afbrokkelen bij het dragen van tongsieraden en uw tandvlees beschadigen. Na het zetten van een nieuwe piercing kan het opzwellen van de tong het kauwen, slikken en soms zelfs ademen bemoeilijken.

Geïnfecteerde huid

Na een piercing kan dit leiden tot roodheid, pijn, zwelling of een pusachtige afscheiding. Bijkomende huidproblemen. Piercings kunnen leiden tot verhoogde plekken en littekens door overmatige groei van littekenweefsel (keloïden).

Door bloed overgedragen ziekten zoals hepatitis B, hepatitis C, tetanus en HIV kunnen worden opgelopen als de piercingapparatuur is besmet met besmet bloed.

Trauma of scheuren

Het per ongeluk vastgrijpen en uitscheuren van sieraden kan hechtingen of andere reparaties noodzakelijk maken. Je hebt misschien medicijnen of een andere behandeling nodig als je een allergische reactie, een infectie of een huidaandoening in de buurt van de piercing krijgt.

Denk er goed over na voordat je een piercing laat zetten. Bedenk waar de piercing komt en of je hem eventueel kunt verbergen, bijvoorbeeld op je werk.

Claire's

Bij Claire's is het piercen van je oren risicoloos, schoon en ongecompliceerd. Hun hoogopgeleide professionals bieden een touch-free piercingprocedure waarbij steriele patronen voor eenmalig gebruik en geen naalden worden gebruikt. Ze reinigen hun apparatuur zowel voor als na elke klant.

Van hulp bij het kiezen van je oorbellen tot het plaatsen van je piercing en advies over nazorg, Claire's Piercing Specialists begeleiden je door het hele proces. Er zijn tal van metalen van juwelierskwaliteit beschikbaar.

Kan ik een neusring krijgen bij Claire's?

Ja, ze gebruiken alleen een Medisept neuspiercingsysteem voor neuspiercings omdat ook dat een cartridge voor eenmalig gebruik gebruikt en nooit in contact komt met de huid van de patiënt.

5 dingen die je moet weten voordat je een neuspiercing laat zetten

Is Claire's veilig voor het piercen van oren?

Hun piercings zijn pijnloos, gemakkelijk en veilig. Het hoogste niveau van hygiëne wordt gehandhaafd door Claire's oorpiercingsysteem, dat geen naalden gebruikt. Het instrument maakt nooit contact met het oor; de apparatuur wordt grondig gereinigd voor en na elk gebruik.

Klanten vragen meestal, "Moet ik na mijn piercing overal vanaf blijven?"

Het antwoord op deze vraag is altijd om zeep, parfum en haarproducten uit de buurt van je nieuwe oorpiercing te houden.

Welk type piercingsysteem gebruikt Claire's?

Zij maken gebruik van een superieur systeem dat toonaangevend is op het gebied van steriliteit. Enkele voordelen van hun strategie zijn de volgende:

 • Patronen die volledig wegwerpbaar zijn, voor eenmalig gebruik en gesteriliseerd voor een schone piercing.
 • Een piercing tool die geen direct contact maakt met je oor en aanraakvrij is.
 • Handdruk gebruiken om met meer controle en precisie te prikken
 • Na het piercen wordt de piercing automatisch en veilig teruggeplaatst op de oorbelhouder voor maximaal comfort.

Piercing Pagode

Natuurlijke sieraden zijn verkrijgbaar bij Pagoda. De zaak verkoopt fijne sieraden gemaakt met echt 10-14k goud of sterling zilver, ondanks dat de naam onlangs is veranderd in Banter by Piercing Pagoda.

Zie ook: Het verschil tussen Buenos Dias en Buen Dia - Alle verschillen

Op Bermuda is het hoofdkantoor van Signet Jewellers gevestigd. Voor de geïnteresseerden: CEO Virginia C. Drosos leidt Piercing Pagoda sinds 2017.

Dit is misschien de plek voor u als u op zoek bent naar hippe nieuwe dingen om toe te voegen aan uw dagelijkse garderobe.

Gebruikt Piercing Pagoda een pistool of een naald?

Ze werken goed op het delicate kraakbeenweefsel van het boven- en binnenoor en zijn uitstekend geschikt voor precisiepiercings. Elke piercing wordt uitgevoerd met een steriele holle naald voor eenmalig gebruik.

Piercing Pagode

Hoeveel kosten Pagoda piercing oorbellen?

Kies uw favoriete paar oorbellen uit hun meer dan 100 opties voor piercings, en ze zullen gratis uw oren daarna piercen!

Oorpiercings zijn altijd gratis, en piercings zijn verkrijgbaar in verschillende metalen en stenen, met prijzen die variëren van $20 tot $125 Ze zijn ook gezuiverd en voorverpakt.

Zie ook: Wat is het verschil tussen Alum en Alumni? (Uitgewerkt) - Alle Verschillen

Is het veilig om bij Pagodes te prikken?

De Piercing Pagoda heeft geen opleiding in piercing en gebruikt een pistool. Ze krijgen instructies over hoe ze met het pistool moeten schieten en hoe ze het pistool tussen de piercings door moeten schoonmaken.

