Costco gewone hotdog vs. een polish hotdog (de verschillen) - All The Differences

 Costco gewone hotdog vs. een polish hotdog (de verschillen) - All The Differences

Mary Davis

Costco hotdogs zijn volledig gemaakt van rundvlees en zijn identiek aan de hotdogs die in de winkel worden verkocht. Polish dogs daarentegen bestaan uit verschillende vleessoorten en zijn niet volledig van rundvlees.

Een Poolse "hot dog", ook bekend als "kielbasa", wordt gemaakt met knoflook en een aantal speciale kruiden.

Volgens mij is de gewone hotdog van Costco nog steeds verkrijgbaar. De Polen zijn allang verdwenen, hoewel die veel beter was.

Kielbasa is een andere naam voor Costco Hotdogs, is vers of gerookt verkrijgbaar en kan worden gekookt, gestoomd of gegrild.

Net zoals braadworsten en kippenworsten verschillende en smakelijke smaken hebben, kunnen ze op een hotdogbroodje worden gegeten met een verscheidenheid aan specerijen.

Voeg de volgende keer wat gebakken zuurkool toe aan je Poolse worst, samen met een scheutje Poolse mosterd. Dat geeft meer smaak en pit.

Zoals u gemakkelijk kunt raden, zullen we het hebben over het contrast tussen de twee soorten hotdogs: Poolse en Costco hotdogs. Ik zal u de details ervan verstrekken en ook ingaan op andere veelgestelde vragen.

Het zal een geweldige set informatie zijn voor alle hotdog liefhebbers die er zijn!

Laten we beginnen.

Wat is het verschil tussen Poolse hotdogs en gewone Costco hotdogs?

Costco serveert Hot Dogs en Poolse Worsten in de koeling.

De enige variatie is dat de knoflook en de kruiden in omgekeerde volgorde in de ingrediënten staan. De kruiden geven een ongelooflijke smaak aan de hotdogs. De knoflook is wat ze onderscheidt.

Poolse worsten hebben meer knoflook en minder "kruiden" dan Amerikaanse worsten.

Ik weet niet zeker wat voor vlees er in polish gaat, omdat ik er niet dol op ben, maar ik weet dat het een mix is van varken, rund en iets anders.

Zowel Costco Hot Dogs als Polish Dogs zijn volledig gemaakt van rundvlees.

Poolse/kielbasa-worstjes bevatten volgens mij meer knoflook en waarschijnlijk ook andere kruiden dan gewone hotdogs. Ze zijn ook vaak groter in diameter.

Wat maakt een Costco hotdog anders dan een Poolse hotdog?

Beide worden nu vervaardigd van andere vleessoorten, waaronder varkensvlees, om tegemoet te komen aan een breder scala van dieetwensen.

Een verschil in vleesgehalte tussen een hotdog en een Poolse worst is dat Poolse worsten doorgaans met meer vet worden bereid.

Vleesresten, ook bekend als skeletvlees, worden gewoonlijk gebruikt om hotdogs te maken. Dit soort rundvlees wordt ook gebruikt om gemalen vlees te maken.

Dit soort vlees wordt niet gebruikt omdat het van slechte kwaliteit is, maar omdat skeletvlees niet de lekkerste steaks oplevert. Ik vond het nodig dit te verduidelijken omdat veel mensen denken dat het vlees dat in hotdogs wordt gebruikt restjes zijn.

Het vlees moet fijngemalen worden voordat het met zout wordt bestrooid in een consistent vleesmengsel. Het wordt samengebonden door zout, waardoor de combinatie kleverig wordt.

Daarna wordt er water bij gegoten, en alles wordt gemengd. Houd er rekening mee dat het mengsel tijdens het mengen zeer heet kan worden.

Om de temperatuur stabiel te houden, wordt er ijs door het water gemengd.

Nu weet je, hoe worden ze bereid en wat onderscheidt ze?

Europeanen eten graag hotdogs.

Waarom is Costco gestopt met de verkoop van Poolse hotdogs?

Costco's eigenaar vertelde, " We hebben ervoor gekozen alleen de hotdog met rundvlees aan te bieden om ons menu te stroomlijnen en plaats te maken voor gezonde opties."

Volgens de verkoop kiest de meerderheid van de leden hiervoor. Hoewel hij erkent dat de Poolse Hond een favoriet was van veel leden, hoopt hij dat de klanten van hun nieuwe keuzes zullen genieten.

Mensen zijn Costco hotdogs gaan verwachten, net als Costco rotisserie kippen.

Deze is groot, weegt meer dan een kwart pond en laat de leden niet alleen tevreden achter, maar ook het gevoel dat ze een eerlijke deal hebben gekregen.

