Alles wat je moet weten over het verschil tussen HOCD en ontkenning - Alle Verschillen

 Alles wat je moet weten over het verschil tussen HOCD en ontkenning - Alle Verschillen

Mary Davis

Overmatige angst om homoseksueel te worden of te zijn kenmerkt Homoseksuele Obsessieve Compulsieve Stoornis (HOCD) Proefpersonen melden vaak indringende, ongewenste mentale beelden van homoseksueel gedrag. Buitensporige ongecontroleerde gedachten/twijfels zijn uiterst verontrustend en kunnen leiden tot dwanghandelingen zoals controleren.

Aan de andere kant kunnen biseksuele mensen zich gediscrimineerd voelen en lijden zij aan veel stress en depressie omdat zij geloven dat hun seksuele identiteit vaak door anderen in twijfel wordt getrokken of wordt ontkend. Dit wordt de staat van ontkenning of "in de kast zitten" genoemd.

Er zijn enkele verschillen tussen mensen die ontkennen en mensen met een homoseksuele obsessieve compulsieve stoornis. In de kast zitten is één ding, maar de diagnose HOCD is iets anders.

Zo zal ik beide voorwaarden in detail bespreken, waarna u het contrast tussen beide zult kennen. Blijf gewoon verbonden tot het einde.

Wat is het onderscheid tussen homoseksuele Obsessieve Compulsieve Stoornis (HOCD) en ontkenning of in de kast zitten?

Er zijn enkele opmerkelijke verschillen tussen de twee.

HOCD is een fictieve farce van een diagnose voor mensen die hun ontkenning willen escaleren. Ze zijn zo in beslag genomen door hun homoseksuele gedachten en verlangens, dat ze zichzelf ervan overtuigen dat er iets mis is met hen. Ze manipuleren de medische gemeenschap om deze diagnose te stellen, enkel en alleen om hun zelfhaat te rechtvaardigen.

Hoewel dit geen invloed heeft op hun seksualiteit, heeft het wel een impact op hun ontkoppeling van de realiteit. Het is bijna klinisch masochisme en zelfbeschadiging, en ik geloof dat het behandeld moet worden als een zelfbeschadigende stoornis in plaats van OCD.

Daarentegen is y Je zit in de kast als je je seksualiteit niet aan anderen hebt laten zien. Dat kan zijn omdat je bang bent voor afwijzing, pesterijen of schade, of gewoon omdat je het niet wilt. Maar over het algemeen zal iemand die in de kast zit zijn seksualiteit hebben ontdekt en geaccepteerd.

De grootste verschil is dat je er zelf niet mee in het reine bent gekomen. Het wordt gekenmerkt door overdreven bezorgdheid en uitspraken tegenover anderen over het feit dat je geen homo bent, en het afzien van deelname aan anderszins normale activiteiten zodat anderen je niet associëren met de mogelijkheid dat je homo bent.

In veel opzichten is ontkenning vergelijkbaar met in de kast zitten, maar anders dan HOCD.

Homoseksuele obsessieve-compulsieve stoornis (HOCD)

HOCD vs. in de kast zitten

HOCD verwijst gewoon naar een obsessieve angst om homo te zijn en de behoefte om jezelf voortdurend te controleren. Veel hetero mannen zijn bang om homo te zijn. en voor sommigen kan deze angst dwangmatig worden. De gesprekken komen vaker voor in kleedkamers.

Maar omdat de meeste homo's zichzelf als hetero beschouwen.., veel homoseksuele mannen beginnen met dezelfde angsten en waarden, waardoor zij hun identiteit niet bekendmaken en degenen worden die ontkennen of in de kast zitten.

Met andere woorden, HOCD is gewoon de ontkenning door een homofoob van wat zijn of haar lichaam hem of haar vertelt. In de Verenigde Staten heerst nog steeds het sterke geloof dat homoseksualiteit verkeerd is, een zonde, abnormaal en afwijkend. Deze vrees is niet verdwenen met de legalisering van het homohuwelijk.

Het zal nog tientallen jaren duren voordat het grote publiek zich met de hele situatie op zijn gemak voelt, en nog langer voordat homoseksualiteit wordt behandeld als gewoon een ander geslacht, gelijk aan hetero zijn.

 Ik zou dus willen beweren dat homoseksuele mannen ook HOCD kunnen hebben, maar dat hun angsten eerder in de realiteit dan in de fantasie gegrond zijn. 

Veel homoseksuele mannen worstelen hier ook mee, om verschillende redenen. Sociale acceptatie is ook heel belangrijk. Dit wordt echter pas een probleem als je jezelf hebt geaccepteerd.

Bekijk deze video

Wat weet je over de mensen die aan HOCD leden?

Veel mensen hebben aan HOCD geleden, sommigen zijn dapper genoeg om hun ervaringen te delen. Eén zo'n ervaring wordt gedeeld door een jongen.

