Body Armor vs. Gatorade (Laten we vergelijken) - Alle verschillen

 Body Armor vs. Gatorade (Laten we vergelijken) - Alle verschillen

Mary Davis

Heb je wel eens zin in iets verfrissends en hydraterends na een intensieve training? Dan zijn Body Armor en Gatorade twee geweldige sportdranken die je na een intensieve training of fysieke activiteit kunt drinken om je gehydrateerd en energiek te voelen.

Zie ook: Op de markt VS In de markt (verschillen) - All The Differences

Als je traint verliest je lichaam zijn natuurlijke elektrolyten met water en daarom verlang je naar iets energieks na een training.

Body Armor en Gatorade zijn twee populaire sportdranken die uitdroging kunnen voorkomen door verloren elektrolyten aan te vullen en het lichaam te hydrateren. Mensen geven de voorkeur aan deze sportdranken in plaats van gewoon water vanwege de heerlijke smaken en de energievoordelen die ze claimen.

Gatorade was de afgelopen jaren marktleider, maar de CEO van Body Armor beweert dat zijn merk marktleider zal worden en Gatorade zal vervangen. Maar het hangt volledig af van de consument welke van deze drankjes hij lekkerder vindt.

Dus welke van deze merken is beter dan de andere? In dit artikel zal ik Body Armor en Gatorade in detail bespreken om erachter te komen welke beter is dan de andere.

Lichaamspantser

Body Armor beweert een natuurlijke sportdrank te zijn met natuurlijke smaken en zoetstoffen, kalium, elektrolyten en kokoswater. Deze sportdrank adverteert als een drank zonder bewaarmiddelen, gluten en cafeïne.

Het belangrijkste verkooppunt van Body Armor is dat het een natuurlijke sportdrank is met alle natuurlijke smaken en ingrediënten, en dat het een conserveermiddel-, gluten- en cafeïnevrije drank is. Al deze verkooppunten zijn zeer goede redenen om het product te kopen. Ze maken het product aantrekkelijk en geven het een gezonde vermomming.

Dit drankje is echter niet echt nodig voor je lichaam, omdat je lichaam zelf elektrolyten en vloeistoffen aanmaakt die het nodig heeft om te leven, tenzij je die hebt verbruikt, heb je van dit drankje niets meer nodig.

Body Armor zit in een fles van 8 oz met 18 gram suiker, dat is ongeveer 3,6 theelepels, de helft van het totaal van Gatorade. Ter informatie: een man mag niet meer dan 36 gram suiker per dag en een vrouw niet meer dan 24 gram suiker per dag.

Tenzij u intensief traint en urenlang traint, is het onwaarschijnlijk dat u veel elektrolyten verliest. U moet het bij water houden, omdat dat u voldoende hydratatie biedt die u tijdens het sporten nodig hebt.

Gatorade

Net als Body Armor is ook Gatorade een sportdrank. Het zit vol met elektrolyten, kalium, natrium en overmatige suikers. Het grote verschil tussen deze twee sportdranken is dat Gatorade ook kunstmatige kleurstoffen en kleuren bevat, evenals gemodificeerd voedselzetmeel (dat genetisch gemodificeerd is).

Omdat Gatorade elektrolyten bevat, helpt het de verloren elektrolyten te herstellen en iemand gehydrateerd te houden tijdens intensieve activiteiten. Bovendien kan het ook helpen tijdens ziekte en aandoeningen door de elektrolyten in het lichaam te vervangen.

Gatorade werd speciaal ontworpen voor atleten om hen te helpen beter te presteren op het veld. Er zijn talrijke onderzoeken die aantonen dat Gatorade en andere sportdranken de prestaties van atleten op het veld aanzienlijk verbeteren.

Gatorade is er in 28 verschillende smaken

Body Armor vs. Gatorade

Het belangrijkste verschil tussen Body Armor en Gatorade zijn de ingrediënten. Body Armor beweert een natuurlijke sportdrank te zijn met alle natuurlijke ingrediënten en smaken. Het heeft rietsuiker en geen kunstmatig conserveringsmiddel. Gatorade daarentegen bevat kunstmatige kleurstoffen waardoor Body Armor beter is dan Gatorade.

Een ander verschil tussen deze sportdranken zijn de smaken en de textuur. Gatorade komt in 28 verschillende smaken, terwijl Body Armor geen smaken aanbiedt. Je krijgt dus meer opties bij Gatorade dan bij Body Armor.

Maar qua textuur is Body Armor dikker dan Gatorade. Dat betekent dat je een kleinere portie Body Armor nodig hebt om het resultaat te krijgen.

Het suikergehalte en het caloriegehalte van deze sportdranken zijn ook verschillend. Het suikergehalte en het caloriegehalte van Body Armor zijn minder dan dat van Gatorade. Dus als je gezondheidsbewust bent en minder suiker en calorieën wilt consumeren, moet je voor Body Armor gaan.

Voedingsstoffen in Body Armor en Gatorade

Over het algemeen bevatten sportdranken tonnen suiker. Zo zitten ook Body Armor en Gatorade vol met suiker. Body Armor bevat 18 gram suiker per 8oz portie, terwijl Gatorade er 36 heeft.