Sinds 2008, toen Costco overstapte van Hebrew National honden naar hun eigen Kirkland honden, worden deze dampende honden geleverd met een verscheidenheid aan specerijen, waaronder uien, pittige mosterd, ketchup en mosterd. Het is allemaal gratis.

Tijdens de pandemie heeft Costco het aantal beschikbare goederen in zijn food court verminderd. Nu de beperkingen zijn versoepeld, zijn sommige van die dingen nog steeds niet teruggekeerd.

De grote Kirkland hotdog hoort daar echter niet bij. Hij kost maar 1,50 dollar als je hem bestelt met een frisdrankje. Uien, pittige mosterd, ketchup en mosterd zijn allemaal verboden bij Costco.

Afgezien daarvan is het een van die constanten die je eraan herinneren dat het leven doorgaat.

Wat zit er in de Poolse worst bij Costco?

Rundvlees, dextrose, zout, knoflooknatriumlactaat, kruiden, natriumdiacetaat, natriumerythorbaat, paprika, paprika-extract, natriumnitraat en natriumdiacetaat vormen het hoofdbestanddeel van deze worsten.

Samen met dat, het bevat natriumerythorbaat, paprika, paprika-extract, natriumnitraat, natriumdiacetaat, natrium erythorbaat, paprika, paprika-extract, natriumnitraat, natriumdiacetaat en natrium .

Dit zijn de ingrediënten van een klassieke Poolse Hotdog bij Costco.

Velen van u zullen verrast zijn te vernemen hoe Poolse worsten aanvankelijk werden vervaardigd. Het rundvlees wordt eerst gepekeld en vervolgens fijngemalen met vet tot een homogeen mengsel.

Vervolgens worden enkele kruiden toegevoegd, gevolgd door een van de belangrijkste elementen in Poolse worst: knoflook.

Nadat alle kruiden en specerijen aan het vlees zijn toegevoegd, wordt de combinatie door een machine in de darmen gepompt.

Ja, u leest het goed: het wordt in de darmen gestopt', wat misschien weerzinwekkend klinkt, maar dat is het niet. De Poolse worsten die in de supermarkt worden verkocht, zijn daarentegen waarschijnlijk gemaakt met kunstdarm.

De Poolse worsten die in supermarkten worden verkocht, zijn daarentegen waarschijnlijk gemaakt met een kunstdarm.

Wat is het verschil tussen Kielbasa en Poolse worst?

Het Poolse woord voor worst is kielbasa. Worst is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de Poolse cultuur, en kielbasa is een van, zo niet de beroemdste, Poolse keuken.

Kielbasi kan een sterke knoflooksmaak hebben, maar ook andere smaken zoals rook, kruidnagel, piment en marjolein.

Kielbasa is een gerookte worst die meestal licht gerookt is. Hij heeft veel smaak op zichzelf, maar wordt nog beter in combinatie met ander voedsel.

Zo wordt kielbasa vaak gebruikt om rode bonen en rijst op smaak te brengen door degenen die de voorkeur geven aan mildere smaken.

Het wordt ook vaak gegeten met zuurkool, en het is een belangrijk bestanddeel van Poolse worstsoep.

Zijn de hotdogs bij Costco volledig van rundvlees gemaakt?

Hotdogs van Costco zijn ook erg goed.

Maïssiroop, fosfaten, vulstoffen, bijproducten, kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen worden niet gebruikt in de runderhotdogs van het bedrijf.

Hoewel de hotdogs van Costco in de Verenigde Staten "100% rundvlees" zijn, is dat niet altijd het geval.

Costco heeft een lange traditie van open en eerlijk handelen als tussenpersoon voor zijn leden, het leveren van consistente kwaliteit en waarde terwijl het ook een geweldige werkgever en gemeenschapspartner is.

Costco wordt bemand door geweldige mensen die goed doen voor anderen, niet door monsters die alleen op winst uit zijn.

Restaurants Locatie
Chicago Hamburger bedrijf Gevestigd op 3749 E. Indian School Road, Phoenix.
Short Leash Hotdogs & Rollover Donuts

Het is gevestigd op 4221 N. Seventh Ave., Phoenix...
Nogales Hot Dogs

Het is gelegen aan 1945 E. Indian School Road, Phoenix.
Simon's Hot Dogs

Het is gelegen aan 4280 N. Drinkwater Blvd., Scottsdale...

Top 5 Hotdog restaurants in Phoenix

Een Poolse hotdog is U-vormig, terwijl die van Costco lineair is.

Is de Costco Hotdog volledig van rundvlees en bevat hij geen meel?

