Vans Era vergelijken met Vans Authentic (Gedetailleerde bespreking) - Alle verschillen

 Vans Era vergelijken met Vans Authentic (Gedetailleerde bespreking) - Alle verschillen

Mary Davis

Vans Era en Authentic zijn twee soorten schoenen gemaakt door de grootste organisatie, "Vans." De twee van hen vallen onder de classificatie van voorbeeldige schoen soorten, maar er zijn kleine contrasten tussen hen.

Deze contrasten omvatten verschillen in de vulling. Zo heeft de Vans Era vulling rond de hielen, terwijl de Vans Authentic geen vulling heeft.

Bovendien, als we het hebben over specifieke verschillen zul je merken dat Vans Era wordt geleverd met een dunner of slanker profiel in vergelijking met de volumineuze structuur van Vans Authentic.

De Vans Era is vooral beroemd onder skateboarders. Je kunt kiezen uit 22 verschillende stijlen als het gaat om de Vans Era, waarbij het aanbod zich uitstrekt tot denim en suède. De Vans Authentic daarentegen is slechts verkrijgbaar in 12 verschillende stijlen, waaronder de ruitjes- en multistreepvariant.

Dus, welke zal waarschijnlijk gekocht worden?

Vans is een van de grootste schoenen producerende organisaties, die top-notch sneakers maken. Vans introduceerde skating schoenen maar zijn nu bekend geworden om hun relaxte kleding.

Ik ben hier om een definitieve review te geven van beide schoenen. Uiteindelijk zul je de optie hebben om de betere optie voor jou te kiezen.

Wat is het verschil tussen de Vans Era en de Vans Authentic?

Uiterlijk lijken Authentic en Era erg op elkaar, maar een paar karakters herkennen ze. Er zijn een paar herkenbare variëteiten in de twee.

Laten we eens kijken hoe de Vans Authentic en Era het doen.

Als gevolg van de gedempte kraag en stevigere ontwikkeling, heeft de Vans Era een iets stevigere stijl. Anderzijds heeft de Vans Authentic een vintage smooth look die goed staat bij shorts en broeken. De Vans Era is ook verkrijgbaar in two-tone.

Zie ook: Fava bonen vs. Lima bonen (Wat is het verschil?) - Alle verschillen

Sinds hun introductie in 1966 zijn de echte schoenen van Vans een immense prestatie. Het is een lint omhoog low-top met intense materiaal bovendeel en Vans 'beruchte wafel elastische zolen. Er zijn bovendien metalen oogjes en merk gestreept.

Met de hulp van twee beroemde skateboarders op dat moment bracht Vans in 1976 wijzigingen aan in het huidige Authentic plan, dat Vans de "Era" noemde.

Wat voor soort bedrijf is "Vans"?

Vans is een Amerikaans bedrijf dat skateboardschoenen en kleding produceert. Ze waren gespecialiseerd in het maken van schoenen met rubberen zolen en canvas dekken.

Vans' schoenendozen boven elkaar gestapeld

Waar is "Vans" beroemd om?

Vans Schoeisel is populair voor skateboarden, skiën, surfen en BMX rijden. Het is een favoriet onder skaters sinds de oprichting in 1966. Consumenten dragen nu atletische kleding voor een verscheidenheid aan motieven, waaronder schilderijen, plezier en college.

Hoe zijn vans "Authentic" vergeleken met Vans Era?"

Ze hebben kleine onderlinge verschillen, die kunnen worden vergeleken. Ze hebben merkbare variaties in stijl, materiaal en ontwerp.

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt "Authentic" er al sinds de oprichting (1966) deel van uit. Skaters en surfers houden van die varianten van schoeisel vanwege hun gevoelige uiteinde en foutloze patroon. Het eenvoudige uiterlijk is wat het meest gekoesterd wordt ongeveer Vans authentic.

Naast zwart en grijs is de skateschoen nu te krijgen in buitengewone kleuren, zowel bloesem als pastel.

De Vans Era is comfortabel, duurzaam en stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dus men kan niet geconfronteerd worden met enig probleem tijdens het kopen van hen.

Wat zijn de overeenkomsten tussen hen?

  • Beide paar schoenen zijn lage schoenen.
  • Metalen oogjes en een vetersluiting kenmerken beide.
  • De buitenzool is gemaakt van Vans' kenmerkende wafelrubber.
  • Beiden worden beschouwd als uitstekende schaatsers.