Dit betekent dat het suikergehalte van Gatorade veel te hoog is in vergelijking met Body Armor. Het is gelijk aan wat de maximale suikerinname van een man op een dag zou moeten zijn. Als je iemand bent die de consumptie van te veel suiker vermijdt, dan is Body Armor een betere keuze voor jou omdat het minder suiker bevat in vergelijking met Gatorade.

Als we de rest van de ingrediënten bekijken, bevat Body Armor meer natuurlijke ingrediënten dan Gatorade. Het bevat kokoswater als basis en heeft alle natuurlijke smaken en is vrij van conserveringsmiddelen, gluten en cafeïne. Terwijl Gatorade het volgende gebruikt:

  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Kleuren
  • Conserveringsmiddelen
  • GMO ingrediënten.

Dit maakt Body Armor een gezondere optie dan Gatorade.

Bovendien heeft Gatorade 250mg natrium en 65mg kalium tegenover 15mg suiker en 300mg kalium in Bodyarmor. Ook bevat Body Armor minder calorieën dan Gatorade en heeft het een grotere hoeveelheid elektrolyten, wat een pluspunt is omdat het je een betere hydratatie kan geven.

BODYARMOR

Vergelijking van smaak en textuur

Qua textuur is Body Armor dikker dan Gatorade, wat betekent dat je kleinere porties nodig hebt dan Gatorade om het gewenste resultaat te krijgen.

Echter, als het gaat om smaak en aroma dan biedt Gatorade meer smaken dan Body Armor. Je hebt meer smaakopties in Gatorade en kunt een smaak krijgen naar jouw smaak en voorkeur.

Gatorade is er in 28 verschillende smaken en het merk voegt voortdurend nieuwe en spannende smaken toe. Het is er zowel in smaken met enkel fruit als in smaken met gemengd fruit.

Prijsverschil tussen Body Armor en Gatorade

Body Armor en Gatorade, deze beide sportdranken hebben verschillende prijzen, het hangt ervan af waar u koopt. Hier is een tabel die het prijsverschil tussen deze twee sportdranken laat zien.

Lichaamspantser Gatorade
Amazon $18.60 (pak van 12) $16.20 (pak van 12)
eBay $18.31 (pak van 12) $18.99 (pak van 12)
Prijsvergelijking

Welke biedt betere hydratatie: Body Armor of Gatorade?

Beide sportdranken verbeteren het hydratatieniveau na een training. Ze helpen de krampen te verminderen en het uitgedroogde gevoel te verlichten, en ze helpen je terug te keren naar volledige energie. Dus in termen van hydratatie zijn beide sportdranken geweldig en doen ze hun werk.

Vergeet echter niet dat Body Armor kleinere porties aanbeveelt om vergelijkbare resultaten te bereiken in vergelijking met Gatorade. Body Armor heeft een dikkere textuur en wordt geleverd in fruitige smaken die zeer aangenaam smaken en zeer verfrissend zijn. Body Armor geeft je aan het eind een energiek en gehydrateerd gevoel, terwijl Gatorade licht en rehydraterend is.

Zie ook: Wat is het verschil tussen Furibo, Kanabo en Tetsubo (uitgelegd) - Alle Verschillen Je lichaam verbruikt elektrolyten na een intensieve training.

Conclusie

Sportdranken zijn ideaal om je lichaam te hydrateren tijdens intense trainingen of fysieke activiteiten. Sportdranken bevatten elektrolyten die je helpen gehydrateerd en fris te blijven. Bovendien kunnen ze ook je prestaties verbeteren door je belangrijke voedingsstoffen te leveren.

Maar hoewel sportdranken elektrolyten bevatten en je gehydrateerd kunnen houden, zal water altijd de meest noodzakelijke en gezonde keuze zijn als het gaat om dranken, omdat je lichaam daarop vertrouwt als natuurlijke vloeistof om te functioneren.

Bovendien kunnen we niet ontkennen dat beide drankjes weliswaar rehydrateren en elektrolyten aanvullen, maar dat ze overvloedige hoeveelheden suiker bevatten. Het enige verschil is dat Body Armor zuivere rietsuiker bevat en minder calorieën bevat dan Gatorade.

Maar als je Body Armor en Gatorade vergelijkt, is Body Armor in feite gezonder voor je dan Gatorade omdat het natuurlijke smaken en natuurlijke zoetstoffen heeft. Maar Gatorade is ook geen slechte keuze, het hangt van je persoonlijke keuze af welke je lekkerder vindt en het beste bij je past.

    Mary Davis

    Mary Davis is een schrijver, maker van inhoud en een fervent onderzoeker, gespecialiseerd in vergelijkingsanalyse over verschillende onderwerpen. Met een graad in journalistiek en meer dan vijf jaar ervaring in het veld, heeft Mary een passie voor het leveren van onpartijdige en duidelijke informatie aan haar lezers. Haar liefde voor schrijven begon toen ze jong was en is een drijvende kracht geweest achter haar succesvolle schrijfcarrière. Mary's vermogen om onderzoek te doen en bevindingen te presenteren in een gemakkelijk te begrijpen en boeiende vorm heeft haar geliefd gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als ze niet aan het schrijven is, houdt Mary van reizen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.