Kijk, er is geen wetenschappelijk "bewijs" voor; je moet gewoon Occam's Razor gebruiken en geloven dat het waarschijnlijk waar is op basis van de volgende factoren:

  • Gepakt worden levert veel negatieve aandacht op.
  • Het zou duur zijn om gepakt te worden.
  • Vanwege de omvang van het bedrijf, is het onvermijdelijk om betrapt te worden.
  • Een geheim bewaren wanneer de hotdogs door een derde partij worden geproduceerd en Costco om een dergelijke gruwelijke daad moest verzoeken, zou moeilijk zijn.

Er is niet genoeg rendement voor een dergelijk systeem omdat "zuiver" rundvlees niet het moeilijkst te verkrijgen, het duurst of het moeilijkst te produceren is.

Ten slotte, als een hotdogproducent in de Verenigde Staten "100% rundvlees" op de verpakking vermeldt, zijn de ingrediënten bijna zeker minder dan 1% "all beef" (de rest kunnen kruiden enz. zijn).

Wat voor Hot Dog worst gebruikt Costco?

Kirkland Signature Beef Wieners worden gebruikt.

Costco's Kirkland Signature Beef Wieners zijn identiek aan die geserveerd in de food court!

U kunt de smaak van een Costco hotdog thuis nabootsen, maar u bespaart niet veel geld.

Over de calorieën gesproken:

360 calorieën, 31 gram vet, 1230 mg natrium, vier gram koolhydraten, nul gram vezels, drie gram suiker en 16 gram eiwit vormen samen één Costco hotdogworstje.

Dat is veel zout!

Ik raad u aan deze helemaal te vermijden als u uw natriumverbruik onder controle houdt.

Een hotdog is een complete maaltijd met veel calorieën en natrium.

Wat zijn de ingrediënten van Poolse worst?

Kielbasa is een Poolse term die simpelweg "worst" betekent.

Amerikaanse ochtendworst, Duitse braadworst, Italiaanse warme worst, en elke andere worst die je kunt bedenken worden allemaal kielbasa genoemd.

Poolse worst wordt traditioneel gemaakt met varkensvlees, knoflook, zout, peper en soms marjolein. De uitgesproken smaak en geur van knoflook onderscheiden deze lekkernij van vele andere worsten op de markt.

Marjolein is een andere specerij die onmisbaar is bij het bereiden van Poolse worst, omdat het de smaak van het vlees verhoogt.

Poolse worsten zijn heerlijk als je van een beetje rooksmaak in je keuken houdt voor een beetje meer bite. Poolse worst is een delicatesse met een rokerige smaak, en is zo populair dat veel Poolse gezinnen er altijd plaats voor hebben op hun eettafel.

Het is zonder twijfel de rokerigste worst ter wereld. Als u uw Poolse worsten op een open grill kunt grillen in plaats van op een fornuis, wordt de rokerigheid nog versterkt.

Bekijk deze video om meer te weten te komen over Poolse en Costco hotdogs.

Zie ook: Wat is het verschil tussen "Het is gebeurd", "Het was gebeurd" en "Het is gebeurd"? (besproken) - Alle Verschillen

Inpakken

Om het af te ronden noem ik enkele van de belangrijkste variaties tussen beide hotdogs:

  • Het belangrijkste verschil tussen hotdogs en Poolse worst is dat, zoals eerder gezegd, Poolse worst een unieke rooksmaak heeft die bij hotdogs ontbreekt.
  • De hotdogs van Costco hebben een verscheidenheid aan smaken en kruiden, terwijl bij Poolse worstjes de smaak van knoflook het meest prominent aanwezig is.
  • Een verschil in vleesgehalte tussen een hotdog en een Poolse worst is dat Poolse worsten vaak met meer vet worden gepekeld.
  • De hotdogs van Costco hebben de vorm van een vleesbuis en een lange, rechte vorm.
  • Poolse worsten daarentegen hebben een kenmerkende U-vorm, maar zijn vrij lang.

We kunnen niet zeggen of hotdogs of Poolse worsten superieur zijn, omdat dit puur een kwestie van smaak is. Maar na het lezen van dit artikel hopen we dat u kunt beslissen welke u verkiest, of beter nog, dat u besloten hebt dat u ze allebei wilt!

Benieuwd naar het verschil tussen Mars en Milky Way? Bekijk dan dit artikel: Mars Bar VS Milky Way: Wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen Cantate en Oratorium? (Feiten onthuld)

Wat is het verschil tussen Paperbacks en Mass Market Paperbacks (uitgelegd)?

Wat is het verschil tussen heksen, tovenaars en tovenaars?

Zie ook: Wat is het verschil tussen blauwe en groene ogen? (Mooie ogen) - Alle verschillen

Mary Davis

Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.