Een paar Vans Authentic in gele kleur...

Materiaal van Vans Era vs Vans Authentic

Vans Authentic schoenen zijn voornamelijk gemaakt van suède, canvas, en leer materiaal, terwijl de meeste Vans Eras hebben een materiaal Canvas bovenste. De Vans Era heeft ook een delicate en aanpasbare innovatie die voegt vulling toe aan de onderkant uw voeten en was uitdrukkelijk bedoeld voor meer comfort.

De Vans Era met een suède bovenkant is nu verkrijgbaar in één kleurstelling. Anderzijds zijn de enige authentieke Vans gemaakt van denim, d.w.z. de meest duurzame katoenen stof.

Er zijn ook twee Vans Authentic modes met kunstleer op de top. Een van hen wordt aangeduid als een werkschoen. De gevulkaniseerde buitenzool van deze schoenen voorkomt uitglijden en verbetert de tractie. Ter beoordeling, Vans Era is extra duurzaam en sterker dan Vans Authentic als gevolg van de dubbele naaien op de bovenste.

Dus, welke blijkt beter te zijn qua materiaal?

Bekijk de review van Vans era en Vans authentic

Vans Era vs. Vans Authentic-Design

Beide ontwerpen zijn geëvolueerd in termen van hun grafische series. Daarbij lieten ze de basale en klassieke touch van Vans niet los, maar kozen ze voor het gebruik van unieke materialen en fantasierijke ontwerpen.

De Vans Authentic heeft een zwierig ontwerp, terwijl de Vans Era een stevigere uitvoering heeft door meer naaiwerk.

Het bovenste gedeelte van de Vans Era en Vans Authentic heeft stevig canvas, terwijl de Vans Authentic een dubbel gestikt, driekleurig canvas heeft in het bovenste gedeelte.

Daarom is de Vans Era een robuustere en duurzamere schoen.

Als we het hebben over de kraag en de tongvulling, zijn er merkbare verschillen tussen hen. Vans Era heeft een grote gedempte kraag die zich om de enkels van de drager wikkelt om ze comfortabeler te laten voelen, terwijl Vans Authentic geen vulling op de kraag heeft.

Vanwege de aanzienlijke demping dragen mensen met kortere benen niet graag Vans Eras. In plaats daarvan kiezen ze voor de Vans Authentic, die een modernere uitstraling heeft. De meeste klanten dragen de Vans Authentic het liefst met een korte broek tijdens het zomerseizoen.

Is er een verschil tussen de "stijl" van de Vans Era en de Vans Authentic?

Ja! Vans authentieke zijn beschikbaar in meer dan 30 unieke ontwerpen en tinten. Aan de andere kant, een paar Vans Eras schoeisel kenmerkt een uniek gemengd ontwerp met een opvallende toonregeling.

Volgens hun website, Vans Authentic schoeisel is momenteel te hebben in 30+ geweldige ontwerpen en kleuren. Samen met de regenboog, dambord en schedel. Ze hebben een minimum aan naaiwerk, waardoor ze er gemakkelijk uitzien.

In de zomer dragen de meeste mensen liever Vans Authentic met een korte broek vanwege het traditionele ontwerp, terwijl Vans Era er niet goed uitziet met een korte broek.

Canvas bovendeel met levendige kleuren, bijvoorbeeld, is te vinden in Vans Eras. Dit kenmerk ontbreekt in Vans Authentic stijlen. Bovendien, sommige Canvas Eras heeft een canvas bovenwerk dat over de hele lengte van de schoen loopt en het onderscheidt van de Vans Authentic.

Kostenvariaties van Vans Era en Vans Authentic

Wanneer Vans era en Vans authentic met elkaar worden vergeleken, lopen de kosten sterk op. U kunt een idee krijgen uit de onderstaande tabel:

Soorten Vans Authentic Kosten Soorten Vans Era Kosten
Vans Authentic $50

Vans Era

$50,00 tot $95,00
Vans skate authentiek 39,5 tot 95 dollar Vans Skate Era $39,95 tot $95,00
Vans Leather Authentic Hardware

$39,95 tot $65,00 Vans Comfy Cush Era $55,00 tot $110,00
Vans Comfy Cush Authentic $39,95 tot $110,00 Vans Kids Era is $24,95 tot $45,00
Vans Kids Authentic $35,00 tot $40,00 Vans Toddler Era is $30,00 tot $40,00
Vans Toddler Authentic $30,00 tot $40,00

Prijzen van verschillende soorten Vans Era en Vans Authentic

Welke Vans moet ik nemen, authentiek of tijdperk?

