"Refurbished', 'Premium Refurbished' en 'Pre Owned' (GameStop Edition) - Alle verschillen.

 "Refurbished', 'Premium Refurbished' en 'Pre Owned' (GameStop Edition) - Alle verschillen.

Mary Davis

Er zijn veel verschillende vormen van systemen of consoles die je kunt kopen.

Het refurbished systeem wordt naar een magazijn gestuurd zodat het kan worden gerepareerd en verkocht. Het tweedehands systeem is al in staat om te worden verkocht. Premium refurbished is in principe anders verpakt en wordt geleverd met merkaccessoires.

GameStop is een High Street-winkel in Amerika die spelletjes, consoles en andere elektronica verkoopt. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Grapevine, Texas, en staat bekend als een van de grootste detailhandelaars in videospelletjes ter wereld.

Soms kan het kopen van gloednieuwe consoles en systemen een beetje duur zijn. Er zijn echter veel andere alternatieve opties die je dezelfde geweldige ervaring bieden als een gloednieuw systeem in een doos. Je kunt al deze opties vinden bij GameStop.

De vraag is nu wat het verschil is tussen alle alternatieven. Als jij iemand bent die dat graag wil weten, dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel bespreek ik alle verschillen tussen refurbished, premium refurbished en pre-owned consoles bij GameStop.

Dus laten we maar meteen beginnen!

Wat betekent Gamestop Premium Refurbished?

Mensen raken vaak in de war omdat ze nog nooit de woorden "premium refurbished" hebben gehoord. Als je bij GameStop hebt gewinkeld, heb je dit label misschien wel opgemerkt.

Premium refurbished artikelen zijn in feite artikelen die in het bezit waren van iemand en vervolgens werden opgestuurd om te worden opgeknapt. Deze artikelen worden dan gerepareerd in het magazijn en meestal teruggestuurd naar de winkel om te worden verkocht.

U kunt al deze tweedehands artikelen vinden bij GameStop Veel mensen raken in de war door het woord premium. Ook al wordt aan deze artikelen "premium" gekoppeld, ze zijn nog steeds veel goedkoper dan de nieuwere alternatieven.

Maar het woord "premium" maakt ze nog niet nieuw. Het blijven producten die al eerder zijn gebruikt, en daarom zijn ze goedkoper.

Klanten brengen hun producten naar de winkels van GameStop en verkopen ze daar als tweedehands artikelen. GameStop voert dan een test uit om te zien of het product werkt.

Echter, als het product de test niet doorstaat, wordt het naar het magazijn gestuurd zodat het gerepareerd kan worden. In het magazijn is het in handen van professionals die het product opknappen en ervoor zorgen dat het weer werkt.

In dit stadium wordt het product gewoon opgeknapt. Vervolgens voegen deze professionals er meer GameStop-functies aan toe, waardoor het als "premium refurbished" wordt geclassificeerd.

Het verschil tussen "refurbished", "Premium Refurbished" en "Pre Owned" voor consoles bij GameStop

Al deze producten zijn goedkopere alternatieven voor een nieuwere versie van dat product bij GameStop. Het verschil tussen hen is vrij eenvoudig. Systemen of consoles worden gewoonlijk op twee verschillende manieren verkocht.

Het eerste type zijn de perfect functionerende artikelen die gemakkelijk kunnen worden verkocht zonder extra werk. Het tweede type zijn die welke gerepareerd moeten worden omdat er iets fouts in zit. Ze worden pas verkocht als ze gerepareerd zijn.

Gereviseerde artikelen zijn het tweede type. Aanvankelijk hadden deze artikelen een probleem en daarom moesten ze naar het magazijn om gerepareerd te worden.

Een systeem zou bijvoorbeeld defect kunnen zijn omdat de schijflade niet sluit. Nu moet het dus worden opgestuurd om te worden gerepareerd. De lade zou dan weer normaal gaan werken, waardoor dit product verkoopbaar zou worden.

