Het verschil tussen echte en synthetische urine - Alle verschillen

 Het verschil tussen echte en synthetische urine - Alle verschillen

Mary Davis

Synthetische urine is een product dat in laboratoria wordt gebruikt voor vele doeleinden, het wordt in laboratoria gemaakt in plaats van dat ons lichaam het op natuurlijke wijze aanmaakt. Synthetische urine wordt op vele manieren gebruikt, één daarvan is om te slagen voor een drugstest. Mensen die willen slagen voor een drugstest, moeten hun urine verstrekken om door de drugstest te komen. De urine moet vrij zijn van alle drugsgerelateerde giftige stoffen om te slagen voor de drugstest.test, maar de urine van sommige mensen is misschien niet vrij van dergelijke giftige stoffen, zodat zij overwegen een nep-urinemonster te kopen dat in laboratoria is gemaakt.

Bovendien wordt synthetische urine ook gebruikt door producenten van producten zoals luiers, zij testen het product met behulp van valse urine of het product klaar is om te worden verkocht en of het goed werkt.

Het verschil tussen echte en synthetische urine is dat echte urine op natuurlijke wijze door ons lichaam wordt aangemaakt en synthetische urine in laboratoria. Synthetische urine verandert van kleur en heeft een andere geur dan echte urine. Bovendien kan de teperatuur van synthetische urine variëren, terwijl natuurlijke urine dezelfde temperatuur heeft als de gemiddelde lichaamstemperatuur, variërend van 32° Celsius tot38°Celsius.

Hier is een tabel voor het verschil tussen echte en synthetische urine.

Zie ook: De koppeling loslaten VS ND in een auto: vergeleken - alle verschillen
Echte Urine Synthetische urine
Echte urine wordt geproduceerd door een levend lichaam Synthetische urine wordt gemaakt van chemicaliën
Echte urine heeft een andere geur en kleur Synthetische urine kan van kleur of geur veranderen
Echte urine wordt alleen gebruikt als er een drugstest moet plaatsvinden. Synthetische urine wordt gebruikt voor producten en kan worden gebruikt voor drugstests.
De werkelijke temperatuur van de urine zal dezelfde zijn als de gemiddelde lichaamstemperatuur. De temperatuur van synthetische urine varieert

Het verschil tussen echte urine en synthetische urine

Lees verder voor meer informatie.

Waar is synthetische urine van gemaakt?

Synthetische urine werd per ongeluk gemaakt.

In 1828 creëerde chemicus Friedrich Wöhler synthetisch ureum, een chemische verbinding in echte urine, maar hij probeerde per ongeluk ammoniumcyanaat te synthetiseren. Het was de eerste ontdekking die in strijd was met het vitalisme, een wetenschappelijke theorie die stelt dat organische verbindingen niet in een laboratorium kunnen worden gemaakt, maar alleen in hun natuurlijke vorm kunnen worden geïsoleerd.

Alle vitalisten geloofden destijds dat alleen de nieren ureum konden produceren, maar de toevallige ontdekking van Wöhler ontkrachtte deze theorie door ureum anorganisch te maken.

Nu zijn er honderden bedrijven die synthetische urine maken, Quick Fix Synthetic is er één van. Quick Fix Synthetic of andere urine bedrijven maken het met water, ureum, pH balans, creatine, en/of urinezuur.

Traditioneel wordt nepurine gebruikt voor het testen van het effect van urine op producten zoals luiers, schoonmaakmiddelen, matrassen of medische hulpmiddelen.

Hier is een video die de beste bedrijven voor synthetische urine opsomt en uitlegt waarom.

Video over synthetische urine

Hoe zie je het verschil tussen echte en synthetische urine?

Synthetische urine verandert terwijl de kleur van echte urine hetzelfde blijft, bovendien is de geur ook heel anders.

Alles wat anorganisch gemaakt is, verschilt zeker in veel opzichten van het organisch gemaakte product. Als we het hebben over echte urine en synthetische urine, is er een verschil dat je duidelijk kunt zien.

Echte urine wordt organisch gemaakt en synthetische urine wordt door veel bedrijven anorganisch gemaakt in een laboratorium.

De gemiddelde lichaamstemperatuur varieert van 32° Celsius tot 38°Celsius, dus de temperatuur van echte urine zal rond die temperatuur liggen. Synthetische urine daarentegen varieert in temperatuur.

Kan een lab zien of het synthetische urine is?

Labs kunnen detecteren wanneer urine synthetisch is.

Synthetische urine is detecteerbaar als elk ander ding dat organisch is gemaakt. Hoewel laboratoria proberen het op de echte urine te laten lijken, kun je toch zien of het nep- of echte urine is.