Wat is het retourbeleid voor piercings?

Het goede nieuws in deze Piercing Pagoda review is dat Amerikaanse klanten 30 dagen de tijd hebben om sieraden terug te brengen naar een winkel. De pakbon of orderbevestigingsbrief moet worden getoond voor een volledige terugbetaling of omruiling.

Na een gesprek met de klantenservice van Piercing Pagodas kun je online aankopen ook per post retourneren. Ze zullen je een vooraf betaald verzendlabel mailen, maar wees je ervan bewust dat er extra verzend- of administratiekosten kunnen zijn.

Piercing Pagoda vs. Claire's Vergelijking

Modejuwelen, haaraccessoires en schoonheidsartikelen zijn verkrijgbaar bij Claire's. De keten heeft vestigingen in vele landen, maar is vooral bekend in de Verenigde Staten en Canada. Professionele oorpiercings zijn tegen betaling verkrijgbaar in Claire's-winkels.

Het belangrijkste verschil tussen Claires en Piercing Pagoda is dat de laatste zich vooral richt op jonge meisjes. Zij bieden goedkope merchandise zoals Shopkins Real Littles Handbags en leuke accessoires.

De fijne sieraden die door Piercing Pagoda worden vervaardigd, die afhankelijk van de gebruikte materialen en stenen meer kunnen kosten, zijn het belangrijkste verkoopargument.

Overzicht van Claires en Piercing Pagoda Claires Piercing Pagode
Totaal aantal beoordelingen 404 273
Problemen opgelost 6 0
Overzicht van Claires en Piercing Pagoda

Is Claire's of Piercing Pagoda beter?

Werknemers bij Claire's doorlopen een langdurig opleidingsproces en zijn onderworpen aan meer beperkingen dan die bij Piercing Pagoda.

Terwijl Claires goedkope sieraden verkoopt, gemaakt van verschillende metaalmengsels, worden sieraden meestal gemaakt van edele metalen. Pagodejuwelen zijn duur.

Enkele tips voor piercings

Enkele tips met betrekking tot piercing

Onderhoud de gezondheid van je piercing.

 • De huid rond een verse piercing kan een paar dagen ontstoken, rood en gevoelig zijn. Het is mogelijk dat je een beetje bloedt. Neem contact op met je arts als het bloeden, de roodheid of de zwelling langer dan een paar dagen aanhoudt. Vroeg ingrijpen kan vaak potentieel schadelijke complicaties voorkomen.
 • Mondwater moet worden gebruikt om mondpiercings schoon te maken om infectie te voorkomen en genezing te bevorderen. Spoel je mond na elke maaltijd en vlak voor het slapen gaan met een alcoholvrij, antiseptisch mondwater als je een tong-, lip- of wangpiercing hebt laten zetten.
 • Gebruik een verse tandenborstel met zachte haren om bacteriën uit je mond te houden nadat je je piercing hebt laten zetten. Nadat de piercing is genezen, haal je hem er 's avonds uit en borstel je de plak eraf. Verwijder hem voordat je gaat eten en voordat je je fysiek inspant.

Behoud de positie van de juwelen

Hoewel de meeste piercings in ongeveer zes weken herstellen, kan het bij sommige enkele maanden of zelfs langer duren.

Houd het sieraad gedurende deze tijd op zijn plaats, zelfs 's nachts, om te voorkomen dat het gaatje zich afsluit en de piercing te behouden.

Nieuwe lichaams piercings.

Als je lichaamspiercings hebt, was het gebied dan twee keer per dag met water en zeep.

Was je handen voordat je je piercing schoonmaakt.

Vermijd zwemmen

Vermijd warme baden, rivieren, meren en andere waterpartijen terwijl je piercing geneest. Vermijd spelen met je piercings. Tenzij je ze schoonmaakt, zorg ervoor dat je geen sieraden verdraait of een verse piercing aanraakt.

Extra wrijving of wrijven kan je huid irriteren en het genezingsproces vertragen.

Laatste gedachten

 • Bij Claire's is het nemen van een gaatje in je oren risicoloos, schoon en eenvoudig.
 • De fijne sieraden die door Piercing Pagoda worden vervaardigd, die afhankelijk van de gebruikte materialen en stenen meer kunnen kosten, zijn het belangrijkste verkoopargument.
 • Het belangrijkste verschil tussen Claires en Piercing Pagoda is dat de laatste zich voornamelijk richt op jonge meisjes.
 • De Piercing Pagodas collectie komt tegemoet aan verschillende smaken.
 • Ze verkopen ook oorbellen, kettingen en andere speciale artikelen zoals lichaamssieraden.

Verwante artikelen

Verschil tussen een Cantate en een Oratorium (uitgelegd)

Wat is het verschil tussen een fooi en een bedieningsgeld?

Light Novels vs. Romans: Is er een verschil? (Uitgelegd)

Diplodocus vs. Brachiosaurus (Gedetailleerd verschil)

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.