Dit systeem wordt dan echter niet beschouwd als gloednieuw, maar als gereviseerd, omdat nieuwe systemen geen problemen hebben. Systemen die zijn gebruikt en defect zijn, moeten worden gerepareerd, waardoor ze gereviseerd zijn.

Anderzijds zijn tweedehands producten producten die volledig functioneel zijn en geen reparatie behoeven. Haal ze niet door elkaar, want het zijn nog steeds alleen gebruikte producten.

De alleen verschil tussen refurbished en pre-owned is dat de tweedehands exemplaren geen problemen hadden die verholpen moesten worden.

Dit betekent ook dat deze specifieke producten de test in de GameStop-winkel hebben doorstaan, waardoor ze niet naar het magazijn hoefden te worden gestuurd om te worden gerepareerd.

Hoewel, het moet worden opgemerkt dat het met zulke items altijd een hit of miss is. Dat komt omdat er nog steeds iets mis mee kan zijn dat misschien over het hoofd is gezien tijdens een controle van slechts twee minuten.

Wat premium refurbished betreft, dat is hetzelfde als refurbished producten, alleen met een kleine upgrade. Premium refurbished artikelen hebben gewoon toegevoegde GameStop-functies Dit zijn accessoires zoals oordopjes, GameStop hardware of controller skins.

Deze kenmerken maken van een normaal gereviseerd, tweedehands artikel een hoogwaardig gereviseerd product. Hoewel ze hoogwaardig zijn, zijn ze nog steeds een stuk goedkoper dan de nieuwere versies. Ook zijn ze na reparatie in perfecte staat.

Is Premium Refurbished beter dan Pre-owned bij GameStop?

Een veel voorkomende vraag is welke van de afgeprijsde opties bij GameStop beter is. Ze zijn immers allebei goedkoper, maar welke kun je beter vertrouwen. Mensen raken ook in de war omdat pre-owned en premium refurbished items allebei erg op elkaar lijken.

Zie ook: Het verschil tussen het kartel en de maffia- (Alles wat je moet weten) - All The Differences

Het verschil is dat tweedehands artikelen gewoon artikelen zijn die een klant binnenbracht omdat ze niet gerepareerd hoefden te worden. Ze worden direct weer verkocht als gebruikte artikelen.

Premium refurbished items haalden de test echter niet en werkten niet goed, waardoor ze niet konden worden doorverkocht. Ze moeten eerst gerepareerd worden door professionals in het magazijn. Deze producten hebben upgrades gekregen met merkfuncties van GameStop.

Dit maakt premium refurbished artikelen naar mijn mening een betere keuze dan tweedehands, omdat ze niet alleen in topconditie zijn, maar ook voorzien zijn van extra accessoires.

Dit alles is voor u beschikbaar tegen een veel goedkopere prijs dan de gloednieuwe versie!

Bovendien is een tweedehands item is in feite een tweedehands een zonder extra werk. Het zou een tijdje goed werken, maar het... zal geen langdurig leven hebben als een premium refurbished exemplaar.

Dit is dus ook een reden waarom u moet kiezen voor premium refurbished producten in plaats van de tweedehands producten. Bekijk deze tabel waarin de verschillen tussen de opties met korting worden samengevat:

Pre Owned Producten die gebruikt zijn en vervolgens aan GameStop zijn verkocht. Ze hoeven niet gerepareerd te worden en worden direct doorverkocht aan andere klanten.
Gereviseerde Producten die defect waren en naar het magazijn moesten worden gestuurd. Ze worden gerepareerd door gecertificeerde professionals en doorverkocht.
Premium gerenoveerd Gewoon refurbished producten, maar met een kleine upgrade. Ze zijn vaak gebundeld met andere GameStop-accessoires zoals koptelefoons en controller-skins.

Hopelijk helpt dit!

Een Xbox ONE.

Is het kopen van een gereviseerde Xbox One veilig?

