Wat is het verschil tussen een valse en een ware Tweelingvlam? (Onthulde feiten) - Alle Verschillen

 Wat is het verschil tussen een valse en een ware Tweelingvlam? (Onthulde feiten) - Alle Verschillen

Mary Davis

Een tweelingvlamverbinding komt maar één keer voor, ook al kun je meerdere relaties hebben waarin je je "soulmate" ontmoet.

Jouw essentie wordt weerspiegeld in je tweelingvlammen. Er is geen manier om een tweelingvlamrelatie te vermenigvuldigen in verschillende andere gevallen ervan.

Niets kan je ooit de rust bieden die voortkomt uit het zijn in een tweelingvlam relatie, maar het is wat het is. Er zijn sommige nep tweelingvlam relaties die, ondanks dat ze er hetzelfde uitzien als het echte ding, je er eigenlijk op voorbereiden.

In dit artikel leer je precies het verschil tussen een echte tweelingvlam en een valse tweelingvlam.

Wat zijn Tweelingvlammen?

Men gelooft dat tweelingvlammen twee kanten van één ziel zijn. Er is een vergelijkbare energie "handtekening" in elke helft. Ze zullen uiteindelijk elkaars pad kruisen en een mysterieuze, spirituele verbinding voelen.

Tweelingvlammen worden vaak samengetrokken voor een groter doel of missie; wanneer ze verenigd zijn, zijn ze sterker en beter in staat hun gecombineerde talenten te gebruiken om een verschil te maken in de wereld.

Het idee van tweelingvlammen heeft veel aandacht gekregen in de new age en spirituele groepen, en het is het onderzoeken waard.

 • Afhankelijk van wie je het vraagt, kan een "tweelingvlam" verschillende dingen betekenen, maar volgens Patel is een tweelingvlam iemand met wie je "een diepe spirituele band" deelt en die uiteindelijk dient als "je andere helft".
 • Volgens Patel kan een tweelingvlam ook worden aangeduid als "een scherf van jou" of "een andere incarnatie van jou" voor individuen die zich identificeren als spiritueel.
 • Het idee dat twee personen "de helft van dezelfde ziel of energie" zijn - één ziel die verdeeld is in twee lichamen - is volgens Scott ook de basis van het tweelingvlamconcept.

Hoewel tweelingvlamrelaties zeer hartstochtelijk kunnen zijn, moet je tweelingvlam je bovenal veilig, gekoesterd en als je authentieke zelf voelen.

Zijn Tweelingvlamrelaties echt?

Hangt ervan af wie je het vraagt, denk ik. Maar veel mensen denken dat tweelingvlammen een soort van echt zijn. Patel zei, "je bent altijd op zoek naar iemand die absoluut perfect bij je past in het leven."

Met andere woorden: geloven in het concept van een ideale partner is niet altijd een spiritueel geloof. Tweelingvlammen en zielsverwanten zijn misschien niet "echt" in de traditionele zin van het woord, maar het idee erachter wel.

 • Het kan voelen als 'lot' of 'thuiskomen'," voegt Scott eraan toe dat "sommige delen van je zenuwstelsel met analogieën, zoals jeugdherinneringen, intenties, geloof en aspiraties worden herkend door andere neurologische systemen".
 • Scott merkt echter op dat soortgelijke emoties ook kunnen ontstaan door traumabinding, waarbij neurale systemen die een trauma hebben meegemaakt elkaar herkennen.

Daarom is het van cruciaal belang om zich te concentreren op meer dan alleen sterke emoties of pijnlijke herinneringen bij het creëren van een veilige verbinding.

Een tweelingvlam is iemand die perfect bij je past en waarmee je een oprechte band deelt.

Tekenen dat je je Tweelingvlam hebt ontmoet?

Er zijn verschillende manieren om te herkennen wanneer je je tweelingvlam hebt gevonden, aldus Patel en Scott:

 • Je voelt je op je gemak en rustig bij deze persoon.
 • Jullie hebben een sterke band zonder oordeel.
 • Jullie zijn beiden bereid verder te kijken dan de uiterlijke schijn en offers te brengen.
 • Deze persoon denkt dat hij een lid van je team is.
 • Ze steunen je en zien je graag ontwikkelen.
 • Ze respecteren je grenzen.
 • Je geniet en voelt je aangemoedigd en geaccepteerd als je bij hen bent.
 • Je herkent jezelf op een positieve manier in deze persoon.
 • Je zult je nooit gebruikt, genegeerd of belazerd voelen door hen.
 • Jij en ik delen meer dan alleen een trauma-geschiedenis.
 • Niemand die je vertrouwt - vrienden, familie of anderszins - wijst je op waarschuwingssignalen die je misschien over het hoofd hebt gezien.

Je kunt over sterke emoties onderhandelen op een manier die veilig voelt en zelfcompassie bevordert, door op deze aanwijzingen te letten.

Tekenen dat je met een valse tweelingvlam bent

Hier zijn enkele tekenen die je kunnen helpen je valse tweelingvlam te identificeren.