Hij vertelde dat;

Hij leed aan deze stoornis, huilde nachtenlang en voelde zich de eenzaamste man op aarde. Vooral toen hij op internet las over de valse informatie die mensen over HOCD schreven, waardoor onschuldige hetero's zoals hij de stuipen op het lijf werden gejaagd.

Homo's verstoppen zich omdat ze bang zijn afgewezen te worden. Dit is de ontkenning. Ze zijn niet bang om homo te zijn. HOCD heeft ook homo's getroffen. Het wordt ook heteroseksuele OCD. Het is een echt ding, en de daders zijn niet de slachtoffers, maar enkele gehersenspoelde informatieverstrekkers.

Woede, angst en pijn kunnen geestelijke ziekten veroorzaken.

Als je een homoseksuele dwangstoornis hebt, hoe weet je dan of je homo bent of niet?

Per definitie, als je homoseksuele OCD hebt, ben je geen homo. Dit is de angst van een heteroseksueel persoon dat hij homo zal worden. Onderbrekende gedachten verergeren de angst.

Als je homoseksuele gedachten hebt die je storen en je bent homo, dan heb je geen homoseksuele OCD. Dat is gewoon problemen hebben met je geaardheid.

 Om precies te zijn, het is een storing in de matrix van onze hersenen. 

Degenen die niet geloven dat het waar is: je hebt het niet gehad, en je hebt geen OCD. Degenen die het wel geloven zullen vrijwel zeker toegeven dat ze aan andere soorten OCD hebben geleden, zoals POCD, ROCD, enzovoort. Dat zijn allebei vreselijke angsten om te hebben.

HOCD is echt, en het is slechts een onderdeel van OCD, de echte schurk die gratis in ons hoofd woont. Het menselijk brein is inherent gebrekkig en het leidt tot zulke mogelijkheden van valse gedachten.

Sommige mensen hebben hun ervaringen gedeeld. Dat zeggen ze:

Technisch gezien zou geen enkele homo zich ongemakkelijk voelen bij gedachten van hetzelfde geslacht, en dat komt omdat hetero's zoals zij zich niet ongemakkelijk voelen bij aantrekking tot het andere geslacht. Het feit dat hetero's zich ongemakkelijk voelen bij gedachten van hetzelfde geslacht en homo's bij gedachten van het andere geslacht, zou moeten aantonen dat angst in alle vormen bestaat.

Je bent gewoon overbezorgd als gevolg van je OCD. En, nee, je ervaart geen identiteitscrisis.

Zie ook: Verschil tussen 1e, 2e en 3e graads moord - Alle verschillen
 In tegenstelling daarmee is een deel van de massa van mening dat, 

Vandaar dat verschillende mensen verschillende meningen hebben over HOCD en homofilie. We moeten zelf beoordelen wat wat is.

Bekijk de video over uit de kast komen als homo

Is het HOCD of ontken ik mijn homoseksualiteit?

Mensen stellen deze vraag vaak, bij zichzelf of bij een arts. Het is volkomen normaal en gezond om te twijfelen over je seksualiteit. Het is te vroeg voor een etiket terwijl je nog dingen aan het uitzoeken bent.

Volgens verschillende onderzoeken, Als je ervan walgt, is het waarschijnlijk HOCD... .

Zoals een persoon die lijdt aan HOCD vertelde;

Ik walgde van mijn HOCD toen ik het had. Ik onderdrukte mijn seksuele verlangens, dus ik had geen goede verdediging, en het martelde me een jaar lang. Ik keek naar jongens om zeker te weten dat ik geen homo was, en dan had ik indringende gedachten over seks, werd opgewonden, door elke seks, niet alleen homo, walgde, en maakte me nog meer zorgen. Ik kwam er uiteindelijk overheen, maar ik ben nog steeds geen homo en veracht homoseksuele seks.

Je zorgen over homo zijn kan ervoor zorgen dat je je richt op homo seks. Onze hersenen kunnen zo vervelend zijn. Maar zelfs als je gevoelens hebt voor andere jongens, is het geen totale ramp. Je kunt homoseksuele relaties hebben als je dat wilt. En als je ontdekt dat je gevoelens voor vrouwen hebt, is dat ook fantastisch.

 Sterker nog, als je gevoelens hebt voor zowel mannen als vrouwen, kun je kiezen met wie je wilt daten. 

Voorlopig is het het beste om te stoppen met je er zorgen over te maken, wat, dat weet ik, niet altijd makkelijk is. Accepteer dat seksualiteit natuurlijk is en dat homoseksuele gevoelens normaal zijn en niet slecht. Het zal veel makkelijker zijn om uit te zoeken hoe je je voelt als je wat innerlijke rust kunt vinden. En, wat het antwoord ook is, je kunt op die manier geluk vinden.

Al met al kun je het ook via online bronnen uitzoeken. Zij helpen je bij het identificeren van je HOCD of ontkenning.