Zoals ik al eerder zei, is het altijd een hit-or-miss situatie met producten die gereviseerd zijn. Daarom hebben mensen het vaak moeilijk om artikelen te vertrouwen die al gebruikt zijn.

Als je je echter geen nieuwe versie van een Xbox kunt veroorloven, dan is de refurbished Xbox een geweldig alternatief voor je. Ze zijn het meest betrouwbaar.

Voor de aankoop moet je beslissen welke versie van de Xbox One je wilt. Ze zijn er in drie versies, de standaard, de One S en de One X versie.

Maar als u er echt zeker van wilt zijn dat uw gereviseerd Xbox Men is veilig, neem dan belangrijke maatregelen. Ten eerste moet u altijd kopen bij gevestigde verkopers die u minstens een jaar garantie kunnen bieden.

U kunt ook vragen om een originele bewijs van aankoop die een legitieme verkoper zeker zal hebben. Bovendien moet u altijd kijk voor een retourbeleid omdat deze items niet 100% te vertrouwen zijn.

Bovendien, als je bij GameStop koopt, zorg er dan voor dat je controleert en terug Het artikel binnen 30 dagen na aankoop terugsturen, omdat GameStop na 30 dagen vanaf het moment van aankoop geen retourzendingen meer accepteert.

Hier is een video met een gedetailleerde review van een refurbished Xbox gekocht bij GameStop:

Het is behoorlijk informatief!

Hoe bereidt GameStop een console voor op een gereviseerde verkoop?

Volgens een ex-winkelier Manager, systemen worden op twee verschillende manieren doorverkocht. Een systeem dat wordt binnengebracht, wordt eerst getest met een spel en een controller. Als het volledig functioneel is, wordt het besproeid met perslucht, zodat een enorme hoeveelheid stof of rook kan vrijkomen.

Het wordt gereinigd met doekjes en vervolgens gebundeld met controllers en kabels. Tenslotte is het verpakt, gelabeld, en nu is het klaar om verkocht te worden. Deze producten worden vaak verkocht als gebruikte consoles, maar niet als gereviseerde.

Ten tweede moeten systemen die bij visuele inspectie niet werken, naar het magazijn worden gestuurd zodat professionals ze kunnen bekijken. Dit zijn gereviseerde verkopen. Ze worden geformatteerd of teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Wanneer deze artikelen worden verkocht, brengt de winkel kosten voor het opknappen in rekening. Bij het opknappen worden ze schoongemaakt, gerepareerd en opnieuw getest. Als het product aan de kwaliteitsnormen voldoet, wordt het verpakt en naar de winkel gestuurd om te worden doorverkocht.

Laatste gedachten

Samenvattend zijn de mooie punten van dit artikel:

Zie ook: Wat is het verschil tussen het bed opmaken en het bed doen? (Beantwoord) - Alle Verschillen
  • Refurbished, pre-owned en premium refurbished zijn allemaal afgeprijsde opties bij GameStop als je een product onder een budget wilt kopen.
  • Tweedehands consoles hoeven niet gerepareerd te worden en kunnen direct na aankoop door de winkel worden verkocht.
  • Gereviseerde systemen zijn defect en worden naar gecertificeerde professionals gestuurd om te worden gerepareerd.
  • Premium refurbished consoles hebben extra functies zoals controller skins en andere merkaccessoires.
  • Premium refurbished artikelen zijn beter dan tweedehands omdat ze een langere levensduur hebben.
  • U moet voorzichtig zijn bij het kopen van refurbished artikelen, zoals het controleren van het aankoopbewijs en het retourbeleid.

Ik hoop dat dit artikel u helpt bij het kopen van kwaliteitsproducten binnen uw budget.

Andere artikelen:

SKYRIM LEGENDARY EDITION EN SKYRIM SPECIAL EDITION (WAT IS HET VERSCHIL)

WISDOM VS INTELLIGENTIE: DUNGEONS & DRAGONS

REBOOT, REMAKE, REMASTER, & PORT IN VIDEO GAMES

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.