I Love You Too VS I, Too, Love You (Een vergelijking) - All The Differences

 I Love You Too VS I, Too, Love You (Een vergelijking) - All The Differences

Mary Davis

Liefde is een sterk woord. Het kan zoveel verschillende betekenissen hebben voor zoveel individuen. Bijvoorbeeld, als iemand zegt "Ik hou van je kunnen ze hun gevoelens voor de persoon heel oprecht uitdrukken.

Of ze gebruiken het woord als een instrument voor manipulatie of controle. In dit artikel zullen we de twee meest voorkomende toepassingen van het woord onderzoeken liefde en hoe ze verschillen.

Denk je dat er enig verschil is in beide verklaringen... Ik hou ook van jou. en Ik hou ook van jou ?

Op deze vraag, ja, is het antwoord. Er is een aanzienlijke discrepantie tussen de twee gegeven verklaringen. Als u merkt dat het aantal woorden in de twee zinnen hetzelfde is, alleen de plaats van het woord te is veranderd.

Doet deze verandering er echt toe? Verandert de betekenis ervan volledig?

Het woord te is een bijwoord dat zowel ook en overmatig. Vanuit grammaticaal oogpunt moet u weten dat er vele soorten bijwoorden bestaan, maar dit "te" valt specifiek onder de noemer van het bijwoord van graad, dat ook wel intensifier wordt genoemd.

Het verschil tussen "Ik hou ook van jou" en "Ik hou ook van jou" is de situatie waarin ze worden gebruikt. "Ik hou ook van jou" is meestal een reactie op iemand die heeft verklaard dat hij van je houdt. Het komt erop neer dat je hen wederkerig zegt door "ook" van hen te houden.

"Ik hou ook van jou" wordt gezegd nadat een andere persoon heeft verklaard dat hij van iemand houdt en jij ook van die persoon houdt. In wezen zegt het dat jij, samen met de andere persoon, van die persoon houdt.

Om het verschil te begrijpen krijgt u hier een volledige analyse.

Wat betekent "Ik hou ook van jou"?

Ik hou ook van jou is een van de reacties om je partner te vertellen dat je zijn of haar gevoelens voor jou beantwoordt.

Ik hou ook van jou. is een Engelse uitdrukking. Als iemand zegt Ik hou van je. is het gebruikelijke antwoord Ik hou ook van jou. Deze keer te betekent ook . Wat dit betekent is dat, omdat jij van mij houdt, ik ook van jou hou.

Het woord te wordt soms direct na het onderwerp gebruikt. Maar hier moet er een komma voor het woord te De juiste interpunctie is "Ik hou ook van jou." Hier is de spreker in een andere stemming. Hij of zij wil spreken over een "verrassende liefde". Dit nieuws zal de persoon die het hoort verrassen.

Ik hou ook van jou betekent dat Ik voelde ook liefde voor jou maar dat wil ik je nu vertellen. De beroemde dialoog in Shakespeare's toneelstuk... Julius Caesar is waar ik dit idee vandaan heb. Hier zei Julius Caesar, " Jij ook, Brutus "Uit de woorden van Julius Caesar blijkt hoe geschokt en verrast hij is. Hij had niet gedacht dat zijn goede vriend Brutus hem ook zou tegenwerken.

Ik hou ook van jou betekent ook dat ik een van de mensen ben die van je houden, samen met alle andere mensen die van je houden.

Zie ook: Is 7 inch een groot lengteverschil tussen een man en een vrouw? (Echt waar) - Alle Verschillen

Wat betekent "Ik hou ook van jou"?

Het woord "ook" wordt soms direct na het onderwerp gebruikt. Maar hier moet een komma voor het woord "ook". De juiste interpunctie is "Ik hou ook van jou."

Hier is de spreker in een andere stemming. Hij of zij wil spreken over een "verrassende liefde". Dit nieuws zal de persoon die het hoort verrassen. "Ik hou ook van jou" betekent dat ik ook liefde voor jou voelde, maar dat ik je dat nu wil vertellen.

Het verschil tussen ik hou ook van jou of ik hou ook van jou

Te is een bijwoord dat "ook" of "overdadig" kan betekenen.

" Te " kan elk ander woord wijzigen. In het spraakgebruik betekent het benadrukte woord de gewijzigde term. In de tekst moet de context in aanmerking worden genomen.

' Te'. verandert I, en benadrukt dat er andere mensen zijn die je aanbidden naast "I." Er is niets goed of fout in deze zinnen, alleen de situatie is van belang.