Zie ook: Wat zijn de verschillen tussen een pedicure en een manicure? (Onderscheidend gesprek) - Alle Verschillen

Het concept van "uit de kast komen"...

Ontkenning of HOCD, wat is het?

We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke delen van onszelf, zowel lichamelijk als geestelijk; in mijn jeugd zag ik dat elke vorm van genderdysmorfie zwaar werd veroordeeld, en ik heb verschillende vrienden die homo zouden worden als ze konden.

Het is nu anders. We zien nu dat de menselijke seksualiteit zeer kneedbaar is; er is een gevangenishomo, waarbij mensen van binnen homo zijn en van buiten hetero; en we zien heteromannen die seks hebben met transseksuele meisjes en ervoor betalen als ze meisjes zouden kunnen krijgen.

 Een belangrijke factor die in uw vraag naar voren komt is angst en vrees, die kunnen leiden tot seksuele OCD en HOCD. 

Mensen die HOCD hebben meegemaakt, geloven het echt. Soms omdat een vrouw niet lijkt op te winden door vrouwen en mannen niet lijken op te winden door mannen. Aan de andere kant, jongens hadden geen gevoelens voor meisjes en waren gek op andere jongens totdat ze die ene gedachte hadden dat ze homo waren. Die gedachte achtervolgt hen elke dag en is altijd bij hen.

Misschien overdenk je het. als je het in twijfel trekt.

Je bent homo als alleen andere mannen je lichamelijk opwinden; biseksueel als je lichamelijk wordt opgewonden door zowel mannen als vrouwen.

Als daarentegen alleen vrouwen je fysiek opwinden, ben je hetero.

Experimenten zijn dus niet nodig, je krijgt vanzelf een gevoel. De beste manier is om jezelf wat tijd te geven en je voorkeuren en afkeuren in de gaten te houden.

Deze tabel toont enkele onderzoeken naar homoseksualiteit, de aard ervan en seksueel overdraagbare aandoeningen in verschillende eeuwen.

De 19e eeuw Perversie Ontkenning
Het midden van de 20e Homoseksualiteit Liberaal onderzoek
Het midden van de jaren 1960-1980 Ga en lesbische levens Opkomst van de gendertheorie
De jaren tachtig HIV en AIDS Discours theorie
Eind jaren tachtig Queer Poststructuralisme

Een inleidende en interdisciplinaire benadering van homostudies

Is het mogelijk dat HOCD (homoseksuele obsessieve-compulsieve stoornis) onbewust valse gevoelens en/of aantrekkingskracht opwekt?

Het is niet mogelijk. Er is misschien niet zoiets, of we kunnen zeggen dat dit gewoon een manier is om iemand terug te pakken Maar ergens wordt het ook geloofd.

Er is een concept dat bekend staat als "valse aantrekkingskracht." Houd in gedachten dat dit voelt alsof je je tot hem aangetrokken voelt. Niettemin, het feit dat wanneer je dit voelt, angst en leed op het punt staan het over te nemen geeft aan dat je HOCD hebt.

Sommige mensen zullen geen leed ervaren omdat zij hun reacties al kunnen beheersen.

Al met al, Valse aantrekkingskracht is wat ervoor zorgt dat andere hetero's homo worden terwijl ze dat niet zijn. De druk in hun hoofd zorgde ervoor dat ze zichzelf voor de gek houden omdat dit heel aannemelijk is.

Tenzij je biseksueel bent, voel je geen seksuele of romantische aantrekking tot het andere geslacht als je echt homoseksueel bent. Als de gedachte homoseksueel te zijn je stoort, je ongerust maakt, of je leven binnendringt en je schade berokkent, is het waarschijnlijk OCD.

Je bent homoseksueel als je troost vindt in gedachten dat je homoseksueel bent, terwijl je OCD je probeert te overtuigen van het tegendeel.

Door zelfevaluatie en controle kunt u gemakkelijk vaststellen of het OCD is of dat valse gedachten worden uitgelokt door HOCD.

Laatste gedachten

Kortom, HOCD lijkt een ontkenning van iemands seksuele identiteit tot het punt van een obsessiestoornis. Ook ongewenste gedachten komen in deze toestand voor. Het is een vorm van homofobie, maar het is ook een geestesziekte, en je moet nooit gemeen zijn tegen mensen die geestesziek zijn.

Aan de andere kant worden mensen die hun seksuele identiteit verbergen "closeted" of "in de kast" genoemd. Coming out" verwijst naar de daad van het onthullen van iemands homoseksualiteit. Verbergen en onthullen van gedrag zijn psychologisch complex.

Mensen kunnen hun huidige toestand bepalen door medische hulp te zoeken of online onderzoek te doen. Ik heb enkele online onderzoeken aangehaald samen met verschillende veelgestelde vragen en ervaren antwoorden.

    Voor een snelle samenvatting van het webverhaal, klik hier.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.