Synthetische urine bestaat uit ureum, natrium, chloride, kalium, creatinine en andere opgeloste ionen, al deze bestanddelen komen ook in echte urine voor. De genoemde bestanddelen kunnen echter hetzelfde zijn, de waarden niet, zo kunnen laboratoria nepurine opsporen.

Meer dan 95% van echte urine bestaat uit water, wat niet het geval is bij synthetische urine.

Er zijn veel manieren om te ontdekken of de urine echt of nep is, en hier is een lijst:

  • Urinezuur komt voornamelijk voor in echte urine en ook in synthetische urine, maar synthetische urine bevat mogelijk geen andere bestanddelen die wel in echte urine voorkomen, zoals creatine, aminozuren, metabolieten van hormonen en ureum. Als laboratoria besluiten de urine te onderzoeken, kunnen zij gemakkelijk nagaan of de urine al deze bestanddelen bevat of niet.
  • De temperatuur van echte urine is dezelfde als de normale lichaamstemperatuur, dus als de temperatuur van de urine niet dezelfde is als die van de persoon wiens urine het is, betekent dit dat de urine vals is.
  • Labs kunnen synthetische urine ook detecteren aan de hand van de geur van de urine. De geur van nepurine is niet dezelfde als die van echte urine, omdat nepurine niet geconcentreerd is met bestanddelen die echte urine meestal wel heeft.
  • Creatinine is aanwezig in echte urine, omdat het wordt gebruikt om de prestaties van de nieren te controleren. Het creatinineniveau zal onder het normale niveau liggen als de nieren niet in orde zijn. Bovendien zijn er veel urinebedrijven die niet de moeite nemen om deze chemische stof in hun urine op te nemen, dus als u de urine van dergelijke incompetente bedrijven gebruikt, kunnen laboratoria de nepurine zeker opsporen.
  • Veel laboratoria controleren op urobilinogeen, een mengsel van ureum en het bijproduct van bilirubine.
  • De laboratoria kunnen valse urine opsporen door het gewicht van de urine te controleren. Het gewicht van valse urine en echte urine verschilt omdat de waarden van de bestanddelen in beide verschillend zijn.

Waarvoor dient synthetische urine?

Synthetische urine dient vele doelen.

Zie ook: Verschil Tussen Onszelf en Onszelf (Onthuld) - Alle Verschillen

Synthetische urine werd per ongeluk gecreëerd, maar wordt meer gebruikt dan nodig is. Er wordt gezegd dat synthetische urine het drugsmisbruik heeft doen toenemen.

Wanneer iemand zich moet laten testen voor een drugstest, vindt hij een manier om synthetische urine binnen te smokkelen, met als resultaat dat hij een schoon en drugsvrij resultaat krijgt. Zo kan hij doorgaan met drugsgebruik, waardoor zijn gezondheid in gevaar komt en zijn totale levensduur afneemt door langdurig gebruik.

Synthetische urine wordt echter voornamelijk gebruikt voor het testen van het effect van urine op producten zoals luiers, schoonmaakmiddelen, matrassen of medische hulpmiddelen.

Afsluiten

Zoals elk ander ding dat in laboratoria wordt gemaakt, anders is dan de echte, zo is ook synthetische urine anders dan echte urine, en kan dus gemakkelijk door laboratoria worden opgespoord.

Synthetische urine wordt gemaakt om het effect op producten zoals luiers of matrassen te testen, maar wordt ook gebruikt voor drugstests. Op de meeste werkplekken waar iemand een drugstest moet ondergaan, maakt hij/zij gebruik van synthetische urine om een schoon en vrij van drugsgerelateerde gifstoffen resultaat te krijgen.

Men zegt dat synthetische urine een van de redenen is voor de toename van drugsmisbruik.

Als laboratoria echter de urine van een persoon die een goede drugstest moet ondergaan, willen opsporen, kunnen zij de valse urine gemakkelijk opsporen, aangezien er vele manieren zijn.

Synthetische urine en echte urine hebben ureum, natrium, chloride, kalium, creatinine en andere opgeloste ionen, maar de waarden kunnen niet dezelfde zijn, zodat laboratoria nepurine kunnen opsporen.

De temperatuur van echte urine is gelijk aan de lichaamstemperatuur van die persoon, terwijl de temperatuur van synthetische urine varieert. De geur van echte urine is ook anders omdat synthetische urine niet geconcentreerd is met bestanddelen zoals echte urine.

Er zijn vele andere manieren om synthetische urine op te sporen, maar dat hoeft niet als het alleen wordt gebruikt om producten zoals luiers te testen op het effect van urine.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.