"Ik hou ook van jou" geeft aan dat Ik hou van je naast een ander persoon .

Laten we een voorbeeld bekijken:

James: Ik hou van je, Tina

Ik hou ook van jou, Tina.

En ik hou van jullie allebei!

Dus, als je echt "Ik hou ook van jou" wilt zeggen, wees dan voorzichtig en antwoord niet "Ik hou ook van jou".

Hoe reageer je op "Ik hou ook van jou"?

De zin "Ik hou van je" heeft geen enkel passend antwoord.

Het kan een intimiderend gevoel zijn om de woorden... Ik hou van je. Maar wat moet je terug zeggen? Ik hou ook van jou. is de meest voorkomende reactie, maar het voelt niet altijd als het juiste om te zeggen.

Er is niet één juist antwoord op Ik hou van je. Je kunt gewoon zeggen "dank u of vertel de persoon hoeveel hij voor je betekent. Je zou ook je gevoelens voor hem of haar kunnen uiten. Het belangrijkste is dat je reageert vanuit je hart.

Zeggen Ik hou ook van jou. is een Een manier om te laten zien dat je om de persoon geeft en dat zijn gevoelens belangrijk voor je zijn. Het is ook een manier om te bevestigen dat de relatie voor jullie beiden belangrijk is.

Afhankelijk van de situatie waarin het wordt uitgesproken, "Ik hou ook van jou kan een aantal verschillende connotaties hebben. In sommige gevallen kan het gewoon een manier zijn om waardering of respect te tonen. In andere gevallen kan het een teken van echte liefde en genegenheid zijn.

Maar wat de betekenis ook is, de zin heeft altijd veel gewicht. Dus als iemand zegt... "Ik hou ook van jou is het belangrijk om het serieus te nemen en de betekenis achter de woorden te begrijpen.

Woorden die krachtiger en betekenisvoller zijn dan "Liefde"

Als je vaak tegen iemand zegt dat je van hem of haar houdt, kun je het gevoel hebben dat de term zijn betekenis heeft verloren.

Als je tegen iemand zegt dat je van hem houdt, wil je dat hij weet dat je het meent, maar als hij het te vaak hoort, kan het overkomen als... nep, monotoon of geforceerd.

Wij hebben een lijst samengesteld van leuke alternatieven voor het woord 'liefde', zodat je met je echtgenoot, vriend of familie kunt afwisselen.

Deze zinnen geven nog steeds aan dat je veel om je geeft, maar je kunt ze op verschillende manieren uitdrukken zodat de boodschap altijd oprecht lijkt...

Woorden Zin (Gebruik)
Devotie Ik ben toegewijd aan jou.
Toewijding Ik ben toegewijd aan onze vriendschap.
Faith Ik heb vertrouwen in je.
Trotse Ik ben zo trots op je.
Koester Ik koester mijn tijd met jou.
Verbintenis Ik ben toegewijd aan jou.
Respect Ik respecteer je mening.
Adore Ik aanbid je.
Vertrouwen Ik vertrouw je met mijn hart.
Waarde Ik waardeer uw bedrijf.

Lijst van woorden die een andere significante en krachtige betekenis hebben dan het woord "liefde

Kijk snel naar deze video om te weten hoe je liefde aan iemand kunt uitdrukken:

Zie ook: Kwantificeren & kwalificeren: betekenen ze hetzelfde? - Alle verschillen

Manieren om je liefde te uiten

Belangrijkste opmerkingen

Liefde kan mensen verenigen of verdelen. Zorg ervoor dat uw dierbaren weten hoeveel u om hen geeft door bewust te zijn van hoe u genegenheid overbrengt. Zeg "Ik hou van je. af en toe en breng je waardering over.

In een notendop, de zin "Ik hou ook van jou" wordt meestal gebruikt als antwoord op iemand die heeft gezegd... "Ik hou van je. terwijl de zin "Ik hou ook van jou" Beide zinnen hebben dezelfde betekenis, maar worden in verschillende contexten gebruikt.

  • De zin "Ik hou ook van jou" heeft een krachtige betekenis. Het betekent dat iemand je gevoelens begrijpt en deelt.
  • Het laat ook zien dat je bereid bent er voor de ander te zijn, wat er ook gebeurt. Als je je down voelt, kan het horen van deze zin je een beter gevoel geven.
  • De zin "Ik hou ook van jou" is een reactie op iemand die zijn liefde voor jou heeft geuit.
  • Het betekent dat je die gevoelens beantwoord en van hen houdt.
  • Welke je gebruikt hangt af van de context en de relatie tussen de twee personen.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.