Tekenen van een valse Tweelingvlam Details
Valse tweelingen brengen oude problemen naar boven Je zult ontdekken dat de problemen die naar boven komen als je karma aan het opruimen bent met een zielsverwant, voor het grootste deel te maken hebben met vroegere overtredingen, angsten of zorgen.
De toewijding van een valse tweeling zal afnemen bij moeilijkheden Hun werkelijke toewijding zal blijken wanneer jullie met elkaar ruziën en elkaar confronteren. Zij zullen uiteindelijk opgeven omdat het "te moeilijk" is (of jij zult dat doen).
De gedachte aan een valse tweeling geeft je de kriebels... Je zult je niet helemaal op je gemak voelen met een valse tweeling. De gedachte om bij je valse tweeling te zijn zal je nerveus en angstig maken.
Je zult altijd een gespannen band hebben met een valse tweeling... Als je een valse tweeling hebt, zullen de pauzes langer en pijnlijker zijn, en je herenigingen zullen maar kort duren en niet gelukkig zijn.
Sterke gevoelens van onzekerheid zullen worden opgeroepen door je valse tweeling. Er zal een deel van je je afvragen of dit het echt is, omdat zoveel dingen aan je relatie alles lijken te zijn wat je ooit hebt gewild.
Jouw succes zal je valse tweelingbroer ongelukkig en bedreigd maken. Een valse tweeling zal je een slecht gevoel geven over je prestatie of je doen geloven dat ze iets "verliezen" wanneer je het begint te ervaren.

Symptomen van een valse tweelingvlam.

Een valse tweelingvlam maakt ruzie over zaken uit het verleden.

Zie ook: PTO VS PPTO bij Walmart: het beleid begrijpen - alle verschillen

Wat is het verschil tussen een valse Tweelingvlam en een ware Tweelingvlam?

Er zullen veel overeenkomsten zijn tussen je ware tweelingvlam en je valse tweelingvlam(men). Je zult terugkijken als je bij je ware tweelingvlam bent en ontdekken dat je veel van hun kwaliteiten en eigenschappen in je ex zag.

Het is mogelijk dat je tijdelijk de ene persoon voor de andere hebt aangezien. Je zult leren hoe je jezelf kunt helpen van een valse tweeling. Je zult leren hoe je anderen kunt helpen van een echte tweeling.

Wanneer we zelfbewust moeten worden en veranderingen voor onszelf tot stand moeten brengen, komen valse tweelingen ons leven binnen. Echte tweelingen verschijnen wanneer het voor ons gepast is om onze invloed te gaan gebruiken om het leven van mensen in onze directe omgeving te verbeteren. Je valse tweelingzus verschijnt aan je wanneer je het meest behoefte hebt aan ontwaken in je leven. Wanneer je klaar bent om op te stijgen, zal je echte tweelingzus verschijnen.

Zie ook: Kruiser VS Destroyer: (uiterlijk, bereik en variatie) - Alle verschillen

Hoewel de termen soms door elkaar worden gebruikt, verwijst ontwaken naar het realiseren van je innerlijke kracht, terwijl opstijgen verwijst naar het echt beginnen aan te boren. Je moet je stevig vastklampen aan een valse tweeling, anders kun je gaan twijfelen of je wel "voorbestemd" bent. Echte tweelingen zullen open en direct zijn over hun ambities.

Je moet je een beetje te stevig vastklampen om de dingen vol te houden, want een valse tweeling lijkt altijd net buiten bereik. De band is moeiteloos en natuurlijk met een echte tweeling. Je krijgt valse hoop van een valse tweeling. Je zult geschokt zijn als je hoort dat ze anderen op dezelfde manier behandelen als jou of dat ze snel overgaan naar nieuwe relaties. Er is nog nooit een echte tweelingvlamrelatie geweestvoor.

Je zult er kapot van zijn dat je onechte tweelingzus deze vreemde connecties lijkt te hebben met mensen die jij niet bent. Je ware tweelingzus zal zich bewust zijn van het feit dat zij nooit een relatie heeft gehad die ook maar in de buurt komt van wat jullie hebben.

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de tekenen van een valse tweelingvlam en de verschillen met de echte.

Conclusie

 • Uw vermogen om de waarheid te zien zal nooit belemmerd worden door een echte tweelingvlam relatie. U zult niet toestaan dat het u blind maakt. Uw blindheid voor de werkelijkheid zal in stand gehouden worden door een nep relatie.
 • De valse tweelingvlamrelatie richt zich meer op problemen die al zijn ontstaan. Eenmaal gezuiverd door je zielenpartner lijken alle fouten, angsten en verwarring verleden tijd.
 • De meeste fouten, gemaakt in een relatie met een ware tweelingvlam, hebben te maken met de toekomst en hoe je die zou kunnen voorkomen.
 • Een valse tweeling zal je altijd dingen leren waar zowel jij als anderen baat bij hebben. Dat gebeurt meestal wanneer we de behoefte voelen aan verandering in ons leven of wanneer we een verlangen hebben om meer te leren over ons bewustzijn.
 • Een echte tweeling zal je echter altijd leren om anderen boven jezelf te stellen, omdat ze zullen verschijnen wanneer je je vaardigheden ten goede moet gebruiken.
 • Wanneer de dingen moeilijk voor hen worden, zal een valse tweeling vertrekken. Een ware tweeling zal echter zijn beloften en verbintenissen nakomen en moeilijke tijden doorstaan.

  Mary Davis

  Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.