Als u schoenen wilt die er netter en klassieker uitzien, is authentiek de manier om te gaan. De Era is geweldig voor extra comfort door de aanwezigheid van vulling aan de achterkant van de voet en een gevoerde voorkant voor gladheid.

Zie ook: Verschil tussen vloeibare en poedervormige Stevia (uitgelegd) - Alle verschillen

Hoewel beide schoenen tot de beste kwaliteitsschoenen in de collectie van Vans behoren, moeten we toch een keuze maken. Toch?

Iedereen heeft zijn eigen keuze van schoenen. Hij of zij beslist op basis van zijn of haar comfort, behoeften en stijl. Sommige mensen geven de voorkeur aan de kraag en pad type Vans Era, terwijl sommigen houden van Vans Authentic zonder padding.

Vans Era is handig voor skaten, vanwege hun extra gewatteerde zolen, terwijl de Vans Authentic alle punten haalt voor flexibiliteit, diversiteit en eenvoud.

Een skater die Vans Era draagt

Wat zeggen mensen over Vans 'Era?

De trendy ontwerpen van de Vans Era hebben indruk gemaakt op veel klanten. Sommige recensenten hebben het comfort, de veelzijdigheid en de duurzaamheid van de Vans Era bewonderd. Mensen die Vans' kopen, zeggen dat ze elke keer dat ze ze dragen complimenten krijgen. De skaters vinden het leuk vanwege de gewatteerde zool.

De meeste mensen hebben positieve beoordelingen gegeven, terwijl sommigen hun gedachten hebben gedeeld over het niet kopen van Vans omdat :

  • Het mist steun voor de voetholte.
  • Het is altijd beperkt door de collaboratieve versie.

Dus, zoals de beoordelingen suggereren, lijkt deze schoen een van de best passende te zijn, omdat de meeste mensen positieve beoordelingen hebben gegeven, terwijl de nadelen beperkt zijn met ruimte voor verbetering.

Vans era vs Vans authentic-sizing

Door de dikke gedempte kragen kunnen de Vans Authentic en Vans Era bij verschillende mensen anders passen.

Vans Authentic zijn smal en hebben geen kraag met kussentjes. Ze zitten strak rond de hielen. Daarom is het beter om ze te passen voordat je ze koopt.

Van Vans Authentic wordt soms gezegd dat hij trouw is aan zijn maat, omdat hij beter past dan Van Era. Je moet misschien een of een halve maat groter kiezen als je voor Vans Era kiest vanwege hun gedempte kraag.

Welke wordt gekozen en waarom?

Bovendien is de Vans Authentic ook bestand tegen guur weer zonder te verbleken. Het is ook geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is niet discriminerend.

De Vans Authentic is een eenvoudige schoen die minder tegenstanders heeft. Het heeft een traditionele stijl die retro design in het moderne tijdperk brengt. Daarom kan Vans Authentic gekozen worden voor casual evenementen.

De Vans Era, aan de andere kant, is een variatie op de Vans Authentic. Er wordt gezegd dat het een aangepaste versie is van de Vans Authentic, omdat het meer comfort toevoegt aan de Authentic, samen met de trendy look.

Men moet dus verstandig kiezen naargelang de gelegenheid waarop men het wil dragen.

Bekijk de vergelijking van Vans Era en Vans Authentic

Laatste gedachten

De conclusie is dat de Vans Era en de Vans Authentic veel op elkaar lijken, maar dat er toch veel variaties zijn. De Vans Era verschilt een beetje van de Vans Authentic door de gevoerde kraag en tong, en door het dubbel gestikte bovenwerk.

Vans Era wordt beschouwd als comfortabeler en veelzijdiger dan Vans Authentic, terwijl Vans Authentic een retro look biedt met een clean, basic uiterlijk. Beide types hebben hun eigen trekjes, die de ene beter maken dan de andere.

Over het geheel genomen behoren ze tot de beste collecties van Vans. Er is geen harde en snelle regel om een van hen te kiezen. U kunt een van hen of beide kopen, afhankelijk van uw favoriet.

Ander artikel:

"High school" vs. "highschool" (Grammaticaal correct)

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.